Jes' počeo radit nesrećo, ko će ustat na pos'o?bodi123 je napisao/la:Kakav choke Rogera, presmiješan je, bolje je da večeras izgubi, bar neće Rafa ravnati h2h s njim opet![]()
Delpo je ljudina
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ako Delpo nastavi servirati ovako imace velike probleme to je sigurno jer previse je ocigledan od kraja prvog seta.Vecina servisa ide na bekend Rogera posebno na T liniju...Bravo za treci set...Idemo dalje...
Jesi sretan!?RafaGarros9 je napisao/la:Ako Delpo nastavi servirati ovako imace velike probleme to je sigurno jer previse je ocigledan od kraja prvog seta.Vecina servisa ide na bekend Rogera posebno na T liniju...Bravo za treci set...Idemo dalje...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nivo inteligencije Federera danas - 0%
Zašto?
Zato što je glup!
Jednostavno ne razumije da sa ovom igrom on DAJE Del Potru poene, znači Del Potro prvo nema tu sigurnost da prvi preuzme inicijativu, i kada to uradi on POGRIJEŠI.
Međutim, onda ulijeće Federer i izlijeće na mrežu dajući Delpu ono što on ne bi dobio razmjenom.
Pasing šot i winner, znači Del Potru si uskratio sav posao koji je morao da radi da bi došao do seta, bravo majstore.
Taktika - 0
Yebo li te Stefan Edberg, kao da igraš pod njegovom palicom, sjetim se 2015te godine gdje si chokao u svim mogućim ključnim momentima. Tjerajte Edberga vani!
Zašto?
Zato što je glup!
Jednostavno ne razumije da sa ovom igrom on DAJE Del Potru poene, znači Del Potro prvo nema tu sigurnost da prvi preuzme inicijativu, i kada to uradi on POGRIJEŠI.
Međutim, onda ulijeće Federer i izlijeće na mrežu dajući Delpu ono što on ne bi dobio razmjenom.
Pasing šot i winner, znači Del Potru si uskratio sav posao koji je morao da radi da bi došao do seta, bravo majstore.
Taktika - 0
Yebo li te Stefan Edberg, kao da igraš pod njegovom palicom, sjetim se 2015te godine gdje si chokao u svim mogućim ključnim momentima. Tjerajte Edberga vani!
Propustit u finalu u petom setu grand slama 3:1 se zove choke
, a ne u tie breaku na jedan poen.
Sad i da dobije bit ce preumoran a svakako ima problema, a i Delpo je rovit i umoran, nevjerovatan zrijeb za vadigacu, bez nosioca i top 50 igraca do polufinala, umoran ili povrijedjen jedini rival u kosturu i onda finale protiv najgore polovine jednog Slama vjerovatno u historiji. I opet nije favorit
Sad i da dobije bit ce preumoran a svakako ima problema, a i Delpo je rovit i umoran, nevjerovatan zrijeb za vadigacu, bez nosioca i top 50 igraca do polufinala, umoran ili povrijedjen jedini rival u kosturu i onda finale protiv najgore polovine jednog Slama vjerovatno u historiji. I opet nije favorit
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Eto.dobro si to napisao....sve sto je veceras mogao.pogresno uraditi to je i uradio...ovi napadi smijesni svaki put ga probije na.mrezi...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I još jednom, evo dokaz da ovaj Federer podsjeća na Federera iz 2015te godine.
U protivnika, u protivnika, u protivnika a 70% terena prazno
Yebo te pas Federeru de mogul ja da odigram te ključne poene kao i bilo koji forumaš, jer se smijem kladiti da bi 90% nas riješilo poen bolje nego ti.
U protivnika, u protivnika, u protivnika a 70% terena prazno
Yebo te pas Federeru de mogul ja da odigram te ključne poene kao i bilo koji forumaš, jer se smijem kladiti da bi 90% nas riješilo poen bolje nego ti.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovako je igrao protiv Cilica 2014. , znamo kako se zavrsilo
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- RafaGarros9
- Kontakt:
Vec trazis razloge polako nije jos izgubio...Edin TM87 je napisao/la:Propustit u finalu u petom setu grand slama 3:1 se zove choke, a ne u tie breaku na jedan poen.
To bi bilo to....čestitke delpu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kakav smec 
Čuj Edina hahahahahahaha kakvi aparati majko mila
Delpo ljudina

Delpo ljudina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hajmo Delpo šalji chokera kuci 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Gotovo je ovo, Federer sa ovim nastupom koji je brzoplet i bez mozga je doveo do ovog.
Delpo može hladno u invalidskim kolicima da ga dobije.
Delpo može hladno u invalidskim kolicima da ga dobije.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kako se meč blizi kraju osjecaji su pomješani.
Jedan dio mene bi da Roger to prođe na snagu i iskustvo nekako i da mu se onda Rafa osveti za Australiju
Drugi bi ipak nasigurno jer Delpo kakav god da je ne moze biti opasniji po Rafu od Federera...
Btw, Delpo jako fino vcrs igra svoj BH.Pogotovo BH top spin gdje smanjuje brzinu ali duboko i sporo prebacuje lopticu sto ne godi Rogeru.Nisam primjetio da je Federer stekao neku prednost prilikom BH vs BH razmjena, cak u vecini slucajeva nije ni stigao na IO jer Delpovi bekhendi su bili pristojni.Ne prebrzi opet kazem, da ne forsira zglob, ali tacno onakvi kako treba.
Volio bih vidjeti broj grešaka iz Delpovog bh-a, pogotovo TS BH-a
Jedan dio mene bi da Roger to prođe na snagu i iskustvo nekako i da mu se onda Rafa osveti za Australiju
Drugi bi ipak nasigurno jer Delpo kakav god da je ne moze biti opasniji po Rafu od Federera...
Btw, Delpo jako fino vcrs igra svoj BH.Pogotovo BH top spin gdje smanjuje brzinu ali duboko i sporo prebacuje lopticu sto ne godi Rogeru.Nisam primjetio da je Federer stekao neku prednost prilikom BH vs BH razmjena, cak u vecini slucajeva nije ni stigao na IO jer Delpovi bekhendi su bili pristojni.Ne prebrzi opet kazem, da ne forsira zglob, ali tacno onakvi kako treba.
Volio bih vidjeti broj grešaka iz Delpovog bh-a, pogotovo TS BH-a
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 07 sep 2017, 05:34, ukupno mijenjano 1 put.
Teski kompleksi jelde, yebena godina za tebe, forum jedino utociste i nebuloze, jesi napacenbodi123 je napisao/la:Čuj Edina hahahahahahaha kakvi aparati majko mila
Delpo ljudina![]()
![]()
Rekao sam kad je Delpo okrenuo Thiema, ako ce gubiti nek izgubi od velikog gospodina, borca i majstora ove igre koji je u pohodu ka drugom slamu
Roger Federer the greatest of all time!
DoktoreEdin TM87 je napisao/la:Ma Roger je u ritmu i to je dovoljno za ovaj USO. On kada je bio pravi, ovdje je gubio od jednog covjeka kojeg nema i jos jednog koji ga sada ceka u 1/4, al umoran ispacen izmucen bolestan nekakav. A ono sto je jasno svima je to da Nadal nema ni promil sanse protiv Federera u ovim uslovima i sa onim riternom, bukvalno nemoguca misija i to ce biti opet najlaksi mec za Federera na turniru bas kao u IW i Miamiju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uglavnom, bravo Delpo stvarno, nadam se da ćeš biti zdrav protiv Rafe koji je lagano dopuzao vjerovatno do novog slema.
Federer, loš meč, ali idemo dalje, odradi jesenju sezonu i završni osvoji, dosta za ovu godinu !
Još ne vjerujem da su Rafanovci ostali budni do jutra
@bodi123
Ja mislim da ti ne bi smio nikoga da citiraš, ali baš nikoga.
Federer, loš meč, ali idemo dalje, odradi jesenju sezonu i završni osvoji, dosta za ovu godinu !
Još ne vjerujem da su Rafanovci ostali budni do jutra
@bodi123
Ja mislim da ti ne bi smio nikoga da citiraš, ali baš nikoga.
Joj.babuke.kakav kriminal.priustio.večeras....necu da te vidim do zavrsnog mastersa na terenu vise 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Steta sto je imo one povrede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.