bodi123 je napisao/la:Spaniards Rafael Nadal and Muguruza will be No. 1 next week. First time 2 No. 1s same country since 2003 (Agassi/Serena).

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
bodi123 je napisao/la:Spaniards Rafael Nadal and Muguruza will be No. 1 next week. First time 2 No. 1s same country since 2003 (Agassi/Serena).
Proce ona Coco. Ima dosta samopouzdanja i jako je nezgodna kad je ide serva. Prosle godine sam je uzivo gledao u Linzu i strasno je kakvu snagu ima u udarcima. Mnogo je skromnija i finija osoba od Coco drzim joj fige. Ona ili Stephens nek uzmu.Pogba je napisao/la:Keys konacno u skladu sa onim sto moze. A i ne moze, a da ne nauci od Davenport. [emoji106]
Jest milina al od pola nadesno, zazmiriti na lijevo oko pa se moze podnijeti. Za mene je Busta najbolji spanski teniser. A Mugara je ionako Venecuelanka!jopaa7 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Spaniards Rafael Nadal and Muguruza will be No. 1 next week. First time 2 No. 1s same country since 2003 (Agassi/Serena).
U svakom slucaju u 90% meceva se ona pita i namece ritam, kada ide onda ide, a kada ne onda ocekujem 60 UE hladno. Ali napreduje lagano.Effenberg je napisao/la:Proce ona Coco. Ima dosta samopouzdanja i jako je nezgodna kad je ide serva. Prosle godine sam je uzivo gledao u Linzu i strasno je kakvu snagu ima u udarcima. Mnogo je skromnija i finija osoba od Coco drzim joj fige. Ona ili Stephens nek uzmu.Pogba je napisao/la:Keys konacno u skladu sa onim sto moze. A i ne moze, a da ne nauci od Davenport. [emoji106]
Sve su prilike da će i Rafko dočekati svog Baghdatisa, ili Philippoussisa.ronaldo99 je napisao/la:Nadal usao u 1/2,a da nije igrao sa nosiocem ni jednim,kako tezak zrijeb je imao
Krsno zensko Coco fakat, al ima fine atribute. Madie ima isto atribute al onako u faci je malo ko Ronaldinho!DANTES je napisao/la:Pogba Koko igra isto.. Još ljepše.. A u srce je.. Slatkiš
Ne. Nema oružje protiv servisa..Volvic je napisao/la:Mozel Careno Busta dobit Andersona, sta mislite?
Nije da nije talentovaniji da nema iskustva i znanja. Al Anderson igra strasno cijeli turnir. Mislim da ce Anderson da prodje dalje i da je s razlogom favorit.Volvic je napisao/la:Mozel Careno Busta dobit Andersona, sta mislite?
Sloane je nažalost autsajder protiv Venus.Effenberg je napisao/la:Proce ona Coco. Ima dosta samopouzdanja i jako je nezgodna kad je ide serva. Prosle godine sam je uzivo gledao u Linzu i strasno je kakvu snagu ima u udarcima. Mnogo je skromnija i finija osoba od Coco drzim joj fige. Ona ili Stephens nek uzmu.Pogba je napisao/la:Keys konacno u skladu sa onim sto moze. A i ne moze, a da ne nauci od Davenport. [emoji106]
Sve su prilike da će i Rafko dočekati svog Baghdatisa, ili Philippoussisa.[/quotebodi123 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Nadal usao u 1/2,a da nije igrao sa nosiocem ni jednim,kako tezak zrijeb je imao
Jel ovo onaj sto je u Sevilli igrao, rahmet mu dusi?darker10 je napisao/la:bodi123 je napisao/la: Sve su prilike da će i Rafko dočekati svog Baghdatisa, ili Philippoussisa.[/quote
Pa vec jest,u vidu Mariana Puerte,
Nećemo zar porediti dugogodišnje Top 10 igrače i dokazane klase, Ferrera i Tomaša sa jednim Baghdatisom koji ni danas dan ne zna kako se našao u tom finalu.darker10 je napisao/la: Pa vec jest,u vidu Mariana Puerte,Berdycha,Ferrera ili Soderlinga u finalima GS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.