Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Evo Del Potra nakon 40 minuta sna 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema delpo snage
Jel još nekome ovo poznato?bodi123 je napisao/la:
Federeru je bolje da je ispao, danas bi bio klasični sakupljač gemova kakav je bio u dosta Fedala
You'll never walk alone.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Očekujem Argentince da ubace baklje na teren da bi se mec odgodio i Delpo povratio dušu.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Malo se vratio Delpo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
bodi123 je napisao/la:Nije druže ni promil što je najgoreRomagnoli13 je napisao/la:Nije loše za spinbota kojem su neki davali tek promil šanse![]()
![]()
Federeru je bolje da je ispao, danas bi bio klasični sakupljač gemova kakav je bio u dosta Fedala
A kad je to Federer skupljao gemove osim na svinjcu?
Da je tako kao što kažeš Fedal rivalstvo nikad ne bi ni postojalo, a na vrh toga smijem se kladiti da bi Federer pružio dobar otpor Nadalu, Delpo nije fizički uopšte sposoban da odradi ovaj meč u fullu niti da se nosi sa Nadalom u omjerima fizičke spremnosti. Jedan je igrao sa Thiemom i Federerom, drugi sa teniserima koji mu nisu predstavljali nikakve probleme.
Uostalom, opet se ova igra Nadala diže u neka sedma nebesa, a sa druge strane je protivnik koji dobro da je i seta uzeo sa obzirom kakav je fizički.
Idi druže spavaj, niko te ne tjera da u sitne sate gledaš ovu patnju velikog Delpoa, ostavi nas da uživamo u atomskom tenisuBelieve je napisao/la:Jel još nekome ovo poznato?bodi123 je napisao/la:

@AA23
ne budi bukvalan.
a i takav Delpo kakvim ga ti opisa je dobio Rogera u 4 seta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mućki provokatori su pokušali zadnjih dana poturiti mit o pobjedničkom mentalitetu Del Potra.I da su ga samo više sile spriječile da bude jedan od najboljih u zadnjoj deceniji.Sram da vas bude. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Druže, ja sam tu zbog dobrog tenisa, pa makar i Nadala, a ti si odavno trebao "zaspati" što se tiče ovog podforuma, ne znam kako imaš obraza da bilo šta pišeš više, više ljudi ti je reklo da ti je bilo pametnije već nakon AO da se udaljiš sa podforuma, toliko si se isprovaljivao.
A ne znam ni ko je u srijedu navečer pomno pratio Federera do samoga kraja, dok sam ja koji 10 godina navija za njega zaspao sredinom trećeg seta. Svaka vam čast, i treba da gledate najvećeg svih vremena uvijek, do samoga kraja.
A ne znam ni ko je u srijedu navečer pomno pratio Federera do samoga kraja, dok sam ja koji 10 godina navija za njega zaspao sredinom trećeg seta. Svaka vam čast, i treba da gledate najvećeg svih vremena uvijek, do samoga kraja.
You'll never walk alone.
Delpo nije ovoliko griješio protiv Federera, imao je odličan prvi servis i igrao je bolje, nećemo se sada lagati, pomno si pratio taj meč.
Druga stvar je što je Federer imao svoje bubice i igrao bez grama mozga protiv Del Potra, Nadal je jači i superiorniji ovdje večeras, prvobitno što Delpo ne može nanizati tri meča da igra na svom nivou, jer ovo nije ni blizu njegovog nivoa što se fizičke spreme tiče, pa frajer se vuče po terenu, ali u vašim očima Nadal je taj koji magično to radi, svaka čast Delpu pa je uzeo i set, nakon njegovih mečeva koje je prošao na ovom USO.
Druga stvar je što je Federer imao svoje bubice i igrao bez grama mozga protiv Del Potra, Nadal je jači i superiorniji ovdje večeras, prvobitno što Delpo ne može nanizati tri meča da igra na svom nivou, jer ovo nije ni blizu njegovog nivoa što se fizičke spreme tiče, pa frajer se vuče po terenu, ali u vašim očima Nadal je taj koji magično to radi, svaka čast Delpu pa je uzeo i set, nakon njegovih mečeva koje je prošao na ovom USO.
@Believe
Nisam pratio Federera, pratio sam velikog Delpoa.

muči se Delpo s fizičkom spremom cijelu sezonu, nije to ništa novo, upada u krize redovno, i protiv Thiema je bio očigledno spreman za samo 3 jača seta, i protiv Federera je slična situacija bila, a i večeras isto, loša stvar po njega je što Rafa nije ni Roger ni Dominik da ga vrati u meč svojim greškama i panikom
Nisam pratio Federera, pratio sam velikog Delpoa.

muči se Delpo s fizičkom spremom cijelu sezonu, nije to ništa novo, upada u krize redovno, i protiv Thiema je bio očigledno spreman za samo 3 jača seta, i protiv Federera je slična situacija bila, a i večeras isto, loša stvar po njega je što Rafa nije ni Roger ni Dominik da ga vrati u meč svojim greškama i panikom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na stranu sve, da li Delpo može odraditi još barem 3 godine teniske karijere na nivou? 28. mu je trenutno, ako bi bio fizički spreman barem jednu godinu, smijem ga baciti među favorite opet na USO u ovoliko lošoj konkurenciji.
Nadam se iskreno za Delpa, šteta što je imao povrede, uskratio bi brojne Slamove velikanima.
Nadam se iskreno za Delpa, šteta što je imao povrede, uskratio bi brojne Slamove velikanima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Del Potra je najbolje da u ovom setu krene na sve ili ništa.Veće su mu šanse tako nego da se osloni na neku taktiku.
Protiv ovakvog Nadala ,totalno fokusiranog i opustenog,nema taktike jer je svaki iole sporiji i kraci udarac winner.
Rafa je sampioncina.
Razbijanje
16. je blizu
16. je blizu

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne otpisuj Andersona tek takobodi123 je napisao/la:Razbijanje
16. je blizu

Anderson je ljudina, kaže brat poslije meča idem ja ovo sad proslaviti a finale će se igrat već nekako.Romagnoli13 je napisao/la:Ne otpisuj Andersona tek takobodi123 je napisao/la:Razbijanje
16. je blizu

Nadal u 3 seta 36 winnera i 8 UE.
Bolest i totalna dominacija.
Bolest i totalna dominacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.