Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

kobe24
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la kobe24 » 06 sep 2017, 09:47

dscile je napisao/la: Jovic je organizaciono i defanzivno jedan od najboljih plejeva u Evropi. Broj asistencija u ovom slucaju ima veoma malo veze sa protokom lopte, jer ne dolaze njemu asistencije tako sto mu neko u toku akcije baci loptu, a on je instant proslijedi i neko pukne trojku.. nego su vecinom plod njegove kreacije.

Covjek igra fantastican turnir i sigurno je iza Bogdana najbolji po prikazanom.I uopste se ne treba porediti sa Teom, jer njega niko ne moze zamijeniti u toj mjeri.
Sve je ovako kako si napisao. Asistencija i protok lopte ima veze samo kad je sut za tri u pitanju, jer se u 95% slucajeva nakon odlicnog protoka lopta uputi sut za tri, i to od strane kosarkasa koji se nalazi u najboljoj poziciji. Dobar protok lopte na distanci vrlo rijetko dovodi do pucanja u srcu reketa, pa da se moze reci kako Stefan nakon toga daje pas na zicer visokim igracima. Srbija po mecu postize 7 trojki, od toga Bogdanovic sigurno oko tri (i to obicno on sam sebi iskreira taj sut, uglavnom nakon saradje sa centrom). Osim toga, i sam Jovic vjerovatno zabija jednu tricu po mecu, sto znaci da ostanu jos tri koje mogu biti asistencije nakon dobrog protoka, a ne mora znaciti da ce bas Jovic dati taj kljucni pas. Tako da, zakljucak da Joviceve asistencije dolaze nakon protoka lopte je apsurdan. Postoji milion nacina da se ostvari asistencija, a da nijedan nema nikakve veze sa protokom lopte. Jovic je, bez sumnje, u vasoj reprezentaciji nakon Bogdana najbolji vanjski igrac na turniru.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 06 sep 2017, 10:39

Па ? је " $ $ " (? " је ? " http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a203 ... asolu.html) & " & о ' " " ".
& ' управо & " (" ' његовог ". ") $ у пар ', но """ ' га ? $ на ЕП У-20 $ је $ своју ? & " у ' узрасту, а " " је " у ' (http://archive.fiba.com/pages/eng/fa/ga ... istic.html) " " " & %, " $ свој " $ " $.
$ " је & " " ? $, но " то ЕП У-20 " " ? је по " % $ $ $ $ не & ", прво се $ у " %, а ' - се тај ? $ " у " ", % се " $ на ' ЕП.

$ $ ? је ? " $ ? Пау у " & то $ ", " $ ? " ' $ % су ова $ $, " $ " ?, $, & ту $ " $ се ?. & је важан " ? у $ " & је не & $ $ ¥, а & $ $ " $ све -, " - него ? је то ? $ су $ " Пау ? своју & ". " " се ' " & $ ", за $ је ? $ " на " ? центра, & - " у & ", & у " ', ? " $ & - " статус " " је за $ & новог уговора, " " су ? у ?. " ".

Но, " се ЕП, то је '. ? је за $ $ $ " " је ? ЕП, " " ", " то " у ' $ се " & %, - је у " " Француза " /, па " ?, $ ", $ се ?, " важне " % %, " погађао, А у " " се & $ & је ? ". ? је & $ ?.

Не ? се у $ " са % ', " јесте - 5-6 $ ? " у ", но овој " $ - ветерана " је & $ ? & " ? " (за $ " је 9.' " ?), ту ? на ? ' 8 ", тј 1/4Ф.
Зато - ' 1/8Ф (а ? " на ?, " ? у & $ " " на ?) за $ & " ову " " на ? " " ", тест ? $.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 sep 2017, 11:33

kobe24 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Bice interesatna utakmica turska-latvija koja izgubi ide na spance, latvici imaju dobrih 6 igraca, ali ostalo nije na nivou dok turci igraju zestoko i rotiraju 10-11 igraca tako da melju protivnike jer im nedostaje kvalitet za drugaciju igru, to im nije islo protiv ekipa koje imaju dubok roster, ali jeste protiv ovih koji nemaju, a kao sto rekoh latvija ga nema
Smjesno je da bi slovenija porazom od francuske od 5 i vise razlike mogli pasti na 3 mjesto, a to bi im bio 1 poraz
Inace i ako neki kukaju kako je lose prvenstvo, meni je odlicno, puno preokreta i nepredvidivih rezultata
Ja bih volio da Turci izbjegnu Spaniju, jer je nekako uvijek zanimljivo gledati domacina na prvenstvu sa 15-ak hiljada ljudi na tribinama. S druge strane, bilo bi zanimljivo gledati duel Gasola i Porzingisa. Mislim i da bi Latvija imala puno vise sanse sa Spancima, negoli Turci. Btw, kad smo vec kod Turaka, ja jos ne vjerujem da se ovaj Osman ovoliko popravio u oba pravca. Uz sve to, ima odlicno tijelo kojim moze braniti cak i krilne centre. Ja bih bio prezadovoljan kad bi Atic za jedno tri godine dosao na ovaj njegov trenutni nivo. Jeste da je Chedi malo visi i krupniji, ali su generalno igrom dosta slicni (barem meni), mada je Turcin svakako energicniji u igri.
malo tražiš, ipak je osman otišao u NBA
po meni atić ima bolji reportoar u napadu, a radi konstitucije neče moći braniti 4, ali osman je bio uvjek daleko bolji u glavi još od vremena Bosne zato je i ovoliko uspio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 sep 2017, 11:40

Divos je napisao/la:$ " на ЕП су $ ' " ', ' " ?, ' " &, % " ? &, $ ' " $, " $ ? %, " ? ЕП је " него ? се ? са " на " " " " у " ". " " " %, " ? праву " %, ' " $ са " ЕП.
$ ' $ ? у ' А " &. $ $ % ' ".

ГРУПА А
$ су се $ 3 " & - $ прва 3 ', не оне & ' ? ", " је ? &. У овој " се ' " & $ 3 " (у ? $ Француза $ ?, " - $ $ " " ? " $) & - " & 4-1.
" & $ +4 " " за 1.'. ' " " 2. ($ +2 " +3), " 3. & " наравно. " ? ' " 1-3. " је готово " 2., " ' " у ? $ Француза +2 " +3.
" то " '. ? је у овој " $ $ ? " $. % је $ ? ", " ¥ са " ' (Е." на ' ЕП " ? поз. " ? тзв "? &"), $ " се статус ' " ? па ' & у ' $ се ? " $ $ $ $ $, $ & се & " % / $ у $ ".
Г.$ " $ " ", а % се " ? " З.$, ? (" је " у стартну & ' $, а ? " ¥ " ". & " " Зоран $ је " $) " $, " он је тај & " у ? ".
$ $ $ ", " ' " Француза - за " " " ? $.
" " ", за $. $ " ? " ? " на " ", ?, & / ? (?, $ ?, ") & " ? " " $ овог & ", ' " ' пуно /. $ " ? $ су.

У ' "-$ ? је ", $ ' $ $, $ пре на ".

" " " " за & на ЕП. " су 2 ' - ?, " & " ", " " су ? " +8 " пре &. " у & ' су $ " (а " Француза су & ? " & свог / " ?), " у " " ?, $ $ $ " & & ?. ", $ $ & $, са ? жара, /, то се " " на ". ? / ?, свестан ¥ ' " & се $ $ " Француза $ свог / " ? (овог & $ ' направе ?, ? је $, зна ? $ на $, наравно " то та " & $ ? ?)
" " & ? ", " & Ј.$ " $ састав, " " " " (?, ?, ", ") " " " IQ, " %, ? $ & ? ", & " " /. - $ " $ су $ у " " " " ' ". & не $ " ", " $ & " $ $, ? " ", " " & " ? су у & ' % ". $, $ " је.

ГРУПА &
? " & " за 1.' у ". " ' " " ? $, ? ' " " 3. (у ? пораза " $ ").
? " ? " " у ' '. & ¥ пораза " ", $ су " ", " $. " се - & прва $ ", " $ ", " ? је на ' ", $ њега јесте & ", ? зато " ", он - & $ оно % & $ $. Но, ? " је на ?. Ту јесте $ ?, " " не ' $ на & " 30+ ", а & $ ? ту % ' / % & - " " $ ', ' " & " $ тај $ ?. У ? " ту - " $ ?.
" су управо на ? ", ту је наравно $, но " ? " овај ?, ¥ " " $ у ". У $ " су ? " " у & (?, Тајс, ') $ " /, " & / $. $ у ' ' " ?.
& јесте $ ?, " " $ ? ' " ?.

? - ". ? су ? 1/8Ф, " $ овог ' ' " 3 ? 4. " & је ? " ", $ " $ $ су " ", " ? ?, но / % " у $ $, $. А $ $ " " $. $ " $ " ? " (" су $, ? " ?) " " је $ " &, но ? " за ' " & $. ", & $ - ? / $ у ? ", & $ " $ у 1/8 - " ? ", ? са ' " на ? & $ " поена, " & $.
У ' ' " ' $ ". " " " " са 7 " (ту су % " " уђу % $ ') у ", ово " ' " ' $, ' " у ? $ " % ЕП. $ " остају, а ' " & " 2. ($ %, & " пораз ?), а " " & " " & ", " су у &, " ? су ? ' & 50:22 (оно јест ? ? у &, ? ово је % сурово у " ' $ се " $), " ту - " $ " ?. По ", " $ & $, ? су $.

$ ' ? - " " ' " $ $ ' ? - ". ? је " ЕП, " 5. ? 6., " у ? $ ?, $ $ у 1/8Ф, % " " ' успех за ову ? ? ". Ту $ ' $ "везане '" (не " - " " оно & - & ? & " $ је ?), $ ? " $ " (а " $ & је на ") ? &, $ " " $ ?, " & " &.

$ $ ? у ове $ групе, парове 1/8ф $ се ове $ групе % је тренутно % $, & " се $. Ово су " $ & " групе, - са $ ", а ? " " " прво (у ? пораза & " $ у раној ") ' " на ' ЕП. " ".
Prejaka analiza :thumbup:
Takodjer, misljenja sam da ce se Poljacima sve odlicne partije i tijesni porazi vratiti danas kada je najbitnije. Navijam za njih i da igram kladionicu hladno bih tipovao na njih.
Danas najveci problem vidim u mecu Italija Gruzija. Naime, u tom mecu moguce je da talijani kalkuliraju, s obzirom da ce znati prvoplasiranu i drugoplasiranu ekipu u A grupi i svog narednog protivnika u eliminacionoj fazi. Svako ima neke svoje planove koje krije, pa tako i uvijek veliki takticari Talijani vjerovatno vec znaju koji je protivnik za njih povoljniji. Ako im bude odgovarao prvoplasirani, oni se uopste nece ustrucavati da podignu rucnu u mecu protiv Gruzije :roll:
U tom slucaju najveci gubitnik bi bila reprezentacija Ukrajine. Reprezentacija koja je svojom igrom, zalaganjem, iako oslabljena apsolutno zasluzila prolaz u eliminacionu fazu

Moja prognoza za danas:
Slovenija- Francuska Tijesno, pretijesno, ipak 2 na iskustvo
Njemacka- Litvanija - lagani zeleni valcer, sigurna 2
Grcka - Poljska 2 Misljenje kao i kod Divos-a
Gruzija-Italija 2 (s obzirom na eventualnu pobjedu Francuske)
Finska- Island 1
Izrael- Ukrajina 2 ( s obzirom na eventualnu pobjedu Italije)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 sep 2017, 12:00

nerminh74 je napisao/la: malo tražiš, ipak je osman otišao u NBA
po meni atić ima bolji reportoar u napadu, a radi konstitucije neče moći braniti 4, ali osman je bio uvjek daleko bolji u glavi još od vremena Bosne zato je i ovoliko uspio
Je li ova prva recenica sarkazam? :D Ja vjerujem da je Atic, u najgorem slucaju, imao potencijal jednak Osmanovom, ali je bilo mnogo drugih faktora koji su isli Turcinu u prilog. Ovaj jeste otisao u nba, ali je upitno kolko ce vremena trebati da se nametne tamo, bilo u Cavsima ili negdje drugo. Ja bih bio prezadovoljan da Edin za tri godine bude legitiman EL igrac, sa 10+ poena u prosjeku, sto Osman sad bez problema moze ostvarivati, ali se ipak odlucio za Ameriku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 sep 2017, 12:19

kobe24 je napisao/la:
Je li ova prva recenica sarkazam? :D Ja vjerujem da je Atic, u najgorem slucaju, imao potencijal jednak Osmanovom, ali je bilo mnogo drugih faktora koji su isli Turcinu u prilog. Ovaj jeste otisao u nba, ali je upitno kolko ce vremena trebati da se nametne tamo, bilo u Cavsima ili negdje drugo. Ja bih bio prezadovoljan da Edin za tri godine bude legitiman EL igrac, sa 10+ poena u prosjeku, sto Osman sad bez problema moze ostvarivati, ali se ipak odlucio za Ameriku.
Cedi je sa 18 vec igrao Euroligu :) Dobar je ,ali previse forsira tricu,kada krene na obruc opasniji je.204cm cuvao neki dan Kuzmica u par navrata.Btw,kakav je status sada oko Atica ostaje li u grckoj :?:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 sep 2017, 12:29

lumani je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Cedi je sa 18 vec igrao Euroligu :) Dobar je ,ali previse forsira tricu,kada krene na obruc opasniji je.204cm cuvao neki dan Kuzmica u par navrata.Btw,kakav je status sada oko Atica ostaje li u grckoj :?:
Zato i kazem da da su postojali drugi faktori koji su isli Osmanu u prilog. Osim toga sto je u glavi puno 'zdraviji', sama cinjenica da je tad bio najtalentovaniji turski kosarkas mu je bila olaksavajuca okolnost. Redovno se u reprezentaciju gurao, a u turskim klubovima jos i vise (tacnije, u Efesu). Dobijao je priliku za igru, bez obzira sto tad nije ni mogao biti neki faktor na terenu. Ovaj nas je otisao u krivom pravcu, dvije godine bacio u vodu i nije ni cudo sto je sad tu gdje jeste. Ne zna se jos da li ostaje, nadam se da ipak nece, mada su sve prilike da ce biti suprotno. :|

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 06 sep 2017, 13:36

dscile je napisao/la:Jovic je organizaciono i defanzivno jedan od najboljih plejeva u Evropi. Broj asistencija u ovom slucaju ima veoma malo veze sa protokom lopte, jer ne dolaze njemu asistencije tako sto mu neko u toku akcije baci loptu, a on je instant proslijedi i neko pukne trojku.. nego su vecinom plod njegove kreacije.

Covjek igra fantastican turnir i sigurno je iza Bogdana najbolji po prikazanom.I uopste se ne treba porediti sa Teom, jer njega niko ne moze zamijeniti u toj mjeri.
Teodosic + Jovic iks puta bolje i jace od Jovic + Micic...
Sva moja poenta! Debelo smo u hendikepu!
Kada pridodas izostanak Nede, Kaline, prerano povlacenje Pepija, u odnosu na Rio tanji smo u vanjskoj nego u reketu sa sve Jokicem... :kafa:
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 sep 2017, 13:42

Mirko je napisao/la:
dscile je napisao/la:Jovic je organizaciono i defanzivno jedan od najboljih plejeva u Evropi. Broj asistencija u ovom slucaju ima veoma malo veze sa protokom lopte, jer ne dolaze njemu asistencije tako sto mu neko u toku akcije baci loptu, a on je instant proslijedi i neko pukne trojku.. nego su vecinom plod njegove kreacije.

Teodosic + Jovic iks puta bolje i jace od Jovic + Micic...
Sva moja poenta! Debelo smo u hendikepu!
Kada pridodas izostanak Nede, Kaline, prerano povlacenje Pepija, u odnosu na Rio tanji smo u vanjskoj nego u reketu sa sve Jokicem... :kafa:
Pa pazi, ja to ne sporim uopste. Cisto sam se osvrtao na Joviceve igre i kvalitete.. Zato sam i rekao da ga ne treba porediti sa Teom, jer on ne moze doprinijeti kao on, ali ovo sto pokazuje do sada je odlicno. Odlicno kontrolise igru, ne srlja, pogadja u dobrim procentima.. ove trojke koje je ubadao do sada ce mu sigurno pomoci u nastavku turnira, jer sumnjam da ce mu vise ici ispod bloka. Barem ne u mjeri u kojoj su to radili do sada.

Srbija je svakako sa svojih sedam izostanaka (Nedovic, Bjelica, Jokic, Simon, Kalina,Teo, Raduljica) sigurno najokrnjenija reprezentacija na ovom takmicenju, jer bi svih sedam igraca bilo na zadnjem spisku bez ikakve dileme.. ali to je vec prezvakana prica. Opet imamo kvalitetan sastav koji se moze ukljuciti u borbu za medalju i to je ono sto je najbitnije.. iako ce ostati zal sto nema gore navedenih, jer je ova generacija bila spremna za napad na zlato.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2017, 13:44

Izlišno je uopšte voditi polemiku o tome koliko nam nedostaje Teo i ostali.Samo od tih igrača koji nedostaju(Teo,Radulja,Jokić,Kalinić,Nedović,Bjelica,Simonović,Marković)da je napraviti 5-ku bili bi favoriti za zlato ovde.Imamo to što imamo,hendikepirani smo i limitirani,ali i smo i dalje među jačim ekipama ovde.
Prvenstvo je generalno izjednačeno i svako svakoga može da dobije.
Mens sana in corpore sano.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 06 sep 2017, 13:44

Jel ovo SK ne prenosi Francuze i Slovence ?
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2017, 13:46

Bassha je napisao/la:Jel ovo SK ne prenosi Francuze i Slovence ?
http://www.***SPAM***.cc/livenow/bask ... ive-stream

Evo ti solidan stream ;)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 06 sep 2017, 13:48

djoleprijedor je napisao/la:
http://www.***SPAM***.cc/livenow/bask ... ive-stream

Evo ti solidan stream ;)

Hvala :clap:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 sep 2017, 13:52

Ja sam opucao 1 na Janeze,kvota 3.00-poklon :D Francuzi mi generalno,dugo nisu slabije izgledali.Kako god,ja ih ne vidim dalje od 1/4f na ovom prvenstvu.

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 06 sep 2017, 13:53

Ni Grčka-Poljska, kako stvari stoje, tj. najzanimljivije utakmice, znači mi sada ovisimo o milosti RTS-a, tj. što oni ne prenose to mi možemo gledati preko SK-a e nabijem ih na Q.... i RTS i SK i Telamah sve zajedno, pretpostavljam da onda ne bi trebali gledati od osmine finala ništa.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 06 sep 2017, 13:55

kobe24 je napisao/la:
dscile je napisao/la: Jovic je organizaciono i defanzivno jedan od najboljih plejeva u Evropi. Broj asistencija u ovom slucaju ima veoma malo veze sa protokom lopte, jer ne dolaze njemu asistencije tako sto mu neko u toku akcije baci loptu, a on je instant proslijedi i neko pukne trojku.. nego su vecinom plod njegove kreacije.

Sve je ovako kako si napisao. Asistencija i protok lopte ima veze samo kad je sut za tri u pitanju, jer se u 95% slucajeva nakon odlicnog protoka lopta uputi sut za tri, i to od strane kosarkasa koji se nalazi u najboljoj poziciji. Dobar protok lopte na distanci vrlo rijetko dovodi do pucanja u srcu reketa, pa da se moze reci kako Stefan nakon toga daje pas na zicer visokim igracima. Srbija po mecu postize 7 trojki, od toga Bogdanovic sigurno oko tri (i to obicno on sam sebi iskreira taj sut, uglavnom nakon saradje sa centrom). Osim toga, i sam Jovic vjerovatno zabija jednu tricu po mecu, sto znaci da ostanu jos tri koje mogu biti asistencije nakon dobrog protoka, a ne mora znaciti da ce bas Jovic dati taj kljucni pas. Tako da, zakljucak da Joviceve asistencije dolaze nakon protoka lopte je apsurdan. Postoji milion nacina da se ostvari asistencija, a da nijedan nema nikakve veze sa protokom lopte. Jovic je, bez sumnje, u vasoj reprezentaciji nakon Bogdana najbolji vanjski igrac na turniru.
U mecu sa Turcima je to upravo bio vise puta slucaj... :kafa:
Nesumnjivo individualni kvalitet igraca, ali i igre cijelog tima...
Nevezano za ovo, Turci su ga najmanje 5-6 puta ostavljali slobodnog na sutu. Naravno to je bila i dijelom posledica cestog udvajanja Bogdana...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 sep 2017, 13:57

Baš je ovo katastrofa. Trčo doslovno kući i imam šta da vidim, nigdje prenosa.
**** ga dan

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 06 sep 2017, 14:01

Lukica i Dragon se igraju sa Francuzima :kafa:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 sep 2017, 14:02

anonymousHD je napisao/la:Baš je ovo katastrofa. Trčo doslovno kući i imam šta da vidim, nigdje prenosa.
**** ga dan
Samo si propustio epic prvu cetvrtinu Luke :tralala:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 sep 2017, 14:02

anonymousHD je napisao/la:Baš je ovo katastrofa. Trčo doslovno kući i imam šta da vidim, nigdje prenosa.
**** ga dan
Ono kad jedva dočekaš ovaj EuroBasket i skontaš da nemaš gdje gledati kako treba nego ganjaš streamove od 360p.

Diaw drži Francusku u životu, jel taj čovjek uopšte igra negdje trenutno, po wiki on ni nema kluba.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.