FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Odlične vijesti. Barem neće ovoj mlađariji uzimati minute.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Napokon smo i bradatog turcina skinuli s qrca, dvogodisnja posudba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
evo pisu da odbija arda u galatu
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
arda turan zajebaje barcu, tko bi rekao da cemo i taj dan docekati..
Jeste procitali ovo na ss.ba o Thiagu Alcantari i Jonathanu Dos Santosu, ispadose ****? hahaha
Jeste procitali ovo na ss.ba o Thiagu Alcantari i Jonathanu Dos Santosu, ispadose ****? hahaha
Da nam je jedan ovakav sad, jbt, bas da se covjek zapita, ako igraci poput Verrattija i Pogbe vrijede 100mil, za Coutinha se daje 150-160, Neymar 222mil, divlje neke svote se spominju sa divlje igrace, koliko bi jedan ovakav igrac vrijedio, recimo da mu je 26god i da je ovako dobar i konstantan kao sto je bio Don?
300mil lagano?
300mil lagano?

Florentino kao pravi iskreni jaran bagre, postaje zabrinutFlorentino Perez (predsjednik Reala): "Imam samo riječi hvale o Sandru Rosellu i Josepu Bartomeuu. Rosell je moj prijatelj."
"Smatram da je Bartomeu sjajan predsjednik i želim mu sve najbolje. Mi imamo dobar odnos."
"Ne znam šta će se desiti s Bartomeuom po pitanju izglasavanja nepovjerenja njegovoj upravi. Nadam se da će se sve završiti dobro po njega."

koja je to mafia, zanimljivo je to kako je barca pocela da propada otkako je njegov jaran postao predsjednik, a real zauzeo barcino mjesto, slucajno sve
Rafinha bi mogao na novu operaciju, ukoliko se stanje sa koljenom ne poboljša ubrzo. Gotov igrač.
Konačno je gotova i ova mrtva rep pauza. Nadam se da će Dembu odmah u vatru od prve minute. Nema se šta čekati. Messi i Suki bi trebali odmoriti za Juventus. Neka uđu zadnjih pola sata ako bude potrebno.
Konačno je gotova i ova mrtva rep pauza. Nadam se da će Dembu odmah u vatru od prve minute. Nema se šta čekati. Messi i Suki bi trebali odmoriti za Juventus. Neka uđu zadnjih pola sata ako bude potrebno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Esteban Granero, igrač Espanyola, otkrio je za "El Pais" kako je upoznao Lea Messija. On je objasnio: "Obojica smo isto godište, upoznao sam ga kad smo imali 15 godina. Bili smo na nekom turniru, a djeca Real Madrida i Barcelone su bila u istom hotelu. Imao sam dobar odnos sa nekim igračima Barçe, s onima koje sam poznavao iz reprezentacije: Piqué, Marc Valiente, Cesc… U to vrijeme smo mi uvijek pobjeđivali. Onda sam sreo Piquéa na hodniku i imali smo zanimljiv razgovor.
Piqué: "Ove godine pobjeđujemo mi!"
Granero: "Nema *ebene šanse (smijeh)."
Piqué: "Da, da, vjeruj mi, imamo novog igrača koji je nevjerovatan."
Granero: "Koga imate?"
Piqué: "Eno, onog tamo."
Onda mi je pokazao na bazen i ugledao sam malog, vrlo malog dječaka. Sjedio je na rubu bazena, noge su mu bile u vodi, bio je u nekom svom svijetu, ko zna o čemu je razmišljao. Piqué je za*ebant, uvijek je to bio i mislio sam da me zeza. Sjećam se kako sam pomislio da to nije lijepo, zezao je mene, ali je i ismijavao svog suigrača. To je bio prvi put da sam vidio Messija."
"Uništio nas je (Messi), on sam. Pobijedili su nas 3-0. Lopta je stalno bila kod njega, vjerujte mi, niko mu je nije mogao oduzeti. Bio je nevjerovatan. Sitan, nizak, ali jak kao stijena. Izgledalo je kao da mu je lopta zalijepljena za stopalo, ništa mu nismo mogli. Bili smo preplašeni, strahovali smo šta će iduće napraviti. Ne mogu vam to ni opisati. I sada, 15 godina kasnije, ponovo ću se sresti s njim na terenu i kontam: 'J*bote, ovaj je još uvijek tu.'"

Piqué: "Ove godine pobjeđujemo mi!"
Granero: "Nema *ebene šanse (smijeh)."
Piqué: "Da, da, vjeruj mi, imamo novog igrača koji je nevjerovatan."
Granero: "Koga imate?"
Piqué: "Eno, onog tamo."
Onda mi je pokazao na bazen i ugledao sam malog, vrlo malog dječaka. Sjedio je na rubu bazena, noge su mu bile u vodi, bio je u nekom svom svijetu, ko zna o čemu je razmišljao. Piqué je za*ebant, uvijek je to bio i mislio sam da me zeza. Sjećam se kako sam pomislio da to nije lijepo, zezao je mene, ali je i ismijavao svog suigrača. To je bio prvi put da sam vidio Messija."
"Uništio nas je (Messi), on sam. Pobijedili su nas 3-0. Lopta je stalno bila kod njega, vjerujte mi, niko mu je nije mogao oduzeti. Bio je nevjerovatan. Sitan, nizak, ali jak kao stijena. Izgledalo je kao da mu je lopta zalijepljena za stopalo, ništa mu nismo mogli. Bili smo preplašeni, strahovali smo šta će iduće napraviti. Ne mogu vam to ni opisati. I sada, 15 godina kasnije, ponovo ću se sresti s njim na terenu i kontam: 'J*bote, ovaj je još uvijek tu.'"

® GONGASHI POWERHOUSE ®

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa tako ti je to kad uzmes igraca od 29 godina koji prije prelaska u Barcu javno izjavi da ide iz Atletica jer mu se ne da onoliko trcat viseFurymaker je napisao/la:arda turan zajebaje barcu, tko bi rekao da cemo i taj dan docekati..

Nije Cholo lud...sto ne pusti Koke-a ili Saula ehh

27.10.2020
Kako se frajer sprda sa klubom, sad ga treba u b tim poslati i to da bude i tamo rezerva, a prvi tim da gleda s tribina i to samo ako plati kartuleorey je napisao/la:Pa tako ti je to kad uzmes igraca od 29 godina koji prije prelaska u Barcu javno izjavi da ide iz Atletica jer mu se ne da onoliko trcat viseFurymaker je napisao/la:arda turan zajebaje barcu, tko bi rekao da cemo i taj dan docekati..
Jeste procitali ovo na ss.ba o Thiagu Alcantari i Jonathanu Dos Santosu, ispadose ****? hahaha![]()
Nije Cholo lud...sto ne pusti Koke-a ili Saula ehh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
bas ce se on nasekirati, plata lijeze kako god okrenes
za poziv u repku se isto ne sekira jer zna da je tamo standardan taman da ni minute ne upise u Barci

za poziv u repku se isto ne sekira jer zna da je tamo standardan taman da ni minute ne upise u Barci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
potjeraj **** iz kluba, raskini ugovor, tuzi ga, radi nesto, a oni samo uplacuju pare i gledaju kako ih zajebaje, kraljevi
Rijetko kad klub raskida ugovor sa igracem, pogotovo ako je ugovor duzi od godinu dana, zbog velike otpremnine. Ne isplati im se jednostavno.Furymaker je napisao/la:potjeraj **** iz kluba, raskini ugovor, tuzi ga, radi nesto, a oni samo uplacuju pare i gledaju kako ih zajebaje, kraljevi
27.10.2020
oni su mu i omogucili da ih ovako j3beFurymaker je napisao/la:potjeraj **** iz kluba, raskini ugovor, tuzi ga, radi nesto, a oni samo uplacuju pare i gledaju kako ih zajebaje, kraljevi
na osnovu cega da ga tuze, to sto postuje ugovor koji ima

raskid, nije problem, samo mu isplati ove 3 godine koje su ostale sto te izadje nekih 15ak miliona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nema Roberta sutra zbog lakše povrede.
Denis, Vermaelen i Vidal tribine.
Denis, Vermaelen i Vidal tribine.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sto denis jbt
znaci moze se ocekivati paulinho od prve minute.. A i Gomes mozda, sumnjam da ce riskirati odmah sa Rakiticem, a rekao je da ce mozda odmarati neke igrace malo..
znaci moze se ocekivati paulinho od prve minute.. A i Gomes mozda, sumnjam da ce riskirati odmah sa Rakiticem, a rekao je da ce mozda odmarati neke igrace malo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.