SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Belgija ce igrati da bude u prvom sesiru na SP... pustite te price da ce doci drugim sastavom/zalaganjem itd.
I Martinez će sigurno dobiti malo prostora za poneki eksperiment, što ponovo može biti mač sa dvije oštrice. U svakom slučaju mnogo je lakše kad ti dolazi rasterećena Belgija nego recimo Njemačka, Španija ili Engleska kojima stanje na tabeli ne igra nikakvu ulogu, Belgijanci nemaju nikakav pritisak i poraz im ne bi teško pao.Raonffa je napisao/la:Naravno, pustiti nas neće sigurno, iskoristit će svaki poklon koji im damo, al' vjerujem da neće ginuti za tri boda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Belgija jedva Grčku tukla. 

Ne upratih pa da pitam. Kakva bi bila situacija u slucaju da zavrsimo drugi sa 4 boda iz ove dvije utakmice?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Grcka ne smije dobit Kipra, i Wels ne smije dobit obje utakmice do kraja a to su Gruzija u gostima i Irska kuci dakle max 4 boda smiju osvojit naravno pod uslovom da Grci ne dobiju bracu, a to je ko da kazes da Kosovo nece pustit Albaniji...Derdiyok je napisao/la:Ne upratih pa da pitam. Kakva bi bila situacija u slucaju da zavrsimo drugi sa 4 boda iz ove dvije utakmice?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zbit ce nasjudi hehehehe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slažem se, bolje je da dolaze rasterećeni nego pod nekim imperativom, znači u svakom slučaju. Zayebi sve teorije o tome kako bi rezerve ginule, kako prvotimci neće biti opušteni, ne mogu nikako biti opasniji kad im ne treba nego onda kad im treba.Virtu4l je napisao/la:I Martinez će sigurno dobiti malo prostora za poneki eksperiment, što ponovo može biti mač sa dvije oštrice. U svakom slučaju mnogo je lakše kad ti dolazi rasterećena Belgija nego recimo Njemačka, Španija ili Engleska kojima stanje na tabeli ne igra nikakvu ulogu, Belgijanci nemaju nikakav pritisak i poraz im ne bi teško pao.Raonffa je napisao/la:Naravno, pustiti nas neće sigurno, iskoristit će svaki poklon koji im damo, al' vjerujem da neće ginuti za tri boda.
@Vucevich
Ma biće oni u prvom šeširu kako god

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Wales nece dobiti Irsku ,ma to je X ko kuca.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sto je najgore sve ovo sto racunamo nas vodi samo u baraz, dje cemo vjerovatno bit autsajderi tako da smo nayebali kako god da okrenes, Mesha hvala ti za ovo <3
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pusti te mahalske dječije priče, danas niko nikoga ne pušta, posebno ne ekipa kojoj bi pobjeda donijela aktivno učešće u borbi za drugo mjesto. Čak i Estonija ima teoretske šanse.DevilsAdvocate je napisao/la: pod uslovom da Grci ne dobiju bracu, a to je ko da kazes da Kosovo nece pustit Albaniji...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa sta? Sta to treba da znaci? Grcka ima top 10 a mozda i top 5 stoperski par u Evropi, dok je kod nas stoperski par Sunjic-Vranjes. Grcka je kompaktna ekipa koja zna igrati na rezultat i zatvorit ekipe, to mi uopste ne znamo. Grcka ima 10x vecu sansu da pobjedi veliku ekipu nego mi, iako smo tu negdje kvalitetom.BelminM23 je napisao/la:Belgija jedva Grčku tukla.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mi nismo nijednu utakmicu odigrali dobro pod doticnim gospodinom! Odlazi ako imas obraza 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Može Irska dobiti.BosnaSTL je napisao/la:Wales nece dobiti Irsku ,ma to je X ko kuca.
Za Vels nije sve izgubljeno, oni vjeruju da će Grčka biti druga, što je i realnije za sada, tako da sa dvije pobjede oni su ispred.
Grčka je u najvećem belaju.

Da. Njima ni šest bodova ne garantuje baražBelminM23 je napisao/la:Grčka je u najvećem belaju.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
begovic, kolasinac, simunovic, bicakcic, vranjes, lulic, besic, hajrovic, pjanic, milicevic, dzeko.
ovo je 11, u formaciji (4-2-3-1), pod uslovom da budu fit i, uz publiku, nada da mogu da pobede belgiju.
kolasinac kao levi bek, lulic levo krilo. simunovic i bicakcic kao centralni. vranjes desno. besic, pjanic i milicevic da pokrivaju sredinu (o/d), hajrovic desno i dzeko u napadu. desna strana ove formacije je kriticna jer su tu belgijanci najubojitiji, ali je moguce se odbraniti ako se vrsi visoki presing.
iskreno steta da spahicu nisu celik (kao prvi klub u karijeri ), zeljo ili sarajevo ponudili da odradi jedan ugovor i time bude u trenaznom procesu. bosni treba profil spahica. autoritet je spahic bio i to je neminovno za jedan tim, posebno kada imas jako loseg trenera koji je sa igracima na ti.
duboko sam ubedjen da ovi momci uz maksimalno zalaganje mogu pred svojim publikom da dobiju i super jaku belgiju (sve da im i trebaju bodovi).
ovo je 11, u formaciji (4-2-3-1), pod uslovom da budu fit i, uz publiku, nada da mogu da pobede belgiju.
kolasinac kao levi bek, lulic levo krilo. simunovic i bicakcic kao centralni. vranjes desno. besic, pjanic i milicevic da pokrivaju sredinu (o/d), hajrovic desno i dzeko u napadu. desna strana ove formacije je kriticna jer su tu belgijanci najubojitiji, ali je moguce se odbraniti ako se vrsi visoki presing.
iskreno steta da spahicu nisu celik (kao prvi klub u karijeri ), zeljo ili sarajevo ponudili da odradi jedan ugovor i time bude u trenaznom procesu. bosni treba profil spahica. autoritet je spahic bio i to je neminovno za jedan tim, posebno kada imas jako loseg trenera koji je sa igracima na ti.
duboko sam ubedjen da ovi momci uz maksimalno zalaganje mogu pred svojim publikom da dobiju i super jaku belgiju (sve da im i trebaju bodovi).
ŠehićVucevich je napisao/la:Pa sta? Sta to treba da znaci? Grcka ima top 10 a mozda i top 5 stoperski par u Evropi, dok je kod nas stoperski par Sunjic-Vranjes. Grcka je kompaktna ekipa koja zna igrati na rezultat i zatvorit ekipe, to mi uopste ne znamo. Grcka ima 10x vecu sansu da pobjedi veliku ekipu nego mi, iako smo tu negdje kvalitetom.BelminM23 je napisao/la:Belgija jedva Grčku tukla.
Vršajević(Vranješ) Šimunović Bičačkić(Hadžić) Kolašinac
Bešić

Za sve postoji prvi putBosniacum Lilium je napisao/la:Mi nismo nijednu utakmicu odigrali dobro pod doticnim gospodinom! Odlazi ako imas obraza

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Nerminovic
- Kontakt:
kakve veze ima hoce' l Belgija doci s Hazardom ili ne, kad bi dosli U21 ekipom opet bi bili favoriti 
Hey ho, daj Arslanagica da se igramo

Hey ho, daj Arslanagica da se igramo

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ima i to svoje kad skontas da Grcka nema sanse da bude medju 8 drugolasiranih jer zadnju igraju protiv Gibraltara, tako da je kod njih stanje nikakvo i ne vjerujem da se nadaju nesto posebno, Kipar cak s pobjedom ima vece sanse od njih xD ( barem da dignu drzavu na noge ako nista haha)Virtu4l je napisao/la:Pusti te mahalske dječije priče, danas niko nikoga ne pušta, posebno ne ekipa kojoj bi pobjeda donijela aktivno učešće u borbi za drugo mjesto. Čak i Estonija ima teoretske šanse.DevilsAdvocate je napisao/la: pod uslovom da Grci ne dobiju bracu, a to je ko da kazes da Kosovo nece pustit Albaniji...
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 06 sep 2017, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
I Kipar ima teoretske sanse za prolaz dalje ali sve ce se znati do njihovog meca protiv Grka s obzirom da mi igramo u 18h.DevilsAdvocate je napisao/la:Grcka ne smije dobit Kipra, i Wels ne smije dobit obje utakmice do kraja a to su Gruzija u gostima i Irska kuci dakle max 4 boda smiju osvojit naravno pod uslovom da Grci ne dobiju bracu, a to je ko da kazes da Kosovo nece pustit Albaniji...Derdiyok je napisao/la:Ne upratih pa da pitam. Kakva bi bila situacija u slucaju da zavrsimo drugi sa 4 boda iz ove dvije utakmice?
Opet, cak i da odemo u baraz, ne vidim nacin na koji mi mozemo izbaciti potencijalnog protivnika sa ovakvom igrom, pogotovo ako nas zapadnu velikani. Ljudski se nadati opet taman da smo mi Gibraltar.
Koliko sebi zakomplikuju put nije humano al sta's. Nasi su, yebaji ga.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: ArsBih, Bing [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, Normus90 i 35 gostiju.