Ne vjerujem da će prije 1h krenutKawhi je napisao/la:Oko 12 možemo očekivati DelPo vs Nadal?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Grand Slam
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Prati rezultat Anderson - PCB, nakon njih izlaze Rafa i Delpo, ni ja ne vjerujem da će prije 1 jer ovi tek počinjuKawhi je napisao/la:Oko 12 možemo očekivati DelPo vs Nadal?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: Grand Slam
Bodonja kralju de ti sad odmah ubaci u potpis USO 17 da te mozemo zayebavat ako (da ne kazem kad) Delpo nocas pobjedi!bodi123 je napisao/la:Prati rezultat Anderson - PCB, nakon njih izlaze Rafa i Delpo, ni ja ne vjerujem da će prije 1 jer ovi tek počinjuKawhi je napisao/la:Oko 12 možemo očekivati DelPo vs Nadal?

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ma 2Kawhi je napisao/la:Oko 12 možemo očekivati DelPo vs Nadal?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma bojkotovati tenis do daljnjeg. Nevjerovatno na sta je sve spalo. :S
Kako bi bilo zanimljivo gledati okršaj dvojice zemljaka u nedjelju u finalu.
Očekuje se i Effeova disertacija o sklanjanju Buste Rafi kao u četvrtfinalu RGa kad je iznenada dobio stomačne tegobe.
Vamos Busta.
Očekuje se i Effeova disertacija o sklanjanju Buste Rafi kao u četvrtfinalu RGa kad je iznenada dobio stomačne tegobe.
Vamos Busta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja razmišljam o najgorem scenariju za tenis. DelPo dobije Nadala i onda se povrijedi u finalu da bi neko od ovih amatera dobio titulu. Najbolji je da meteor udari na AA u toku ovog meča i da onda DelPo i Nadal zapravo igraju finale na drugom terenu.bodi123 je napisao/la:Kako bi bilo zanimljivo gledati okršaj dvojice zemljaka u nedjelju u finalu. Očekuje se i Effeova disertacija o sklanjanju Buste Rafi kao u četvrtfinalu RGa kad je iznenada dobio stomačne tegobe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma večeras će i biti atmosfera kao da je finale, zaboraviš na ovaj meč i večerašnji posmatraš kao finale i nema problema. Očekujem strašno navijanje Argentinaca i pravo ludilo na tribinama, za neutralce će biti svakako super, još ako Delpo uspije uvesti meč u egal...Kawhi je napisao/la:Ja razmišljam o najgorem scenariju za tenis. DelPo dobije Nadala i onda se povrijedi u finalu da bi neko od ovih amatera dobio titulu. Najbolji je da meteor udari na AA u toku ovog meča i da onda DelPo i Nadal zapravo igraju finale na drugom terenu.bodi123 je napisao/la:Kako bi bilo zanimljivo gledati okršaj dvojice zemljaka u nedjelju u finalu. Očekuje se i Effeova disertacija o sklanjanju Buste Rafi kao u četvrtfinalu RGa kad je iznenada dobio stomačne tegobe.
Kevin je smiješan teniser, ko igra polufinale slema nevjerovatno.
Joj meča..
Sad i da legnem malo do Nadala i Delpa ne znam kad da ustanem, tuga
Sad i da legnem malo do Nadala i Delpa ne znam kad da ustanem, tuga
"We need to suffer. And we need to fight."
Možda biste mogli i gledati meč da ne serete po obojici toliko koliko serete, uopšte ne igraju loš meč
nije meč loš, ali nije dostojan SFa jednog slema, opet šta je tu je, jbg, samo da završe što prije
Normalno je ovo kad na turniru fali 5 top ten igraca
Ide ovo u 5 dugih setova, za pljuvače sa SS.ba foruma. 

Nema Nadala i Delpa prije 2 sata 
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

**** mu as majku lopatarsku
Ma kakvo sklanjanje. Igra zuti ciko sa karakterom. Mete sklanjaca i veli u sebi ja cu da Rafanu pokazem i ostri lagano lopatu za asiranja u finalu. On je ovdje lave najveci favorit i podsjeca me na babu Mullera sa Wimblyja. Andersonu je gore da mu Delpo dodje u finale nego Rafan vjeruj mi.bodi123 je napisao/la:Kako bi bilo zanimljivo gledati okršaj dvojice zemljaka u nedjelju u finalu.
Vamos Busta.
Pobjedom Andersona bi potvrdili da se Nadalu niko ne stiže iz top 20 ATP liste suprostavit do finala, što dalje implicira da je tenis trenutno u ogromnoj krizi kvaliteta, mnogo većoj nego što je bila prošle godine.
Nisi zar valjda protiv lopatara isao?Steph je napisao/la:**** mu as majku lopatarsku

To je super taman po zeljama.Eld0rado je napisao/la:Nema Nadala i Delpa prije 2 sata
Nije dostojan radi Buste. Anderson ima strasno ljeto iza sebe. To jos govori koje su smijurije gotovo svi spanski teniseri (a Busti sam jos i poceo da vjerujem, koji sam naivac samo!)bodi123 je napisao/la:nije meč loš, ali nije dostojan SFa jednog slema, opet šta je tu je, jbg, samo da završe što prije
[emoji106]shminka je napisao/la:Možda biste mogli i gledati meč da ne serete po obojici toliko koliko serete, uopšte ne igraju loš meč
Ma pola ih i ne gleda mec!
inače je Kevin do sada u karijeri imao pregršt završnica slemova do ovog USO, pa je on dostojan ovog polufinala a tek finala što će bit 

Se*ite vi koliko hoćete, ali pravo yebački igra ovaj Anderson. Svaku i najmanju priliku koristi za napad.
Fascinantno kretanje za njegovu visinu.
Fascinantno kretanje za njegovu visinu.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.