Pa dobro.. Ne bi bilo prvi put da nije malo eskivirao neke GS..AA23 je napisao/la:Ono kad Federer prvi put u godini izgubi na Grand Slamu, pa sijeva teniski PDF od komentara.
I sa 36. postavlja standarde
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A Nadal je jednako dobar kao na ovom klipubodi123 je napisao/la:
Neloša kompilacija mnogobrojnih relija Rafe i Delpoa još iz ranijeg perioda, kada je Delpo bio zdrav, kao uvod u večerašnji meč. Ono što prvo zapada za oči je svakako Delpov bekend, s kojim je mogao solidno se nositi s Nadalovim pritiskom, produžavati razmjene a i zabijati vinere. Sve ono što večeras neće imati, ni u najmanjoj količini. Šteta, veliki šampion.

Ipak on igra najbolji tenis karijere, zar ne ? Čak i na travi je sada vrhunski igrač, i to je tačno ?

You'll never walk alone.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Rafael je trenutno ogroman favorit kako u vecerasnjem mecu tako i za titulu...Najvise problema Rafa moze imati ukoliko izgubi prvi set sto mu se desavalo 2 puta na turniru,ali sto ne mozemo uzimati kao neki pokazatelj jer u takvim mecevima nikad nije na velikom nivou jer to "ne zeli"...Ukoliko bi se Rafa nasao u finalu a tamo bude Kevin i gubitak prvog seta moze imati vece posljedice nego u vecerasnjem mecu...Takodjer 2-0 za nekog od igraca je pa najvjerovatnije gotov mec posebno ako Rafa povede istim rezultatom...U vecerasnjem mecu veliku ulogu ce imati mnogo detalja kako servis Delpa tako i ritern Nadala,nekakva defanziva Rafe vcrs bi bila ravna samoubistvu sto se ipak msm nece desiti...Ocekuje se veliko busenje na bekend Delpa koji nije na nivou iz mladjih dana,opet njegov slajs jest opasan ali pitanje je koliko mu moze pomoci protiv Rafe...Ukoliko Delpo bude htio ulaziti u razmjene Rafain forhend-Delpov bekend bez nekakvog slajsa sto se opet ocekuje u odredjenoj mjeri najvise raduje sto Rafa u posljednje vrijeme vise obraca poaznju na tu lijevu stranu nego desnu sto nije bio slucaj ranije pa mu to moze pomoci da umanji broj vinera Delpa...Pored svega cinjenica je da ukoliko Delpov servis ne bude na nivou kao sto je bio protiv Rogera brz mec u korist Nadala je vrlo lako moguc sto negdje sam i ocekujem... 

Ako Rafa protiv Rogera ne bi imao ni promil šanse, a Delpo je izbacio Rogera, jel' to sad znači da Rafa nema šanse ni da ima promil šanse protiv Delpa, koji bi možda imao protiv Federara? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RafaGarros9
- Kontakt:
Logika mi kaze da je sve tako...Ali ja bi da se to pita one sto su pisali o tom promilu samo problem je sto su oni poput Bolta zbrisali sa foruma nakon debakla u cetvrt-finalu ...Raonffa je napisao/la:Ako Rafa protiv Rogera ne bi imao ni promil šanse, a Delpo je izbacio Rogera, jel' to sad znači da Rafa nema šanse ni da ima promil šanse protiv Delpa, koji bi možda imao protiv Federara?

- akisarajevo92
- Kontakt:
put Carreno-Buste do polufinala Grand Slama
King
Norrie
Mahut
Shapovalov
Schwartzman

King
Norrie
Mahut
Shapovalov
Schwartzman

Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako osvoji USO, Rafa će postiti prvi igrač iz velike četvorke koji je uspio osvojiti svaki GS minimalno dvaput. A gledajući i sveukupno samo je nekolicina igrača to uspjelo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Osvojio je on USO 2010. i 2013. Da je AO osvojio ove godine imao bi DCGS, ali je ispušio do daljnjegRomagnoli13 je napisao/la:Ako osvoji USO, Rafa će postiti prvi igrač iz velike četvorke koji je uspio osvojiti svaki GS minimalno dvaput. A gledajući i sveukupno samo je nekolicina igrača to uspjelo.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pogrešno si informisan.Romagnoli13 je napisao/la:Ako osvoji USO, Rafa će postiti prvi igrač iz velike četvorke koji je uspio osvojiti svaki GS minimalno dvaput. A gledajući i sveukupno samo je nekolicina igrača to uspjelo.
You'll never walk alone.
Ma 3:0 veceras za Nadala.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bio sam uvjeren da je osvojio samo jedan US open, a dvaput AO.Halalite zbog greške.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Osvojio je on USO 2010. i 2013. Da je AO osvojio ove godine imao bi DCGS, ali je ispušio do daljnjegRomagnoli13 je napisao/la:Ako osvoji USO, Rafa će postiti prvi igrač iz velike četvorke koji je uspio osvojiti svaki GS minimalno dvaput. A gledajući i sveukupno samo je nekolicina igrača to uspjelo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Na patikama mu piše 10 i 13. Ne znam da li u Melburnu ispisuje taj jedan broj.Romagnoli13 je napisao/la:Ako osvoji USO, Rafa će postiti prvi igrač iz velike četvorke koji je uspio osvojiti svaki GS minimalno dvaput. A gledajući i sveukupno samo je nekolicina igrača to uspjelo.
ne piše ništa na AO
i na RGu piše jedan broj samo - 10, čudno pravo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- RafaGarros9
- Kontakt:
Rafa-"When he is playing well,it's difficult to stop him.he is a player who can beat anybody".
Delpo-"He is lefty guy,so he has a chance to easily find my beckhand.for sure,i will try to make winners with my forhand".
Delpo-"He is lefty guy,so he has a chance to easily find my beckhand.for sure,i will try to make winners with my forhand".
- Nail for Real
- Kontakt:
A sta ce papak limitiranibodi123 je napisao/la:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Re: RE: Re: Grand Slam
Odljepio brat Denza na crnu ljepoticu!bodi123 je napisao/la:
[emoji38]

Zeni se Denza odmah dok si mlad, da ne dobijemo jos jednog propalog tenisera pichkopacenika ko Grishu!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Steta sto je Nadal-Delpo drugi mec,valja suzra ranitina posao tako da nista od glrdanja,ovaj prvi se i ne gleda,totalno ne zanimljiv 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nadam se da će ovaj prvi meč završiti 3-0, da što prije počne ovaj drugi meč
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.