FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

guber90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 20:41

harry_90 je napisao/la:Veliku šansu za Slobodu protpustio je napadač Smajlović nakon greške štopera Džidića šutirao je sa nekoliko metara, ali se istakao golman Mostaraca Hadžić. treba se proslavit i ovaj komentar,barem su prisli golu ...

guber90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Opet se brane,hebem im vise takvu igru :evil: ko ckapi igraju na strani .. Zar je tesko se malo boriti,pa makar primili 5 golova,al bori se covjece,a ne ko ckapi u svom dijelu terena igrat :evil:
Pa oni ne znaju kada igraju u gostima da postoje 2 strane terena misle da se igra haman samo 50 metara, ma ja sebi davno reko da se necu nervirat dok je sloboda ovakva kakva jeste, reko da cu biti sretan kad pobjede, a kad izgube treba se naviknut na to, al ne mogu kad bez srca izgube cccc.
Ma znam,i ja sve kazem necu da se nerviram,al opet gubim zivce zbog ovih :evil: odo napolje muka mi od ovog vise,i branjenja na strani ..
Evo odo ja sad gubit zivce na kosarkase :D, na slobodu otislo dovoljno za danas :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 avg 2010, 21:16

Kako su vam juniori danas odigrali ??

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 21:18

robijas_Ri je napisao/la:Kako su vam juniori danas odigrali ??
Ma kako su igrali, pobjedili valjda. :roll:

Nego meni jedu živce seniori. :roll:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 29 avg 2010, 21:34

Dobro igra Sloboda veceras,s obzirom da igramo protiv Zrinjskog na strani,Mujkic nas je u par navrata spasio,al i mi u napadu prijetimo,ovdje ili ce biti 2-0 ili 1-1,jedna od boljih partija Slobode na strani... :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 21:50

s.s.lazio je napisao/la:Dobro igra Sloboda veceras,s obzirom da igramo protiv Zrinjskog na strani,Mujkic nas je u par navrata spasio,al i mi u napadu prijetimo,ovdje ili ce biti 2-0 ili 1-1,jedna od boljih partija Slobode na strani... :D

Još minut do kraja, aBd da bude 1:1 ja prezadovoljan.
Spammer

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 avg 2010, 21:51

haman da nismo lose igrali...jos 3 minute do kraja.uhhh kad bi zabili.

Edit : gotovo je jbg... :(
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 21:53

Interista di cuore je napisao/la:haman da nismo lose igrali...jos 3 minute do kraja.uhhh kad bi zabili.
Kakvo je prvo poluvrijeme bilo ovo je drugo majka mila, cak sta vise moglo bi se rec da smo i bolji bili. Mora da su na poluvremenu citali moje i harryeve napade :mrgreen: pa da nas demantuju :P. Poraz jest, al je fino citat da se momci bore i sta je tu je.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 21:54

21:50 KRAJ UTAKMICE ZRINJSKI SLOBODA 1:0 STRIJELAC LENDRIĆ. :(

Opet su nas razočarali sa rezultatom, ali ne i sa kompletnom igrom. ;)
Spammer

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 29 avg 2010, 22:09

AulleTa je napisao/la:21:50 KRAJ UTAKMICE ZRINJSKI SLOBODA 1:0 STRIJELAC LENDRIĆ. :(

A vi kao niste navikli na poraz pa vam kao tesko pao, kome ste vi boda uzeli na strani tu ekipu treba izbaciti iz Premijer lige,jer samo igrate za bodove kuci sto je zalosno za renome jedne Slobode koja ovakvom igrom na strani postala jedna od omrzenijih ekipa zbog valjanja i opstrukcije igre koju strucnjak Glavas postavlja :?:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 avg 2010, 22:13

januar je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:21:50 KRAJ UTAKMICE ZRINJSKI SLOBODA 1:0 STRIJELAC LENDRIĆ. :(

A vi kao niste navikli na poraz pa vam kao tesko pao, kome ste vi boda uzeli na strani tu ekipu treba izbaciti iz Premijer lige,jer samo igrate za bodove kuci sto je zalosno za renome jedne Slobode koja ovakvom igrom na strani postala jedna od omrzenijih ekipa zbog valjanja i opstrukcije igre koju strucnjak Glavas postavlja :?:
Da si čitao live prijenos, znao bi o čemu pričam. ;)
Spammer

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2010, 23:39

I kakva je bila igra u drugom poluvremenu ?? Izasao sam napolje,nisam mogao citat vise sta se desava u Mostaru,najavi se ofanziva,a igra se prema nasem golu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 avg 2010, 00:30

mislio sam da ovo necu napisati skoro ali kako stvari stoje sa Glavasem treba pokusati nesto izgurati do polusezone i ako ne ide fino mu se zafaliti i to je to...ipak je on taj koji slaze ekipu i dize i motivise igrace a mi u 3 gostujuce tekme nismo gola dali...ocigledno nesto ne stima...mislim da prima prevelik kesh da bi dobijali domace tekme...to mozemo i sa nekim mnogo manje placenim...doveden je da obezbjedi evropu i titule a ne da igramo mrtvi bunker na strani....sad...kako on to misli izvest uopste me ne zanima.....to je njegov posao i ako ga nemoze radit nek fino odstupi...ljude ne zanimaju 5,12 mjesta....evidentno je da kuci igramo odlicno i nadahnutno dok na gostovanjima skidamo gace vec na sickoj petlji kako neko napisa....za evopu smo na pola puta...dobijamo kuci sve redom...al se i sa strane mora donijet minimum 10 bodova...ovakvom igrom...necemo...zato i jesam da mu se sansa do kraja jesenjeg dijeta i tu cemo tacno znat kako plivamo....svakako ide pauza i klub ide u Madzarsku na mini uigravanje...ionako Glavas stalno kuka kako ima problema sa time i to mu je sansa da poslozi tim....poslije toga nema prastanja...toliko...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 30 avg 2010, 00:33

A da vi probate dovesti jednog trenera za gostujuce utakmice, a ostavit Glavasa za Tusanj :D . Ma salim se, gledao sam Slobodu proslo kolo na Tusnju, i mislim da Glavas ima losu taktiku, ogranicava igrace da pokazu sve sto znaju i umiju... Moje skromno misljenje...

mogoranci
Kontakt:

Post Postao/la mogoranci » 30 avg 2010, 00:35

Evropska Sloboda,nema ondje igraca koji nesto moze prema naprijed uciniti,kuci pobjedjujete jer vam se svira mali milion prekrsaja oko sesnesterca i iz prekida postizete 70% golova,u gostima ste losi jer nemate ideja u igri ,vezni igraci nemaju osjecaja za prostor i dodavanje podvaljenih lopti prema napadacima jer su sve balvan do balvana,trebali ste primiti jos 3,4 gola al vas golman je imao dobru noc!
Sve u svemu u rangu ste sa Travnikom,kuci kolji u gostima bunker!
I sta cete u evropi,kad jednog Zelju kantaju koji 8:0 pobjedjuje u nasoj ligi kako bi tek vi prosli.
Kanite se evope i drzite se kvalitetnih bh pasnjaka!
orginalni potpis ....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 avg 2010, 00:37

Dobro sam ja rekao pred mec sa Zrinjskim ... na Sickoj petlji vec gubimo 1:0 :evil: ... dobro je rekao @slani grad .. dobro je placen,a na strani ni da gola dadnu,sa Sakibom,koji je radio za pisljivu platu,donosili bodove sa strane i izborili 2 finala kupa,pa i evropu iz koje smo izbaceni pomocu onog cigana Jelica i kretena iz saveza :evil: ... zato Glavas nek sta odradi na strani, ili nek ide..

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 avg 2010, 00:41

mogoranci je napisao/la:Evropska Sloboda,nema ondje igraca koji nesto moze prema naprijed uciniti,kuci pobjedjujete jer vam se svira mali milion prekrsaja oko sesnesterca i iz prekida postizete 70% golova,u gostima ste losi jer nemate ideja u igri ,vezni igraci nemaju osjecaja za prostor i dodavanje podvaljenih lopti prema napadacima jer su sve balvan do balvana,trebali ste primiti jos 3,4 gola al vas golman je imao dobru noc!
I sta cete u evropi,kad jednog Zelju kantaju koji 8:0 pobjedjuje u nasoj ligi kako bi tek vi prosli.
dobro da vas niko ne kanta i da nam osvijetlate obraz svaki put kad vas odvale konobari iz luksenburga :roll: ....partizan me sramota i spominjat....pa j.e.b.o.t.e....ljudi su vas bukvalno pregazili..zamisli da naletite na neku ozbiljnu ekipu...oooo vi veliki podvaljivaci lopti :roll: ....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 avg 2010, 00:43

mogoranci je napisao/la:Evropska Sloboda,nema ondje igraca koji nesto moze prema naprijed uciniti,kuci pobjedjujete jer vam se svira mali milion prekrsaja oko sesnesterca i iz prekida postizete 70% golova,u gostima ste losi jer nemate ideja u igri ,vezni igraci nemaju osjecaja za prostor i dodavanje podvaljenih lopti prema napadacima jer su sve balvan do balvana,trebali ste primiti jos 3,4 gola al vas golman je imao dobru noc!
Cuj ovog kekeca ... Boze zdravlja i pameti za ovakve slucajeve ... bolje napravite svoj stadion nego igrat na tudjem ;)

mogoranci
Kontakt:

Post Postao/la mogoranci » 30 avg 2010, 00:45

Nije evropa u bih ni za koga a kamoli za Slobodu,tako je i Celik tezio evropi pa ih izbaci Grbalj,Borac sve zivo renovirao a svicarski drugoligasi ih sa pola snage izbaci i sl. :cry:
orginalni potpis ....

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 30 avg 2010, 00:47

harry_90 je napisao/la:Dobro sam ja rekao pred mec sa Zrinjskim ... na Sickoj petlji vec gubimo 1:0 :evil: ... dobro je rekao @slani grad .. dobro je placen,a na strani ni da gola dadnu,sa Sakibom,koji je radio za pisljivu platu,donosili bodove sa strane i izborili 2 finala kupa,pa i evropu iz koje smo izbaceni pomocu onog cigana Jelica i kretena iz saveza :evil: ... zato Glavas nek sta odradi na strani, ili nek ide..
Pa mozda je problem sto je Glavas doveden na polusezoni prosle godine s jednim ciljem: Opstanak Slobode u Premijer ligi. On je to odlicno odradio, a sa istim poslom je samo nastavio i ove godine. Ovom igrom nikada necete ispasti, a ni napraviti nesto znacajnije, osim mozda pomrsiti racune onima koji se bore za vrh, ili poslati nekoga u drugu ligu. Nista vise...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 avg 2010, 00:57

Drugi način je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Dobro sam ja rekao pred mec sa Zrinjskim ... na Sickoj petlji vec gubimo 1:0 :evil: ... dobro je rekao @slani grad .. dobro je placen,a na strani ni da gola dadnu,sa Sakibom,koji je radio za pisljivu platu,donosili bodove sa strane i izborili 2 finala kupa,pa i evropu iz koje smo izbaceni pomocu onog cigana Jelica i kretena iz saveza :evil: ... zato Glavas nek sta odradi na strani, ili nek ide..
Pa mozda je problem sto je Glavas doveden na polusezoni prosle godine s jednim ciljem: Opstanak Slobode u Premijer ligi. On je to odlicno odradio, a sa istim poslom je samo nastavio i ove godine. Ovom igrom nikada necete ispasti, a ni napraviti nesto znacajnije, osim mozda pomrsiti racune onima koji se bore za vrh, ili poslati nekoga u drugu ligu. Nista vise...
pa to je to..otprilike.....vidi...Sloboda i sa Glavasem i bez njega nece nikad ispasti iz ove smijesne lige....njegovim dovodzenjem je postavljen dugorocni cilj...a to sigurno nije 7. mjesto.....hvala mu za proslu sezonu ali nas igra toplo-hladno nece nigdje odvesti...nisam za skidanje trenera preko noci i zato sam da mu se da prilika do polusezone...a onda ako nastavi u ovom ritmu...sretno-prijatno

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 6 gostiju.