NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- SejoKejdura
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Danas u 16:30h utakmica drugog kola KUP-a BiH gdje gostujemo NK Ključu.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Ima li Hijena u KljucuMVN1994 je napisao/la:Danas u 16:30h utakmica drugog kola KUP-a BiH gdje gostujemo NK Ključu.

TŽV!
Ima ima.atomac123 je napisao/la:Ima li Hijena u KljucuMVN1994 je napisao/la:Danas u 16:30h utakmica drugog kola KUP-a BiH gdje gostujemo NK Ključu.

https://www.facebook.com/Hijene-NK-Klju ... 090770473/
Prva pobjeda u gostima ove sezone.

Bio bi sretniji da smo u subotu uzeli a danas zijanili al sta je tu je, mozda nas je prosao malerMVN1994 je napisao/la:Prva pobjeda u gostima ove sezone.![]()
![]()

Idemo probat napravit sta protiv Sloge SH, samo da budu na nivou kao protiv Capljine i Rudara, i da nas sudije ne povale i moglo bi se parirati Slogi.
TŽV!
Realno nama kup ne znači ništa, ali nam ova pobjeda može dati krila da odigramo dobro protiv Sloge, samo se bojim da će tu Azmir umješati svoje prste, i da će potplatiti sudije, jer ipak mu to nije strano.atomac123 je napisao/la:Bio bi sretniji da smo u subotu uzeli a danas zijanili al sta je tu je, mozda nas je prosao malerMVN1994 je napisao/la:Prva pobjeda u gostima ove sezone.![]()
![]()
![]()
Idemo probat napravit sta protiv Sloge SH, samo da budu na nivou kao protiv Capljine i Rudara, i da nas sudije ne povale i moglo bi se parirati Slogi.

Ekipa Sloge je izuzetno jaka, sačinjena od kvalitetnih pojedinaca, ali sreća naša je u tome što je Vojvodić ne zna posložiti pa bi mogli možda izvući bod, sa kojim bi bio itekako zadovoljan.
Malo mi krivo što ću propustiti utakmicu, al eto fakultet je na prvom mjestu.

Pregled utakmice Nk Igman NK TOŠK od 3:11.
Da su bogdom samo golmani,atomac123 je napisao/la:Golmani su nam hendikep svih hendikepa ove godine..

Da je nekako prebroditi ovu polusezonu, pa na zimu ozbiljan remont ekipe, ali baš ozbiljan, ako mislimo ostati u ovoj ligi.
TOŠK - Sloga Simin Han je u nedjelju u 16:30. Očito je da se Sloginom zahtjevu da igra nedjeljom udovoljava i kad igraju u gostima. Ja se stvarno ne sjećam kad je TOŠK zadnji put igrao domaću utakmicu u nedjelju.
TŽV!
- SejoKejdura
- Kontakt:
Njihova ocito, vidjet cemo eto sta ce bit u nedjelju. Ko su ove sudije sto su nam delegirane (Music Admir, Sarajevo), zna li neko?SejoKejdura je napisao/la:A ja lige i g.ovana? Čija je ovo liga?
TŽV!
-
- Kontakt:
Zna se cija je liga, onog ko ima pare i ko ih je voljan davat ovom korumpiranom savezu. Vidjeces problema kad npr. Velez(ako) trazio da se igra u nedjelju protiv Iskre zbog Red Bull Cliff Divinga - opravdan razlog, a ja msm da ce se krv morat propisat za to. A tek sad pocinje Azmirov cirkus, nadam se da vas makar nece preofirno pokrastSejoKejdura je napisao/la:A ja lige i g.ovana? Čija je ovo liga?

Jel istina da je Suljic suspendovan,vidim i na instagramu ovu zadnju sliku ? Znaci nece vise igrati za Tosk ? Jel zna neko neki razlog ?
Prvi put cujem. Nevezano za njega, godilo bi nam malo discipline.Tosk1927 je napisao/la:Jel istina da je Suljic suspendovan,vidim i na instagramu ovu zadnju sliku ? Znaci nece vise igrati za Tosk ? Jel zna neko neki razlog ?
TŽV!
-
- Kontakt:
Utakmica odgođena u nedjelju na zahtjev Toška a ti ovdje laprdas i daljedrakensang je napisao/la:Zna se cija je liga, onog ko ima pare i ko ih je voljan davat ovom korumpiranom savezu. Vidjeces problema kad npr. Velez(ako) trazio da se igra u nedjelju protiv Iskre zbog Red Bull Cliff Divinga - opravdan razlog, a ja msm da ce se krv morat propisat za to. A tek sad pocinje Azmirov cirkus, nadam se da vas makar nece preofirno pokrastSejoKejdura je napisao/la:A ja lige i g.ovana? Čija je ovo liga?

P.S Sretno Tošku uvijek je u Tešnju stanovala prava raja.
Sloboda je moja nacija
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sine iskompleksirani...smori ti vise na svakoj bozijoj temi o Azmiru, kupovini i kradjama....**** te velež raspali u pakas..... covjek sastavio strasnu ekipu za ovu ligu i sad kupuje domace tekme, gostujuce,mjenja termine utakmica.... Mislim,ukljuci taj gram mozga,j e b o ga ti.... frajer 24/7 o Azmiru... Nevjerojatno.... Sretno i tosku i Slogi...nek' bolji pobijedidrakensang je napisao/la:Zna se cija je liga, onog ko ima pare i ko ih je voljan davat ovom korumpiranom savezu. Vidjeces problema kad npr. Velez(ako) trazio da se igra u nedjelju protiv Iskre zbog Red Bull Cliff Divinga - opravdan razlog, a ja msm da ce se krv morat propisat za to. A tek sad pocinje Azmirov cirkus, nadam se da vas makar nece preofirno pokrastSejoKejdura je napisao/la:A ja lige i g.ovana? Čija je ovo liga?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Priznaj da sanjas kako ti se Sloboda raspada a navijaci od usta odvajaju da se napravi stadion,da imate 1300 clanova i da ta cifra raste svaki dan,da na svakom gostovanju imate podrsku pa bila 1/32 kupa 310 kilometara udaljena. Dabogda se mi raspadali ovako citavu vjecnost malo iskompleksirano seljance koje ne zna ni za koga navijastaragarda je napisao/la:Sine iskompleksirani...smori ti vise na svakoj bozijoj temi o Azmiru, kupovini i kradjama....**** te velež raspali u pakas..... covjek sastavio strasnu ekipu za ovu ligu i sad kupuje domace tekme, gostujuce,mjenja termine utakmica.... Mislim,ukljuci taj gram mozga,j e b o ga ti.... frajer 24/7 o Azmiru... Nevjerojatno.... Sretno i tosku i Slogi...nek' bolji pobijedidrakensang je napisao/la:Zna se cija je liga, onog ko ima pare i ko ih je voljan davat ovom korumpiranom savezu. Vidjeces problema kad npr. Velez(ako) trazio da se igra u nedjelju protiv Iskre zbog Red Bull Cliff Divinga - opravdan razlog, a ja msm da ce se krv morat propisat za to. A tek sad pocinje Azmirov cirkus, nadam se da vas makar nece preofirno pokrastSejoKejdura je napisao/la:A ja lige i g.ovana? Čija je ovo liga?

Izvinjenje zbog ofa navijacima Toska koje postujem pravo ali sam morao . Sretno vam protiv Sloge
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 8 gostiju.