FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 06 sep 2017, 11:54

kenanbrajic je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ima li ko kakav peskir da posudi Hoticu? isprska ga sabrina svetom vodicom.
Nisam u toku...?

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 06 sep 2017, 11:55

Mozda i nije glupi svabo sve ce staviti. sacu ja da vidim ima istine. Nermin se javio na transfermarkt i rekao da se skine Hotic.

Edit : Ovo

“Ja sam proteklih nekoliko dana bila u Ženevi, na sastanku Evropske asocijacije klubova (ECA). Dakle, poslovno sam bila odsutna i upravo sam iskoristila tu priliku da porazgovaram s ljudima iz Apollona. Za njihovo zanimanje za Kadušića saznala sam iz medija i od pojedinih menadžera, ali na adresu FK Sarajeva nikad nismo dobili zvaničnu ponudu od kiparskog kluba i zanimalo me koliko tu zaista ima istine. Oni su mi odgovorili da su zaista tražili pojačanje na poziciji beka, ali da su se jednostavno odlučili za drugog igrača i da nisu ozbiljnije razmatrali opciju da upute ponudu za našeg nogometaša”, ističe Buljubašić u izjavi za ****.ba te tako ujedno demantuje glasine da je bilo ko iz rukovodstva FKS “pokvario” potencijalni transfer.

Činjenica je, također, da Kadušiću ugovor istječe za pola godine i da u Sarajevu namjeravaju mladom reprezentativcu BiH ponuditi produženje saradnje. Klub je svakako voljan zadržati ovog perspektivnog defanzivca, no konačna odluka o njegovom ostanku na Koševu trenutno je na Advanu Kadušiću i njegovom menadžeru.

Što se tiče Nermina Crnkića, igrača koji je “nestao” iz glavnog grada BiH prije nekoliko mjeseci iako je i dalje zvanično član FK Sarajevo, odluku o njegovom statusu i eventualnoj sankciji donijet će Skupština kluba. Vrlo je moguće da iz bordo kluba bude upućen i dopis UEFA-i sa zahtjevom o eventualnoj kazni i zabrani igranja za druge klubove. Dakle, izvjesno je da će se brzo raspetljati i taj neobični slučaj “odbjeglog” fudbalera.

RichmanBiH
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 06 sep 2017, 11:59

Lik je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ima li ko kakav peskir da posudi Hoticu? isprska ga sabrina svetom vodicom.
Nisam u toku...?

?
http://****.ba/buljubasic-za-sc-razg ... postojala/
UPRAVA NAPOLJE!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 sep 2017, 12:14

Ko je ovaj sa brojem 77?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 sep 2017, 12:17

BelminM23 je napisao/la:Ko je ovaj sa brojem 77?
babuka :D :D
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2017, 12:18

Husref uzme bod protiv Viteza i već je nadmašio Janjoša i Repuha! :cool: #vojnici
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 sep 2017, 12:21

Zukanovic je napisao/la:Mozda i nije glupi svabo sve ce staviti. sacu ja da vidim ima istine. Nermin se javio na transfermarkt i rekao da se skine Hotic.

Edit : Ovo

“Ja sam proteklih nekoliko dana bila u Ženevi, na sastanku Evropske asocijacije klubova (ECA). Dakle, poslovno sam bila odsutna i upravo sam iskoristila tu priliku da porazgovaram s ljudima iz Apollona. Za njihovo zanimanje za Kadušića saznala sam iz medija i od pojedinih menadžera, ali na adresu FK Sarajeva nikad nismo dobili zvaničnu ponudu od kiparskog kluba i zanimalo me koliko tu zaista ima istine. Oni su mi odgovorili da su zaista tražili pojačanje na poziciji beka, ali da su se jednostavno odlučili za drugog igrača i da nisu ozbiljnije razmatrali opciju da upute ponudu za našeg nogometaša”, ističe Buljubašić u izjavi za ****.ba te tako ujedno demantuje glasine da je bilo ko iz rukovodstva FKS “pokvario” potencijalni transfer.

Činjenica je, također, da Kadušiću ugovor istječe za pola godine i da u Sarajevu namjeravaju mladom reprezentativcu BiH ponuditi produženje saradnje. Klub je svakako voljan zadržati ovog perspektivnog defanzivca, no konačna odluka o njegovom ostanku na Koševu trenutno je na Advanu Kadušiću i njegovom menadžeru.

Što se tiče Nermina Crnkića, igrača koji je “nestao” iz glavnog grada BiH prije nekoliko mjeseci iako je i dalje zvanično član FK Sarajevo, odluku o njegovom statusu i eventualnoj sankciji donijet će Skupština kluba. Vrlo je moguće da iz bordo kluba bude upućen i dopis UEFA-i sa zahtjevom o eventualnoj kazni i zabrani igranja za druge klubove. Dakle, izvjesno je da će se brzo raspetljati i taj neobični slučaj “odbjeglog” fudbalera.
Ok, hvala
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Evolution87
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 06 sep 2017, 12:36

DenchiNL je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Zasto se ne oglase iz kluba i demenatuju ovo ako je placen clanak? Nedostatak muda i strah ili nesto drugo?
koji dio da demantuju?
da je neko za igrača kojem za 2-3 mjeseca ističe ugovor ponudio "nekih" 200.000 nečega?
ili da je neko od uposlenika koristio godišnji?

to zaista zahtjeva demant :D :rol: :urnebes:
Upravo ovako kako su i uradili :kafa:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 sep 2017, 13:23

A ja kretnje u Saida, pa onaj šut, pa onaj pas, pa ono kod korner zastavice...
Prskanje je počelo :opaopa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2017, 13:47

Saidizam je religija koja predstavlja vjerovanje u Saidovo prskanje dušmana i hejtera. Začetnikom ove religije se smatra ugledni bošnjački intelektualac Lakoste. Mnogi smatraju da Saidizam ipak datira iz još ranijeg perioda. Saidizam je svoj vrhunac doživio daleke 2012. godine. Od tada bilježi lagani pad, a nagli gubitak pristalica počinje od 2016. godine. Saidizam je unio mnogo nemira u redove svojih pripadnika i odnio brojne živote, a medju najistaknutijim su: Joker, High, PB i ostali koji su brutalno izurinirani zbog odbijanja prelaska na saidizam.

Osnovno vjerovanje saidizma je potreba još samo jednih priprema kako bi Said izurinirao dušmane. Medju pristalicama Saidizma je popularno vjerovanje kako je Said bio u nemilosti Janjoša, Repuha i svih koji su ga vodili. Glorifikacija Saida i odbijanje vjerovanja u njegove mane je jedan od temelja ove religije. Često korištenje fraza kao "babuka is back :cool: " nakon što pogodi prečku na treningu je obavezno u saidizmu. Pripadnike ove religije karakteriše osebujan stil oblačenja, pismenost i tečan govor bosanskog jezika. Odbijaju bilo kakvu kritiku, brzo planu i pozivaju na nasilje protiv neistomišljenika. Ako se nadjete u društvu saidista probajte brzo promijeniti temu radi svoje sigurnosti.

Preuzeto iz knjige "Saidizam u 21. stoljeću"
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2017, 13:53

Nidje veze..Lakoste ga jedini bas bas gotivi nakon svega. Ostali su ravnodusni - ako pomogne ekstra, ako ne ciao amore :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 sep 2017, 13:57

muhamedhulk je napisao/la:Nidje veze..Lakoste ga jedini bas bas gotivi nakon svega. Ostali su ravnodusni - ako pomogne ekstra, ako ne ciao amore :kafa:
Like :kafa:
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2017, 14:02

muhamedhulk je napisao/la:Nidje veze..Lakoste ga jedini bas bas gotivi nakon svega. Ostali su ravnodusni - ako pomogne ekstra, ako ne ciao amore :kafa:
Ima poglavlje u ovoj knjizi "Saidizam iz sjene" koje govori o tome, mogu ti poslati na pp, pa ćeš vidjeti što nisi u pravu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2017, 14:08

joker90 je napisao/la:Saidizam je religija koja predstavlja vjerovanje u Saidovo prskanje dušmana i hejtera. Začetnikom ove religije se smatra ugledni bošnjački intelektualac Lakoste. Mnogi smatraju da Saidizam ipak datira iz još ranijeg perioda. Saidizam je svoj vrhunac doživio daleke 2012. godine. Od tada bilježi lagani pad, a nagli gubitak pristalica počinje od 2016. godine. Saidizam je unio mnogo nemira u redove svojih pripadnika i odnio brojne živote, a medju najistaknutijim su: Joker, High, PB i ostali koji su brutalno izurinirani zbog odbijanja prelaska na saidizam.

Osnovno vjerovanje saidizma je potreba još samo jednih priprema kako bi Said izurinirao dušmane. Medju pristalicama Saidizma je popularno vjerovanje kako je Said bio u nemilosti Janjoša, Repuha i svih koji su ga vodili. Glorifikacija Saida i odbijanje vjerovanja u njegove mane je jedan od temelja ove religije. Često korištenje fraza kao "babuka is back :cool: " nakon što pogodi prečku na treningu je obavezno u saidizmu. Pripadnike ove religije karakteriše osebujan stil oblačenja, pismenost i tečan govor bosanskog jezika. Odbijaju bilo kakvu kritiku, brzo planu i pozivaju na nasilje protiv neistomišljenika. Ako se nadjete u društvu saidista probajte brzo promijeniti temu radi svoje sigurnosti.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 06 sep 2017, 14:10

joker90 je napisao/la:Saidizam je religija koja predstavlja vjerovanje u Saidovo prskanje dušmana i hejtera. Začetnikom ove religije se smatra ugledni bošnjački intelektualac Lakoste. Mnogi smatraju da Saidizam ipak datira iz još ranijeg perioda. Saidizam je svoj vrhunac doživio daleke 2012. godine. Od tada bilježi lagani pad, a nagli gubitak pristalica počinje od 2016. godine. Saidizam je unio mnogo nemira u redove svojih pripadnika i odnio brojne živote, a medju najistaknutijim su: Joker, High, PB i ostali koji su brutalno izurinirani zbog odbijanja prelaska na saidizam.

:rol: :rol: :rol: :rol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2017, 14:11

Jos me samo zanima postoje li u saidizmu neke sekte,saidowehabiti ili saidosufije? Ili jos nisu imali dovoljno vremena da toliko evoluiraju? :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 sep 2017, 14:12

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2017, 14:15

zagorski je napisao/la:Jos me samo zanima postoje li u saidizmu neke sekte,saidowehabiti ili saidosufije? Ili jos nisu imali dovoljno vremena da toliko evoluiraju? :mrgreen:
Ima, ali o tome možemo na pp kako ne bi došli na udar saidista. Cijena knjige je 20,00 KM, pa ko hoće da kupi, bujrum. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 06 sep 2017, 14:25

Sljedbenik?

slika

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2017, 14:31

joker90 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Jos me samo zanima postoje li u saidizmu neke sekte,saidowehabiti ili saidosufije? Ili jos nisu imali dovoljno vremena da toliko evoluiraju? :mrgreen:
Ima, ali o tome možemo na pp kako ne bi došli na udar saidista. Cijena knjige je 20,00 KM, pa ko hoće da kupi, bujrum. :mrgreen:
Pa ako imas u pdf-u salji odmah postarina ide na moj racun,steta je propustiti tako dobro stivo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], propoklopac i 35 gostiju.