FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
imao je Neymar hiljadu i jedan bespotrebni dribling uz aut liniju
osim ako ne budemo prvi u ligi do Januara, i ne završimo ispred Juventusa u LP, najbolji ikad će pregovarati sa Cityem. I potpuno opravdano, nažalost.
osim ako ne budemo prvi u ligi do Januara, i ne završimo ispred Juventusa u LP, najbolji ikad će pregovarati sa Cityem. I potpuno opravdano, nažalost.
Nesto ne vjerujem da ce Leo napustiti Barcu bez obzira na sve. Ipak je ta veza nesto posebno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Paulinho cap, pratite na Areni 2.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
I ja mislim da Lionel nece iz Barce, prejaka je to veza, plus Messi nije ona pizda Neymar da ode, slažem se s tobom po tom pitanju.Mokes je napisao/la:Nesto ne vjerujem da ce Leo napustiti Barcu bez obzira na sve. Ipak je ta veza nesto posebno.
Ali je ogromna sramota FC Barcelona da mu nisu doveli bar dva kvalitetna igraca ovo ljeto

Kako nije dovela? A DD? Deulofeu, Dembele? Paulinho i Semedo? eeeheejjjj...let3 je napisao/la:I ja mislim da Lionel nece iz Barce, prejaka je to veza, plus Messi nije ona pizda Neymar da ode, slažem se s tobom po tom pitanju.Mokes je napisao/la:Nesto ne vjerujem da ce Leo napustiti Barcu bez obzira na sve. Ipak je ta veza nesto posebno.
Ali je ogromna sramota FC Barcelona da mu nisu doveli bar dva kvalitetna igraca ovo ljetoova uprava je najgora u zadnjih 20 godina

Šalu na stranu...brzo će se sve videti, još ja ne bih otpisivao Deuofeua a takodje je bitno da se Demba pokaže dobrom investicijom...i to isključivo DESNO jer Barsa više ne može ostaviti tu stranu pustom.....Demba ima dobru levu nogu i mogao bi biti opasan a Deulofeu ko Deulofeu...i dalje mislim da se treba opustiti malo i da može napredovati ali sve će zavisiti od Valverdea....ako se neke kockice poslože moglo bi se zaboraviti na Coutinja, Sominja i Serinja vrlo brzo.....sezona će se lomiti na DESNOJ strani i ili će biti kako valja ili će biti krah.....pa onda ni odlazak Lea nije nemoguć.
Nije šija nego vrat....bitno je da se ne desi ovo...messilla je napisao/la:Kaže Barto nude Iniesti ugovor koji će se automatski produžiti svake godine do kada on bude želio igrati. Parangal na respiratorima.![]()
to u budućnosti ne treba dozvoliti nikom pa makar se on zvao i Inijestamessilla je napisao/la:Arda: "Sretan sam u Barceloni, imam još tri godine ugovora i ostajem."
To za suteve nije tacno. Ne znam kako mozete odmah postaviti neki podatak koji realno granici sa nemogucim a da ne provjerite. Kao kad neko postavi podatak od 20-30 kreiranih sansi u jednoj utakmici ili sta je vec bilo.Furymaker je napisao/la:ova slika sto kruzi netom
Pa da nije malo zalosno da covjek mora da kreira panjevima 6 prilika da bi oni zabili gol? To je tako tuzno ako se uzme u obzir kakvi igraci su u napadu s njim igrali, pa jbt da mu je Ronaldo bio jedan od saigraca, ruku dajem da bi bar 200asist vise imao.
Ono odnos broja suteva i golova ja strava, lik prakticki opuca malo vise od 2x po tekmi da za bi zabio gol, jos da mu dodaju ovdje broj driblinga sto je cca izmedju 1300-1500 driblinga, nestvarni brojevi.
U zadnje 4 sezone, samo u Primeri ima 870 suteva.
http://www.squawka.com/comparison-matri ... hots#total
I nije ti svaka kreirana sansa mrtvi zicer. Kao da Barca nije imala odlicne egzekutore svih godina. SAmo ovdje .kuknjava a svugdje u svijetu se sanse kreiraju i promasivaju.
Pa tablica izgleda prilično realno......sad je ne znam da li ti misliš i računaš ukupne šuteve ili na šuteve u okvir gola jer se tablica odnosi samo na njih?Kajzer10 je napisao/la: To za suteve nije tacno. Ne znam kako mozete odmah postaviti neki podatak koji realno granici sa nemogucim a da ne provjerite. Kao kad neko postavi podatak od 20-30 kreiranih sansi u jednoj utakmici ili sta je vec bilo.
U zadnje 4 sezone, samo u Primeri ima 870 suteva.
http://www.squawka.com/comparison-matri ... hots#total
I nije ti svaka kreirana sansa mrtvi zicer. Kao da Barca nije imala odlicne egzekutore svih godina. SAmo ovdje .kuknjava a svugdje u svijetu se sanse kreiraju i promasivaju.
E sad ipak ako je ova tablica potpuno tačna prosto je neverovatno da skoro svaki drugi negov šut koji ide u okvir i završi u mreži.....to je fenomenalno

Eh da. Mislio sam ukupni broj svih suteva. Pardon.
To jest impresivno mada je to slucaj i kad uzmes ukupni broj svih udaraca.
To jest impresivno mada je to slucaj i kad uzmes ukupni broj svih udaraca.
Navratih samo da pozdravim staru raju i poželim nam sreću u novoj sezoni. Nadala sam se boljem slaganju ekipe ovo ljeto, ali možda nas iznenade igrači koji su tu. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Bolje nego NeymarDerdiyok je napisao/la:Kako je igrao babuka protiv Kolumbije ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: RE: Re: FC Barcelona
Taj me cigan ne zanima.FCBlaugrana je napisao/la:Bolje nego NeymarDerdiyok je napisao/la:Kako je igrao babuka protiv Kolumbije ?
Kako Paulinho cijepa za repku a ovamo kod nas u debitantskom meču od tri dodavanjansva tri du mu bila pogrešna? Da nije neko sabotiranje i nezadovoljstvo u pitanju

Tuga majke mi kad se covjek mora osloniti na njega i nadati se da ce biti dobro pojacanje. Mislim ove sezone od Rakitića ce sigurno pokazati vise motorike u oba pravca a ne glumiti šestar na terenu kao svojevremeno Milos Stojcev u Sarajevu.
Off topic: Da li se mogu negdje pogledati svi golovi od cetvrtka pa do veceras sto se tice kvalifikacionih utakmica? Ne mislim pojedinacno vec neka emisija ha hu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FCBlaugrana
- Kontakt:
FC Barcelona
Pa cuj ne mozes od 5 minuta koliko je proveo ma terenu dovoditi zakljucke, isto tako lako je mogao zabiti go da mu je dodao pique. Meni se kod njega svidja agresivnost koju bi lako mogao izgubiti u barceloni ako 70% ekipe bude igralo u leru kao sto je i do sada bilo. Mislim da je brz i odlucan da ulazi u sesnaesterac i pomogne napadacima sto nikako nemamo u iniesti (zbog slabog suta) i rakiticu (zbog sporosti pa uvijek kasni za napadom)
Ma vidis po prvoj recenici vezanoj za Paulinha da se zayebavam 
Nije los igrac ako bude to "smetalo" na terenu ( uporedis ga sa pojedincima iz veznog reda i logicno da nije los ), samo meni je kroz glavu prosla po ko zna koji put ova situacija vezana za prelazni rok i da se moglo bolje odraditi sve.
Za vikend nas ceka katalonski derbi i nadam se da ce gurnuti Dembelea od prve minute.

Nije los igrac ako bude to "smetalo" na terenu ( uporedis ga sa pojedincima iz veznog reda i logicno da nije los ), samo meni je kroz glavu prosla po ko zna koji put ova situacija vezana za prelazni rok i da se moglo bolje odraditi sve.
Za vikend nas ceka katalonski derbi i nadam se da ce gurnuti Dembelea od prve minute.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: FC Barcelona
Nije tačno da su mu sva tri bila netačnaDerdiyok je napisao/la: Kako Paulinho cijepa za repku a ovamo kod nas u debitantskom meču od tri dodavanjansva tri du mu bila pogrešna?
prvi na 00:59 glavom, ne bih rekao baš da je mogao bolje u ovoj poziciji
01:08 netačan pas
na 02:37 tačan pas
i smiješno je išta pričati o liku nakon odigranih 5 minuta
Jel fakat mislis da sam na osnovu par debitantskih minuta dao sud o Paulinhu?!! 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Prosle godine smo govorili sa je prijelazni rok bio haman savrsen sve 22godianjaci, pa kako sad imamo drugacije misljenje. Daj boze da obratno bude i ove godine [emoji16]
Kako je samo Messi loš prvo poluvrijeme
jedino onaj nutmeg za youtube kompilacije

jedino onaj nutmeg za youtube kompilacije
Ova Argentina je potpuni raspad, vezna linija ne postoji, nikakve discipline nemaju. Nema ovo veze sa Messijem, ovdje 2 Messija ne pomazu.
Mislio sam da ce Sampaoli ovo dovesti u red, ali se opet po ko zna koji put pokazalo- bez dobre sredine nema pobjeda u kontinuitetu. Mozes ti dobiti par utakmica, na individualnu klasu, ali dugorocno, kad trebas uzimat titule, to je pogubno.
Na SP su bar bili disciplinovani, ovo je sada vrlo lose, Njemacka bi im uvalila 5 komada da se sretnu sad.
Ova Barcelona nekako najvise slici danasnjoj Argentini. Nazalost.
Mislio sam da ce Sampaoli ovo dovesti u red, ali se opet po ko zna koji put pokazalo- bez dobre sredine nema pobjeda u kontinuitetu. Mozes ti dobiti par utakmica, na individualnu klasu, ali dugorocno, kad trebas uzimat titule, to je pogubno.
Na SP su bar bili disciplinovani, ovo je sada vrlo lose, Njemacka bi im uvalila 5 komada da se sretnu sad.
Ova Barcelona nekako najvise slici danasnjoj Argentini. Nazalost.

27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.