eto sto makes sense

Mesa raus!!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji je stručnjak ovo napisao?BelminM23 je napisao/la:Bilo kako bilo, kalkulacija je mnogo, a sve će biti mnogo poznatije već nakon narednog kola. Za nas je računica jasna. Ako ne pobijedimo Belgiju, ne trebamo dalje računati.![]()
Vidimo se na Grbavici.![]()
Virtu4l je napisao/la:
Koji je stručnjak ovo napisao?
Javna je tajna da je predsjednik NSBiH Elvedin Begić bio potpuno rezigniran nakon tog meča, posebno zamjerajući selektoru Mehmedu Baždareviću na (ne)izvršenim izmjenama.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-je ... las/250590
Sve dok je Mesa na klupi tesko da ce doci "ono staro vrijeme"FliX je napisao/la:Izgleda dolazi ono staro vrijeme, kad smo do utakmice prebacivali preko 100stranica na temi.
osim postavio igru protiv grčke u zenici???bhsport je napisao/la:Nama treba opsta mobilizacija da se probamo dokopati baraza, zovite i Ivicu i Vahu i Bajevica i koga god da pomogne Bazdarevicu i da mu postavi tekmu kao sto je Osim postavio protiv Grcke u Zenici. Moramo pokusati dobiti Belgiju, a Mesa sam nema kapacitet za takvo nesto.
Da, Osim je konsultovan i postavio tu utakmicu.jestamaji je napisao/la:osim postavio igru protiv grčke u zenici???bhsport je napisao/la:Nama treba opsta mobilizacija da se probamo dokopati baraza, zovite i Ivicu i Vahu i Bajevica i koga god da pomogne Bazdarevicu i da mu postavi tekmu kao sto je Osim postavio protiv Grcke u Zenici. Moramo pokusati dobiti Belgiju, a Mesa sam nema kapacitet za takvo nesto.
to je samo jedan od mitova o kvalifikacijama 2014
Hajd dobro sto je postavio protiv Grcke u Zenici, ali je lose postavio protiv Slovacke u Zenici HAHAHHAbhsport je napisao/la:Da, Osim je konsultovan i postavio tu utakmicu.jestamaji je napisao/la:osim postavio igru protiv grčke u zenici???bhsport je napisao/la:Nama treba opsta mobilizacija da se probamo dokopati baraza, zovite i Ivicu i Vahu i Bajevica i koga god da pomogne Bazdarevicu i da mu postavi tekmu kao sto je Osim postavio protiv Grcke u Zenici. Moramo pokusati dobiti Belgiju, a Mesa sam nema kapacitet za takvo nesto.
to je samo jedan od mitova o kvalifikacijama 2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.