Evo prije 17 godinaZeljo92 je napisao/la:Kad se samo sjetim kako nam je stadion prije izgledao a tek kako ce izgledati sa juznom tribinom
Sjever 2000.

29.10.2000. Željo - Posušje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo prije 17 godinaZeljo92 je napisao/la:Kad se samo sjetim kako nam je stadion prije izgledao a tek kako ce izgledati sa juznom tribinom
A ovo je najjača himna na našim terenima,Raonffa je napisao/la:Najjači trans na našim terenima![]()
I najjači izvođačVirtu4l je napisao/la:A ovo je najjača himna na našim terenima,Raonffa je napisao/la:Najjači trans na našim terenima![]()
Vidi feninga tockonje, koji je to muflon bio. Kesla se ko zadnja chicholina **** ga amidza tan. Zamisli koji sonjo moras biti da se ides slikati i smijati tudjoj muci.je napisao/la:
I onda otvorim komentare i po hiljaditi put shvatim da smo najveća g0vna na kugli zemaljskoj.irfo je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170906042
svaka cast!
Pokazujemo zasto smo najveci!
Ljudi u BiH uspjeh ne praštaju.Zenzo je napisao/la:Nismo mi nego ovi dusmani debili koji ne mogu da prihvate cinjenicu da jesmo najveci klub u BiH i da smo svojim radom doprinjeli da reprezentacija dođe na nas stadion i da se isti sređuje, gradi. Nego samo okrecu pricu da je neko namjestio, neko nam dao/poklonio, savez radi za nas, politika...itd.
Ne znam sta te cudi. Nije niko manji Zeljovac od tebe ako mu sad neke stvari idu na ****. Ne treba takve poglede poput tvojih imati. Svi mi volimo Zelju i uvijek ce nas biti manje i vise zadovoljnih. Kad smo harali sa Amarom bilo je nezadovoljnih i pljuvaca, a da ih sada nema. Tako je to.Huligansaistoka je napisao/la:dok god među nama ima onih koji bacaju onako glupe komentare po zvaničnoj, a deklarišu se kao željovci, zašto čude komentari ljudi koji su zadojeni mržnjom prvo prema glavnom gradu države, a onda i prema najvećem sportskom kolektivu u istom
stadion se sređuje...Zenzo je napisao/la:Nismo mi nego ovi dusmani debili koji ne mogu da prihvate cinjenicu da jesmo najveci klub u BiH i da smo svojim radom doprinjeli da reprezentacija dođe na nas stadion i da se isti sređuje, gradi. Nego samo okrecu pricu da je neko namjestio, neko nam dao/poklonio, savez radi za nas, politika...itd.
Tako je. Ima i nekih koji su popljuvali naše legende, odvratno i hinjski ih klevetali zaboravljajuci sve dobro koje su donijeli klubu a licemjerno se hvaleci uspjesima koje su ti isti ostvarili.braco je napisao/la:Ljudi u BiH uspjeh ne praštaju.Zenzo je napisao/la:Nismo mi nego ovi dusmani debili koji ne mogu da prihvate cinjenicu da jesmo najveci klub u BiH i da smo svojim radom doprinjeli da reprezentacija dođe na nas stadion i da se isti sređuje, gradi. Nego samo okrecu pricu da je neko namjestio, neko nam dao/poklonio, savez radi za nas, politika...itd.
Odalke ti ovo, nagađas ili imas neki provjeren info ?fixator je napisao/la:ali je problem sa reflektorima što se tiče Belgije...nema dovoljno jake trafo stanice za reflektore.
Super je ovo stose tice izdradnje stadiona i terena za repku, al ne treba zaboravit da smo tek tako olako i smjesno i ameterski titulu izgubili, Uspijeh za mene nije ako se ove sezone izbori samo evropa, Uspijeh je da se uzme titula + izgradnja juzne tribine i svega ostalog tad ce bit kompletan uspijeh, dosta ja raji vise prica u prazno, jednu titulu smo izgubili al vec gubitak nove, necu prvi ja oprostit da mi je na celu babo klub a ne ljudi koji su trenutno u klubu !!MocMahale444 je napisao/la:Ljudi ce oprostiti sve samo uspjeh ne, stara izreka