Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bvb
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bvb » 08 sep 2017, 03:21

Kladionicarsko "gotovo je ovo". :urnebes: :urnebes: :thumbup:

Ja usao na livescore 5-5 u trecem. :D

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 08 sep 2017, 03:24

Ma ovo ti je jedan od onih mečeva na koje se ne želiš kladiti... Kada je izgubila servis za 4:4 ugasio sam, leg'o i pratim na 365. Ljepota :rol:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 08 sep 2017, 03:29

Brao seko :bih:

Vamos Koko, al' neam snage da te gledam :rol:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 08 sep 2017, 05:11

Bravo Medison sjajna igra...idemo po titulu... :cool:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 sep 2017, 06:00

Neloša kompilacija mnogobrojnih relija Rafe i Delpoa još iz ranijeg perioda, kada je Delpo bio zdrav, kao uvod u večerašnji meč. Ono što prvo zapada za oči je svakako Delpov bekend, s kojim je mogao solidno se nositi s Nadalovim pritiskom, produžavati razmjene a i zabijati vinere. Sve ono što večeras neće imati, ni u najmanjoj količini. Šteta, veliki šampion.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2017, 06:14

@effenberg ybg ubije je Medison
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 sep 2017, 06:24

bodi123 je napisao/la:

Neloša kompilacija mnogobrojnih relija Rafe i Delpoa još iz ranijeg perioda, kada je Delpo bio zdrav, kao uvod u večerašnji meč. Ono što prvo zapada za oči je svakako Delpov bekend, s kojim je mogao solidno se nositi s Nadalovim pritiskom, produžavati razmjene a i zabijati vinere. Sve ono što večeras neće imati, ni u najmanjoj količini. Šteta, veliki šampion.
Prosle godine Delpo je dobio sa kostantnim sliceom u Brazilu. Ne kazem da je Rafa isti ali Delpo ima nacina. Zanima me kako ce rafa smirivat delpov forchend? Opet dosta stvari je u rukama del potra, prvi servis prije svega. Ceka nas dobar mec.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 sep 2017, 08:14

shminka je napisao/la:Novak je jači od Rafe i Rogera
De mi molim te objasni po čemu? Ne zezam se, znam da se razumiješ u tenis i stvarno me zanima zašto je Novak bolji od recimo Rogera?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2017, 08:38

Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.:mrgreen: Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.

Haj valjda ne prespavam Delpa i Rafana, mada vrlo lako moguce uz uspavljujucu smor igru spinbota! [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 sep 2017, 09:19

dinoo je napisao/la:
De mi molim te objasni po čemu? Ne zezam se, znam da se razumiješ u tenis i stvarno me zanima zašto je Novak bolji od recimo Rogera?
Objasni ti meni kako nisu jači i Novak i Rafa od Rogera kad su ga u periodu od 2010. do 2017. ostavili na jednom osvojenom slemu :mrgreen:

Navodno, godine i nije mu se igralo, a u 2017. mu se igra i odjednom mu ni godine ne smetaju :rol: :rol: :rol:

Rafa je recimo i sam objasnio da je Novak bolji, samo što se njegovi navijači hvataju za neke slamke, a jasno je svima da je bolji :mrgreen:

“I played against a player who did everything perfect. I know nobody playing tennis like this ever. Since I know this sport, I never saw somebody playing at this level,” Nadal said.

“When I say perfect, it’s not one thing in particular. It’s everything. It`s perfect”

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 sep 2017, 09:53

Istu je stvar recimo i Roger rekao za Rafu, za Novaka mu je to malo teže prevaliti preko jezika

Federer: I knew from the start that Nadal would become better than me

Razbijanje od prvog dana :mrgreen:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 sep 2017, 10:12

shminka je napisao/la:
dinoo je napisao/la:
Objasni ti meni kako nisu jači i Novak i Rafa od Rogera kad su ga u periodu od 2010. do 2017. ostavili na jednom osvojenom slemu :mrgreen:

Navodno, godine i nije mu se igralo, a u 2017. mu se igra i odjednom mu ni godine ne smetaju :rol: :rol: :rol:

Rafa je recimo i sam objasnio da je Novak bolji, samo što se njegovi navijači hvataju za neke slamke, a jasno je svima da je bolji :mrgreen:

“I played against a player who did everything perfect. I know nobody playing tennis like this ever. Since I know this sport, I never saw somebody playing at this level,” Nadal said.

“When I say perfect, it’s not one thing in particular. It’s everything. It`s perfect”
Ok, Rafa kao kralj sljake ima to što ima i ne može mu niko oduzeti,a Novak ga dobio 7 puta na šljaci,najviše od svih drugih, i normalno da mu je to podiglo obrve.
Ali govoriti da je bolji od Rogera? Roger od 22.do 29. godine uzeo 16 slamova, Novak od 24.do29. uzeo 11. A vidjećemo gdje će biti sa 36, u finalu GS sigurno neće.
Ponašanje, kukanje i sl. na terenu nećemo ni pominjati, ne bi bilo fer prema Rogeru.
Međusobno omjer 23-22(zanemariva razlika( uz napomenu da zadnjih 10 mečeva Novak ima 7-3 ,ipak su to mečevi protiv igrača sa 33 godine i više a ovaj u prajmu tada bio.
Opet kažem ,tenis ti je sigurno mnogo bliži nego meni,i možda zaista vidiš u Novakovoj igri to nešto najbolje svih vremena (jer ako je neko bolji od ove dvojice) onda mora biti najbolji svih vremena, ali ja to jednostavno ne vidim.
Moje mišljenje je da je to Roger :D

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 sep 2017, 10:20

GOAT rasprava ionako nije rasprava o tome ko je bolji igrač, nego koji je igrač više osvojio. Tu je Federer bez ikakve konkurencije prvi.

Baš kao što je jasno i da je Novak daleko najbolji igrač u prethodnih 6-7 godina gdje je jasno bio jači i od Rogera i od Rafe.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 sep 2017, 10:41

Effenberg je napisao/la:Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.:mrgreen: Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.

Haj valjda ne prespavam Delpa i Rafana, mada vrlo lako moguce uz uspavljujucu smor igru spinbota! [emoji38]
U 00:00 je :) neces valjda i to haha
Max Allegri

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 08 sep 2017, 10:50

Mig_Mig je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Madison - Sloana finale bas po zeljama. Ja zaspo u trecem setu opet.:mrgreen: Koja god osvoji super, obje su dobre, mada mislim da ce Madie to na servu da izroka nekako u svoju korist.

Nazalost necu u to doba gledat jer cu biti vani. Taman da u prva 2 sata Delpo spinbotu pusti prva 2 seta i onda doci na vrijeme da gledam kako ce da mu natrlja guzove i odradi misiju spasavanja tenisa. Jednog spinbota i specijalistu sljake je rijesio u Dominiku sad je vrijeme i za ovo i da se pokaze ko je tata!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bajern100
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la bajern100 » 08 sep 2017, 11:15

Effenberg je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:

Nazalost necu u to doba gledat jer cu biti vani. Taman da u prva 2 sata Delpo spinbotu pusti prva 2 seta i onda doci na vrijeme da gledam kako ce da mu natrlja guzove i odradi misiju spasavanja tenisa. Jednog spinbota i specijalistu sljake je rijesio u Dominiku sad je vrijeme i za ovo i da se pokaze ko je tata!
da bi se dobio Rafa valja oznojiti guzicu dobrih 4 sata a to je Bogami vrlo teško niko nikada u tenisu nije trenirao krvavije od Rafe
tokom čitave karijere zato što je on takav i dok igra tenis tako će biti a posle i u svakom poslu imati će isto ponašanje..Delpo kapa do poda ali tvoj maximum
protiv tzv.konobara je jedan set maximalno mada mislim da će biti gotovo u tri seta, pretanak je taj bekkend..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 sep 2017, 12:05

čitam rafa ima najveći raspon između prvog i zadnjeg dolaska na no.1 od devet godina
roger ima 8 godina, a imao bi preko 13 kad bi se vratio na jedinicu, ali nisu neki izgledi

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2017, 12:41

Effenberg je napisao/la:Ko god nek osvoji samo nek nije Rafa. Sve tri momka igraju ljepsi agresivni tenis od njega. Najbolje bi bilo da bude Delpo, brat je pokazao vec da moze. Najzasluzniji je i imao je najtezi zrijeb od sva 4 polufinalista.
:rol: :rol: :rol:

Odlican termin :salut: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 08 sep 2017, 14:00

Ovakvi postovi nisu dozvoljeni na ovom forumu!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 sep 2017, 14:19

Ono kad Federer prvi put u godini izgubi na Grand Slamu, pa sijeva teniski PDF od komentara.

I sa 36. postavlja standarde :kafa:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.