FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mokes
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mokes » 08 sep 2017, 20:59

Opet se zapostavlja Denis :roll:
Mogli su ga komotno onda prodati, bolje to nego da truhne na tribini, a da minute uzimaju brazilski i portugalski virtuozi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 sep 2017, 21:08

ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 08 sep 2017, 21:13

Vjerovatno zato sto je on placen samo 3 miliona, a ovi virtuozi po 30-40, pa moraju igrati, bez obzira kako igrali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 21:38

Furymaker je napisao/la:ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.
Ponovo počinje ista pesma (zetko tebe slučajno citiram ali ne odnosi se isključivo na tebe) u stilu....treba da igra ovaj, onaj...treba odmoriti ovog ili onog.... :roll:

Za vas sa kratkim pamćenjem samo da vas podsetim....upravo zbog glupana Enrikea i baš takvih stvari Barsa je izgubila titulu prošle godine....rotacije, varijacije i ostale zayebancije.....neki idu dotle da kažu da ne treba igrati ni Mesi? To su oni koji ne znaju da je sadašnja Barsa bez Mesija ravnopravan tim Espanjolu i polovini timova a obzirom da ni roviti Luis neće igrati onda će gol verovatno dati Pique jel da? Nadam se da će i Demba biti spreman da vidimo od kakvog je materijala...

Elem, mali Denis je zaista pokazao da se može računati na njega ali on (i dalje) treba ulaziti zadnjih pola sata kada je sve gotovo ili pak naprotiv kad baš ne ide i kad se na silu nešto mora pokušati....nema Barsa igrače za te zahebancije i ne sme dozvoliti kikseve na startu sezone, tek je počelo od čega da se odmaraju nabedjene zvezdice? Svi sposobni na teren i neka im to bude priprema za Juve...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 sep 2017, 21:49

Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine :crazy:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 sep 2017, 21:57

parangal je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ne razumijem ni ja zasto se to radi, momak je fantasticno odigrao svaku minutu sto je dobio, bez problema bi ga stavio da igra lijevo ili na iniestinoj poziciji, ne znam koji je razlog zasto je na tribinama, idealna prilika da odigra od pocetka ili bar 30ak minuta.
Ponovo počinje ista pesma (zetko tebe slučajno citiram ali ne odnosi se isključivo na tebe) u stilu....treba da igra ovaj, onaj...treba odmoriti ovog ili onog.... :roll:

Za vas sa kratkim pamćenjem samo da vas podsetim....upravo zbog glupana Enrikea i baš takvih stvari Barsa je izgubila titulu prošle godine....rotacije, varijacije i ostale zayebancije.....neki idu dotle da kažu da ne treba igrati ni Mesi? To su oni koji ne znaju da je sadašnja Barsa bez Mesija ravnopravan tim Espanjolu i polovini timova a obzirom da ni roviti Luis neće igrati onda će gol verovatno dati Pique jel da? Nadam se da će i Demba biti spreman da vidimo od kakvog je materijala...

Elem, mali Denis je zaista pokazao da se može računati na njega ali on (i dalje) treba ulaziti zadnjih pola sata kada je sve gotovo ili pak naprotiv kad baš ne ide i kad se na silu nešto mora pokušati....nema Barsa igrače za te zahebancije i ne sme dozvoliti kikseve na startu sezone, tek je počelo od čega da se odmaraju nabedjene zvezdice? Svi sposobni na teren i neka im to bude priprema za Juve...
ma gle, iniesta je upravo igrao za repku obe tekme po 90min, igramo protiv juventusa 3 dana poslije, rakitic je ozlijedjen, roberto na tribinama, sta, riskirat rakitica il iniestu forsirati da umre prije pocetka sezone, ne znam, nisam pametan

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 21:59

Donnie Darko je napisao/la:Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine :crazy:
Da, ušao je sa klupe kada je sve bilo rešeno.....tako treba da ostane i dalje u bliskoj budućnosti! Moglo je da bude verovatno mesta za njega i sada na klupi....u razloge izostanka ne bih ulazio možda su i opravdani ali sa druge strane treba biti realan i reći da je Barsin igrački pogon ogroman (nažalost nekvalitetan ali ipak ogroman) a prioritet trebaju dobiti novajlije da ih vidimo...

@zetko....što me boli qurac da li će da umre? ako nije sposoban da igra u ritmu neka skapa ili neka se penzioniše :mrgreen: :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2017, 22:02

parangal je napisao/la:

Ne znam zašto raja i dalje traži neku logiku kad je Barca u pitanju.
Odavno je ovaj klub posvađan sa logikom i nekim smislom. Odluke trenera su samo kao šlag na tortu. Eto, navodno se Dembele pokacio sa Valverdeom, a tak došao :crazy: ako je to tacno :facepalm:
Ovaj klub je teži cirkus i glavni problemi su u samom vrhu...a ekipa, trener, struka, teren itd - to je samo odraz cirkusa sa vrha.

I da, Juventus ce rutinski riješiti Barcu u LP, kao i svaka ozbiljnija ekipa, što i nije neki podvig ako cemo iskreno.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 sep 2017, 22:06

ma to za dembelea je neki supljak zesci

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2017, 22:29

parangal je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Frajer ušao sa klupe prošlu, bio jedan od zapaženijih igrača, i nagrada je put na tribine :crazy:
Da, ušao je sa klupe kada je sve bilo rešeno.....tako treba da ostane i dalje u bliskoj budućnosti! Moglo je da bude verovatno mesta za njega i sada na klupi....u razloge izostanka ne bih ulazio možda su i opravdani ali sa druge strane treba biti realan i reći da je Barsin igrački pogon ogroman (nažalost nekvalitetan ali ipak ogroman) a prioritet trebaju dobiti novajlije da ih vidimo...

@zetko....što me boli qurac da li će da umre? ako nije sposoban da igra u ritmu neka skapa ili neka se penzioniše :mrgreen: :lol:
Ti se baš voliš pravit glup i udarat kontru di stigneš. Niko ne kaže da je Denis svemirac jbeni, al ljudi zamjeraju što je on na tribini, a recimo Gomes u momčadi. Kao da će Gomes ku.rca pomoć na terenu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 22:34

Lillard je napisao/la:
parangal je napisao/la:

Ti se baš voliš pravit glup i udarat kontru di stigneš. Niko ne kaže da je Denis svemirac jbeni, al ljudi zamjeraju što je on na tribini, a recimo Gomes u momčadi. Kao da će Gomes ku.rca pomoć na terenu.
Da, ja se pravim glup.....a ti si zaista glup, i to glup kao qurac. A sad idi i gledaj di je Samper i zašto ga nema u timu?

I ubuduće se obraćaj pristojno ili mi se ne obraćaj.....kao što to ja radim pristojno dok se takve balonje ne nakače na mene a posle kukaju moderatorima!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2017, 22:48

Vidi ga što prosipa pamet :rol:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 22:52

Lillard je napisao/la:Vidi ga što prosipa pamet :rol:
Naravno, svako prosipa šta ima......ja pamet, ti mleko....obriši nos ;)

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 08 sep 2017, 22:55

Ma svaku utakmicu treba igrati u najjacem sastavu koji je u tom trenutku dostupan, vidjeli smo kako je prosla sezona bila kad se rotiralo. I onako uvijek igraju messi, suarez i sada ce dembele. Ako oni mogu uvijek igrati onda nek igraju i najjaci u stedini sa mozda jednom izmjenom a ne da se 3 igraca rotiraju svaki utakmicu pa da nemaju ritam nikakav

Sent from my iPhone using Tapatalk

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 22:57

FCBlaugrana je napisao/la:Ma svaku utakmicu treba igrati u najjacem sastavu koji je u tom trenutku dostupan, vidjeli smo kako je prosla sezona bila kad se rotiralo. I onako uvijek igraju messi, suarez i sada ce dembele. Ako oni mogu uvijek igrati onda nek igraju i najjaci u stedini sa mozda jednom izmjenom a ne da se 3 igraca rotiraju svaki utakmicu pa da nemaju ritam nikakav
:thumbup: ....upravo tako

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 sep 2017, 22:59

parangal je napisao/la:
Da, zaboravio sam na tu foru, "vi ste klinci, ja sam mator i najpametniji" :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 sep 2017, 23:05

Ibogami ostar je parangal prema ovim zetovima,u kost odmah heh

I ja ne kontam sta izvodi valverde,denis je jedini veznjak koji ofanzivno ima potencijala i treba ga forsirati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 sep 2017, 23:07

Lillard je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Da, zaboravio sam na tu foru, "vi ste klinci, ja sam mator i najpametniji" :lol:
Objasni mi zašto si dosadan? da li ostali forumaši trebaju čitati ovo? Imaš tamo onu ciciban temu za vas klince gde se vi volite "mačevati" slovima ko je veći navijač Reala i Barcelone i ko je pametniji....ako imaš koju pametnu i vezanu za konkretno ovu temu napiši ako ne.....daj levi migavac i obidji me matere ti....evo u pravu si, znam da vi volite da vam se povlladjuje, a sad tema....FC Barcelona

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 sep 2017, 23:13

parangal je napisao/la:
FCBlaugrana je napisao/la:Ma svaku utakmicu treba igrati u najjacem sastavu koji je u tom trenutku dostupan, vidjeli smo kako je prosla sezona bila kad se rotiralo. I onako uvijek igraju messi, suarez i sada ce dembele. Ako oni mogu uvijek igrati onda nek igraju i najjaci u stedini sa mozda jednom izmjenom a ne da se 3 igraca rotiraju svaki utakmicu pa da nemaju ritam nikakav
:thumbup: ....upravo tako
vas dva ne zelite da shvatite, Rakitic je pod ozljedom, zapravo ono, trenira, al proslu tekmu Hrvatske je propustio jer je pokupio neku ozljedu, bilo je upitno hoce li biti pozvan za tekmu, znaci vi bi njega u vatru odmah iako nije u potpunosti zdrav?
Jebote pocetak je sezone, u pocetku nek se paze malo i nek se vidi na koga se moze ozbiljno racunati, na koga ne i kad se to odredi, onda smanjit rotacije, a ne u pocetku zakljucat postavu i kasnije ako starteri padnu u formi, nemas na koga racunati jer im nisi pokazao povjerenje, nisu odigrali pristojnih minuta i ne znas uopce tko ti sta moze ponuditi.
Espanyol je, teza tekma, derbi, al Raketa nek odmara, svakako je kritican bio i za Hrvatsku i za nas, bolje da se proba Paulinho il Gomes nego da se riskira on.

To je jedino sto tvrdim, Iniesta igrao, ne igrao, Barca bi trebala ovo dobiti, pesimistican necu biti jer je tek pocetak sezone, prvo da vidimo sta Dembele i Paulinho nude, a zasto da ne, oprobati 4-2-3-1 sutra ako se planira odmoriti i Iniesta i Rakitic, Busquets i Paulinho, ispred Deulofeu-Messi-Dembele i Suarez, pa vidi jel se moze igrati tako ili ne, ebemu majku ako ne mogu dobit ovo najbolje odmah odustati od sezone.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 sep 2017, 23:21

Denis je po trenutnoj formi medju naša 3 najbolja veznjaka. Frajer je u napadu korisniji od 80 % naših veznjaka, zna predriblati, ima muda krenuti naprijed. Na krilu korisniji od kokoši Deulofeua.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.