FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Zeljeznicar -
- Doktor1921
- Kontakt:
Nek grade i treba da se gradi ali treba malo graditi i vitrinu sa trofejima, 6 godina mahanja usima pa to ni najveci i najbolji navijac ne moze trpiti, sve je ovo lijepo i samo nek nastave ovako hvala Bogu ali bez trofeja raja nece tolerisati da naprave svemirski brod a ne stadion.
- MocMahale444
Koji ce nam racku titula, to je teretNeymar11 je napisao/la:Super je ovo stose tice izdradnje stadiona i terena za repku, al ne treba zaboravit da smo tek tako olako i smjesno i ameterski titulu izgubili, Uspijeh za mene nije ako se ove sezone izbori samo evropa, Uspijeh je da se uzme titula + izgradnja juzne tribine i svega ostalog tad ce bit kompletan uspijeh, dosta ja raji vise prica u prazno, jednu titulu smo izgubili al vec gubitak nove, necu prvi ja oprostit da mi je na celu babo klub a ne ljudi koji su trenutno u klubu !!MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ce oprostiti sve samo uspjeh ne, stara izreka

Sta da si navijac Slobode pa 100g bez titule.Doktor1921 je napisao/la:Nek grade i treba da se gradi ali treba malo graditi i vitrinu sa trofejima, 6 godina mahanja usima pa to ni najveci i najbolji navijac ne moze trpiti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Neymar11 je napisao/la:Super je ovo stose tice izdradnje stadiona i terena za repku, al ne treba zaboravit da smo tek tako olako i smjesno i ameterski titulu izgubili, Uspijeh za mene nije ako se ove sezone izbori samo evropa, Uspijeh je da se uzme titula + izgradnja juzne tribine i svega ostalog tad ce bit kompletan uspijeh, dosta ja raji vise prica u prazno, jednu titulu smo izgubili al vec gubitak nove, necu prvi ja oprostit da mi je na celu babo klub a ne ljudi koji su trenutno u klubu !!MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ce oprostiti sve samo uspjeh ne, stara izreka
@Neymar slazem se sa tobom titula mora biti prioritet!!!
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Doktor1921
- Kontakt:
Oni su mali klub, njima je titula kad izbjegnu ligu za opstanak...
slazem sa da ova ekipa trenutno nema kapacitet da se uzme titula al do janura pokusat bit medju prve 4 ekipe onda dovest prava ciljna pojacanja, ne zanima me vjeruj mi izgovori i druge stvari, kao svakog navijaca , lijepo je vidjet Grbavicu u novom ruhu sve je to lijepo al fali nam titula da sve to se lijepo upakuje ja kao navijac necu sigurno oprostit naredni gubitak titule ako je nemogu posteno uzet neka kupe je nezanima me.. @maldini hvala druze nepisem cesto zbog posla i svega ostalog, al iskreno sam iznjeo svoj stav pa sta god ovde dr napasali ili me napali .. Lijepo pozdrav za plavu bracuMocMahale444 je napisao/la:Koji ce nam racku titula, to je teretNeymar11 je napisao/la:Super je ovo stose tice izdradnje stadiona i terena za repku, al ne treba zaboravit da smo tek tako olako i smjesno i ameterski titulu izgubili, Uspijeh za mene nije ako se ove sezone izbori samo evropa, Uspijeh je da se uzme titula + izgradnja juzne tribine i svega ostalog tad ce bit kompletan uspijeh, dosta ja raji vise prica u prazno, jednu titulu smo izgubili al vec gubitak nove, necu prvi ja oprostit da mi je na celu babo klub a ne ljudi koji su trenutno u klubu !!MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ce oprostiti sve samo uspjeh ne, stara izrekas ovim igracima sumnjam u titulu.
Sta da si navijac Slobode pa 100g bez titule.Doktor1921 je napisao/la:Nek grade i treba da se gradi ali treba malo graditi i vitrinu sa trofejima, 6 godina mahanja usima pa to ni najveci i najbolji navijac ne moze trpiti
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- kyrieirving
- Kontakt:
Ne mogu se slozit sa vama da ova ekipa nema kapacitet da osvoji titulu jer ostale ekipe u ligi su jako lose i mi to mozemo iskoristit.Po meni imamo samo dva ozbiljna konkurenta za prvo mjesto a to su Zrinjski i Siroki.Zrinjski je dosta slabiji u odnusu na proslu sezonu cak mislim da su oni vise oslabili nego mi jer nama su otisla 2 najbolja igraca al smo nasli neke poluzamjene dok su kod njih otisla 4-5 standardnih igraca iz prve postave.Siroki je mlada ekipa koja je ostala na okupu al u ovih par utakmica sreca i sudiju su im okrenuli ledja pa nisu na prvom mjestu.
Mi samo trebamo izbacit Zebu iz prve postave stavit Ramovica na ofanzivnog veznog a Zaimovica gurnut ispred njeg.Zeba i Kajkut nek ulaze oko 70-te i mislim da ce tako biti puno korisniji ekipi jer ovako nam samo smetaju.
Mi samo trebamo izbacit Zebu iz prve postave stavit Ramovica na ofanzivnog veznog a Zaimovica gurnut ispred njeg.Zeba i Kajkut nek ulaze oko 70-te i mislim da ce tako biti puno korisniji ekipi jer ovako nam samo smetaju.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Ne znam ali ja ne vidim ni jednog igraca koji je klasa, tipa Lendric i Stevanovic sto si bili prosle sezone. Slabiji smo igracki nego prosle sezone a i po meni nemamo kvalitetnog napadaca, niti organizatora igre (Zeba u poznim godinama).kyrieirving je napisao/la:Ne mogu se slozit sa vama da ova ekipa nema kapacitet da osvoji titulu jer ostale ekipe u ligi su jako lose i mi to mozemo iskoristit.Po meni imamo samo dva ozbiljna konkurenta za prvo mjesto a to su Zrinjski i Siroki.Zrinjski je dosta slabiji u odnusu na proslu sezonu cak mislim da su oni vise oslabili nego mi jer nama su otisla 2 najbolja igraca al smo nasli neke poluzamjene dok su kod njih otisla 4-5 standardnih igraca iz prve postave.Siroki je mlada ekipa koja je ostala na okupu al u ovih par utakmica sreca i sudiju su im okrenuli ledja pa nisu na prvom mjestu.
Volim te Zeljo!!!
Sabanadzovic pozvan u reprezentaciju tako da nece biti tu protiv Radnika. Znaci ne postoji mogucnost da Zeba bude na klupi.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nama ocajnicki trebaju dva igra u vidu Miroslava i Lendrica i ova ekipa bi bila odlicna.
- Zeljeznicar -
ako je planiran za prvu postavu, nema razloga da ga se pusta da ide igrat prijateljskuLjoZee je napisao/la:Sabanadzovic pozvan u reprezentaciju tako da nece biti tu protiv Radnika. Znaci ne postoji mogucnost da Zeba bude na klupi.[emoji38]
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
juniorsku pretpostavljamirfo je napisao/la:ako je planiran za prvu postavu, nema razloga da ga se pusta da ide igrat prijateljskuLjoZee je napisao/la:Sabanadzovic pozvan u reprezentaciju tako da nece biti tu protiv Radnika. Znaci ne postoji mogucnost da Zeba bude na klupi.[emoji38]
nemoj me prepadati
Zenzo je napisao/la:Nama ocajnicki trebaju dva igra u vidu Miroslava i Lendrica i ova ekipa bi bila odlicna.
hokus pokus preparandus ..... boom! evo novog mire i lendre!!
da imaju takva dvojica koji hoće da igraju za nas za pare koje mi plaćamo već bi ih mi našli, ali nisam siguran da postoje. osim toga prijelazni rok je prošao, elem guramo do zime pa šta bude bude. ja vidim sve crno i jedina svijetla tačka je da je liga u kur.cu
Upravo tako pricamo o parama a prije mjesec-dva dana Cenana oprali na ruke sto nije doveo pojacanja i to kakva, kako to neki zamisljaju dovesti pojacanja kada nam je klubu buđet za to nikakav. Kazu sto nije doveden Vukotic i onaj drugi iz Krupe trazili za njih 200.000 € a opet debil pita sto ga nije doveo, samo jedan primjer.
Hoce klub da dovede igracinu tipa Lendrica ali besplatno i to u ligi BiH. Hoce navijaci pojacanja i to kakva a znaju da klub nema para, pa da nas Amar, Murinjo, Cenan vode ako nema para kako mislite to ostvarit.
Hoce klub da dovede igracinu tipa Lendrica ali besplatno i to u ligi BiH. Hoce navijaci pojacanja i to kakva a znaju da klub nema para, pa da nas Amar, Murinjo, Cenan vode ako nema para kako mislite to ostvarit.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa ko je potrošio pare?
Ne tako davno smo se qurcili i pišali po sirotinji, razbacivali se Željinim novcem. U tom periodu je bilo "Grande Miske", idemo se igrati FM_a.
Šta sada kada skoro nemamo igrača da valja? Nema više love da se dovede 20, 30 igraca pa da ubodemo "nove" Miru i Lendrića i njih je "dovela" Uprava a ostale tražili treneri. Šatro.
Ne tako davno smo se qurcili i pišali po sirotinji, razbacivali se Željinim novcem. U tom periodu je bilo "Grande Miske", idemo se igrati FM_a.
Šta sada kada skoro nemamo igrača da valja? Nema više love da se dovede 20, 30 igraca pa da ubodemo "nove" Miru i Lendrića i njih je "dovela" Uprava a ostale tražili treneri. Šatro.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije tačno.Zenzo je napisao/la:trazili za njih 200.000 €
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Lobotomci i njihova priča kako je teško, radi se pošteno, nema se para a ne pričaju da smo kao zadnji debili skršili milione na igrače, pardon "nazovi igrače". Rasipali se bukvalno Željinim novcem koji im je btw ostavljen od strane onih koje su pljuvali i sada kada nema više love kažu: nemamo ekipu. Kakvi genijalci hbte.
Oderaše klub amateri sa ovim ugovorima,"onaj drugi" iz Krupe, Jasarević ( 21 ) se mogao dovesti još iz Travnika za platu od max 2.000. Kakav Travnik, imamo mi love za Husica, Bevaba itd pa se onda opet mogao dovesti na pocetku sezone uz ugovor koji garantuje nastupe i procenat od transfera.
Mi dovedemo nekakvog beka iz Srbije, Projica ( 31 ) kojem istovarimo bruku para i koji je po plati prvi bek lige a po kvaliteti daj Bože u pet da uleti.
Slikovit primjer kako se naopako radi. Još kuknjava kako nemamo tim. Fakat za `analize`.
Oderaše klub amateri sa ovim ugovorima,"onaj drugi" iz Krupe, Jasarević ( 21 ) se mogao dovesti još iz Travnika za platu od max 2.000. Kakav Travnik, imamo mi love za Husica, Bevaba itd pa se onda opet mogao dovesti na pocetku sezone uz ugovor koji garantuje nastupe i procenat od transfera.
Mi dovedemo nekakvog beka iz Srbije, Projica ( 31 ) kojem istovarimo bruku para i koji je po plati prvi bek lige a po kvaliteti daj Bože u pet da uleti.
Slikovit primjer kako se naopako radi. Još kuknjava kako nemamo tim. Fakat za `analize`.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Od kada smo to klub koji se stidi radničke klase? Sjećate se onoga; ljubavi sto te rodi klasa radnička!?Model1964
čet sep 07, 2017 3:07 pm
To sto zeni daju platu je uspjeh karijere. Da sami deveraju bili bi gladni 17. u mjesecuLeon_Professional je napisao/la: ↑ Ma sta ce sad svi mlate mogao se Jasarevic dovest jos u Travniku dok je igrao. Da sigurno bi bio ovako dobar da je dosao nama. Al haj nije to ni bitno toliko.
Il sto je i jos tacnije, lako je bit general poslije bitke, a niko tog Jasarevica nije ni spomenuo dok je igrao u Travniku.
Samo naprdjuju i seru.
Jadni nemaju svoje misljenje pa slusaju sta nego drugi mlati pa seru.
Finansijski eksperi a plata 6 stoja a i nju zeni daju, pa onda rasporedjuje sta i kako. :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Vrijeđate hiljade i hiljade navijača Želje koji rade za "platu" sa ovim, neka vam je na čast.
Bahati, bahati Lobotomci. Kao i uprava...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo da krene lova od rentanja novih prostora na stadionu, i da se odradi jos juzna tribina, mislim da ce tek onda zeljo biti finansijski jak da se mogu kupovati igraci iz premijer lige
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Registrujte se gosti lobotmci, znamo da citate, bujrum da diskutujemo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Ejnur, Kajkutenjoyer i 33 gosta.