I ja sam siguran da ce tako biti.Tshabalala je napisao/la:Ma sta ti je covjece, 100% sam siguran da ce Kloppu biti rezon : dobili smo crveni, igra nam se raspala itd...Hendo je napisao/la:Nisam ni rekao da će ovaj poraz fonijeti Liverpulu titulu, nego da će Klop bolje shvatiti neke stvari poput Klavana i Morena.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
@Tshabalala Klavan/Matip, jedan od njih sigurno ce startati i u LP i sljedeceg vikenda u EPL, jer nemamo drugih. Jedino Lovren.
@Liverbird, Izvini brate sto dosadjujem, ali fkt... da li igrac treba zavrsiti u bolnici da bi bio crveni karton?
@Liverbird, Izvini brate sto dosadjujem, ali fkt... da li igrac treba zavrsiti u bolnici da bi bio crveni karton?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
-
- Kontakt:
Ma mislio sam na Klavan/Moreno. Razumijemo se.mirgerr je napisao/la:@Tshabalala Klavan/Matip, jedan od njih sigurno ce startati i u LP i sljedeceg vikenda u EPL, jer nemamo drugih. Jedino Lovren.
Svaka diskusija o tome da li je ili nije bio crveni prestaje nakon one zadnje slike na temi EPL.
Ja sam onako svojevremeno dijelio poslije subotnjeg aftera.

Realno da iz rezervi il akademije stavi igrača u odbranu nista losije ne bi bilo.mirgerr je napisao/la:@Tshabalala Klavan/Matip, jedan od njih sigurno ce startati i u LP i sljedeceg vikenda u EPL, jer nemamo drugih.
Nisam mislio na danasnju utakmicu nego pretpostavljam da ce tokom sezone takva slika biti.Ozren je napisao/la:Kako mozes reci ofanzivno sjajni kada su Salah i Mane glavni krivci za ovu blamazu.StevieG8 je napisao/la:Realno necemo mi vidjeti titule narednih ko zna koliko godina. Mozda cemo ofanzivno igrati i najljepsi fudbal u ligi ali dzaba to ako pozadi škripi kao danas. Ofanzivno sjajni, defanzivno užasni ali s ovim napadačkim stilom koji Klopp forsira odbrana mora biti svjetske klase da izdrži toliki prostor koji se otvara protivnicima kada cijeli tim krene naprijed u presing.Hendo je napisao/la:Ovakav poraz od Arsenala je Chelsiju donio titulu prošle sezone. Sve se promjenilo na bolje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ne, naravno, samo govorim da nije nesto pretjerano grubo bilo. Kako kome, nekom jeste nekom nije crveni I to je to.mirgerr je napisao/la:@Tshabalala Klavan/Matip, jedan od njih sigurno ce startati i u LP i sljedeceg vikenda u EPL, jer nemamo drugih. Jedino Lovren.
Agree to disagree.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
klavan je najgori 3 stoper sto smo imali u timu otkad pratim od 97 god.
Onaj grk sto je bio u timu nekad je nesta za njeg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kyrgiakos zvijerTorres_9 je napisao/la:klavan je najgori 3 stoper sto smo imali u timu otkad pratim od 97 god.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nisam bas ocekivao potop, ali poraz jesam.
Zasluzen crveni.
Bice ovoga jos, dok je Klavan stoper, a Moreno prva opcija na beku.
Ocito da Klopp ne zna promijeniti formaciju na terenu.
Zasluzen crveni.
Bice ovoga jos, dok je Klavan stoper, a Moreno prva opcija na beku.
Ocito da Klopp ne zna promijeniti formaciju na terenu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Momci nemojte ocajavat. Pa najbitnije u svemu je da je Coutinho ostao. Radujmo se. Sve ce biti dobro kad njega prodju ledja i kad ponovo zaigra
Nek se iskupe u LP i opet dobro.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Da dodje Emir Spahic sad bio bi Bekenbauer za sve stopere u rosteru. Bravo Klopp, znas sve strucan si s igracima, al tvrdoglav ko tvrda stolica, yebem ti pamet i inat. S 3 stopera uc u sezonu od kojih se jedan zove Ragnar Klavan je ocajavajuce za bilo koju ekipu na svijetu. A igras na 4 fronta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Do neki dan sve super bilo sad očaj od jednom....
- BeyKopites
- Kontakt:
Sumnjam da je od jednom. Odbrana je očaj, naglašavano je 1000 puta tokom prelaznog roka, niko nije zadovoljan stanjem u odbrani, od 9 igrača (bekovi + štoperi) ja sam zadovoljan sa trojicom Clyne, TAA i Matip, s tim da i TAA može i mora mnogo napredovati, ako bude igrao više od 20 utakmica u ligi biće pogibija i za njega i za LFC.
Super mi je i atmosfera u timu, odnos trenera prema igračima, ofanzivni dio al' za odbranu se odavno zna da je loša i očajna. Možda bi i Keita riješio neke probleme, jer odbrana zavisi od dosta faktora pa tako i kvalitetnog veznog reda, al' prvenstveno nedostatak individualnog kvaliteta je najveći problem.
Super mi je i atmosfera u timu, odnos trenera prema igračima, ofanzivni dio al' za odbranu se odavno zna da je loša i očajna. Možda bi i Keita riješio neke probleme, jer odbrana zavisi od dosta faktora pa tako i kvalitetnog veznog reda, al' prvenstveno nedostatak individualnog kvaliteta je najveći problem.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Atmosfera standardno varira iz krajnosti u krajnost. Već nakon sljedeće pobjede će zavladati euforija, a istina je uvijek negdje između. Nit je tim toliko dobar kad pobjeđuje nit je toliko loš kada gubi. Ova odbrana će uvijek imati problema dok god je kod osvojene lopte u bilo kojem dijelu terena prvi zadatak bekova da šprintaju naprijed. Moreno to odlično radi i zbog toga često ispada odbrani. Dakle ne radi 'pametno', ali zato svaka kontra izgleda tako opasno. Timovi koji znaju razvući odbranu će praviti velike probleme stoperima, pogotovo Klavanu koji nikad nije ni imao eksplozivnost. Još kad igraš protiv dva špica kao što su Aguero i Jesus onda su zagarantovane prilike protivnicima.
Jedini način da Liverpool zaustavi City je bio presingom i kontrama. Onoga trenutka kada je Mane dobio crveni Liverpoolu su šanse pale na 10%. Ne možeš igrati presing sa 10 igrača. Dok je City još morao igrati opreznije, utakmica je bila ravnopravna. Bez Manea, pritisak na City je spao i imali su luksuz da se igraju u napadu. Šteta jer je utakmica obećavala, ali iskreno sam razočaran pristupom u drugom poluvremenu. Igralo se samo da se završi, ali nije se smjelo onako skinuti gaće. Bar se potruditi da ne primiš petardu. Ako ništa, Mane će biti potpuno svjež u Ligi prvaka.
Jedini način da Liverpool zaustavi City je bio presingom i kontrama. Onoga trenutka kada je Mane dobio crveni Liverpoolu su šanse pale na 10%. Ne možeš igrati presing sa 10 igrača. Dok je City još morao igrati opreznije, utakmica je bila ravnopravna. Bez Manea, pritisak na City je spao i imali su luksuz da se igraju u napadu. Šteta jer je utakmica obećavala, ali iskreno sam razočaran pristupom u drugom poluvremenu. Igralo se samo da se završi, ali nije se smjelo onako skinuti gaće. Bar se potruditi da ne primiš petardu. Ako ništa, Mane će biti potpuno svjež u Ligi prvaka.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
kad ce biti dobro u ponedeljak ili u petakBlejzer10 je napisao/la:Momci nemojte ocajavat. Pa najbitnije u svemu je da je Coutinho ostao. Radujmo se. Sve ce biti dobro kad njega prodju ledja i kad ponovo zaigra
ohhh wait
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
... i dalje nemam komentar na utakmicu juce, na nas tim, na odbrana, na Salaha, na Kloppove odliuke.
Ove sedmice igramo u srijedu pa u subotu. Dvije utakmice kući, sa dvije pobjede, ova blamaža će biti zapostavljena.
Kad će se znati koliko će Mane dobiti utakmica suspenzije?
Kad će se znati koliko će Mane dobiti utakmica suspenzije?
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mane je dobio 3 utakmice suspenzije. Nema ga protiv Burnleya i u dvomecu sa Leicesterom.
Odlično, u jednoj nam ne treba, druga je važna a treća je samo kup.OTNYS_YNWA je napisao/la:Mane je dobio 3 utakmice suspenzije. Nema ga protiv Burnleya i u dvomecu sa Leicesterom.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.