Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Busta i dalje sa 3:0 

Dobar Busta Bgm 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sloana! [emoji144] [emoji144]
Kako igra crna sestra, bilo bi super da osvoji!
Evo sad poslusa intervju na svapskom ES sa Federerom, spreha Babuka svapski perfektno i bez akcenta sto mi je jako cudno za Svicarca jer oni vecinom bas odvratno pricaju njemacki.
Konacno nema u zrijebu Svaba/-ica i ovi konji malo posvecuju paznju i boljim igracima. Majku li im svapsku...
Kako igra crna sestra, bilo bi super da osvoji!
Evo sad poslusa intervju na svapskom ES sa Federerom, spreha Babuka svapski perfektno i bez akcenta sto mi je jako cudno za Svicarca jer oni vecinom bas odvratno pricaju njemacki.
Konacno nema u zrijebu Svaba/-ica i ovi konji malo posvecuju paznju i boljim igracima. Majku li im svapsku...

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi da l' žele pričati hochdeutsch ili Suisse. Ako je ovo drugo - ugh. Baš je strahota za uši. Paranje.Effenberg je napisao/la:Evo sad poslusa intervju na svapskom ES sa Federerom, spreha Babuka svapski perfektno i bez akcenta sto mi je jako cudno za Svicarca jer oni vecinom bas odvratno pricaju njemacki.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma ja i to. Ja ne znam kako ono mogu i smatrat jezikom uopste nit je gdje priznat u filologiji nit ista. Tako pricaju i na drzavnom TVu i svugdje oficijelno. Gutaju samoglasnike ama odvratno i jos se ponose tim seljackim akcentom. Koliko su ga izvrnuli i ne znaju normalno pricat i kad se trude. Tako da respekt za Babuku nije samo doktor za tenis vec i za jezike! [emoji144]Monolog je napisao/la:Zavisi da l' žele pričati hochdeutsch ili Suisse. Ako je ovo drugo - ugh. Baš je strahota za uši. Paranje. [emoji38]Effenberg je napisao/la:Evo sad poslusa intervju na svapskom ES sa Federerom, spreha Babuka svapski perfektno i bez akcenta sto mi je jako cudno za Svicarca jer oni vecinom bas odvratno pricaju njemacki.
Ne znam kako je u dijelovima Svice gdje se prica talijanski i francuski jesul i njih izvrnuli?

Wawas francuski prica jelde ili obojica znaju sve te njihove jezike, zna li neko?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Federeru je maternji jezik švicarski njemački, posto mu je mati iz južne afrike i engleski je pričao u kući zato onako bez onog tipičnog njemačkog akcenta priča engleski, a ne ko ThiemEffenberg je napisao/la:
Wawas francuski prica jelde ili obojica znaju sve te njihove jezike, zna li neko?

Wawrinka zna samo francuski, tako da je za njihove standarde nepismen

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma Wawrija bi prodavo gace na pijaci da nije posto teniser ko i onaj Rudiger! 
S onom svojom blentavom heravom zurkom i u onom kariranom smijesnom sorcu! Vala svi mi nedostaju i Nole pa cak i Murrayev pusheraj al Vavrija nikako!

S onom svojom blentavom heravom zurkom i u onom kariranom smijesnom sorcu! Vala svi mi nedostaju i Nole pa cak i Murrayev pusheraj al Vavrija nikako!

Wawrinka zna i Ceski, pricao je na Ceskom jedan turnir. Osim Ceskog prica Francuski, Njemacki, Italijanski i Engleski. Malo li je?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Federeru je maternji jezik švicarski njemački, posto mu je mati iz južne afrike i engleski je pričao u kući zato onako bez onog tipičnog njemačkog akcenta priča engleski, a ne ko ThiemEffenberg je napisao/la:
Wawas francuski prica jelde ili obojica znaju sve te njihove jezike, zna li neko?Francuski je počeo učit kad je ko teenager upisao tenisku akademiju koja se nalazila u francuskom dijelu Švicarske. A imas intervju-e njegove u Halle-u kako tečno priča njemački, gospodin baš
![]()
Wawrinka zna samo francuski, tako da je za njihove standarde nepismen![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
On ne zna beknut njemackog, pratio sam jedan intervju sto su radili neki nijemci sa njim i nekim njegovim jaranom švabom, ovaj odgovarao na njemackom a on na francuskom. A zna češki pričat, zaboravio sam spomenut, jer mu je stari od tamo. Talijanski ne vjerujem da zna pričat..Chstal je napisao/la:Wawrinka zna i Ceski, pricao je na Ceskom jedan turnir. Osim Ceskog prica Francuski, Njemacki, Italijanski i Engleski. Malo li je?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Federeru je maternji jezik švicarski njemački, posto mu je mati iz južne afrike i engleski je pričao u kući zato onako bez onog tipičnog njemačkog akcenta priča engleski, a ne ko ThiemEffenberg je napisao/la:
Wawas francuski prica jelde ili obojica znaju sve te njihove jezike, zna li neko?Francuski je počeo učit kad je ko teenager upisao tenisku akademiju koja se nalazila u francuskom dijelu Švicarske. A imas intervju-e njegove u Halle-u kako tečno priča njemački, gospodin baš
![]()
Wawrinka zna samo francuski, tako da je za njihove standarde nepismen![]()
Ontopic:
Nakon US Opena, Zverev dolazi do 4. pozicije na ATP listi, ne znam kad je zadnji put neko dostigao tu poziciju, a da nije prosao 4. kolo nekog grand slama... Wawrinka osvajao grand slamove pa opet nije mogao iznad 3. pozicije

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ma brate ...da on osvoji i ovo ...pa nek se Nadal poslije ganja kad se vrati Djokovic i Marej ....a babuka ce da uziva sa 20 GS titula.....zato nekako i ovo bi bilo strasno i odlicno da osvoji...cisto sa tog aspekta sto Rafa pored Djokovica i Mareja nema sanse da nakuca jos 5 GS tituladelko je napisao/la:E tacno ovako i ja mislimdelinjo je napisao/la:protiv Federera sa WB Nadal nema ni promil sanse i to je Edin upravu ,e sad protiv ovog Federera pricam sad o US itekako ima sanse....ono sto raduje da Federer zadnja dva meca puno podigao nivo igre...i mislim da moze jos puno vise kako turnir ulazi u zavrsnicu,dok Rafa tu je na tom nivou koji se od njega i ocekuje....osim ona dva meca kad je malo sporije i laganije usao sve je bilo sigurno ,i nekako u ovom omjeru snaga sanse i jesu 50 : 50 ali ako Federer jos vise podigne nivo igre onda ce doci zaista na ovo Edinovo da nece imati promil sanse,uslovi su takvi jbg i za sve ce se pitati Federer u tom mecu...ali haj prvo da i j4edan i drugi prodju ove prepreke pa cemo talasati o tomeOvaj Federer je itekako ranjiv i bice tesko protiv Delpa a kamol' protiv Nadala
![]()
Ipak .... bel20ve

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Inače je Smarej poznata prijetnja Rafi na GSovima 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovaj Anderson je prava igracina. Usuti publiku ko mama kad bebicu malu usutka. Samo se cuje on i njegovo come-on. Morace Querrey sad dobro da zaostri lopatu ako sta hoce! [emoji38]
kod žena oba meča u TB trećeg, to pod hitno treba ukinuti, ne samo na us openu nego i uopšte
querry-anderson do sada izvrstan meč
Šta treba ukinuti? Tb trećeg? Zbog čega pobogu? Da gledamo tri dana servis botove kako igraju meč?jestamaji je napisao/la:kod žena oba meča u TB trećeg, to pod hitno treba ukinuti, ne samo na us openu nego i uopšte
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
da, TB u odlućujućem
pa nek igraju, toliko para zarađuju da mogu odigrati tih par gemova ekstra. to je i uvedeno na pritisak igrača da sačuvaju svoje guzice od par ekstra gemova
pa nek igraju, toliko para zarađuju da mogu odigrati tih par gemova ekstra. to je i uvedeno na pritisak igrača da sačuvaju svoje guzice od par ekstra gemova
Ja bih to uveo na svaki GS..jestamaji je napisao/la:da, TB u odlućujućem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
minimalno na GS
ovo bi moglo otići u pet setova, dosad ponjabolji meč
ovo bi moglo otići u pet setova, dosad ponjabolji meč
izvrstan meč, šteta da nismo dobili peti!!!
I ja sam navijao za peti set iako mi je Anderson drazi, igra izvrsno, mislim da je favorit protiv Buste!
Slazem se. To je jedino efektivno sredstvo da se spasi tenis od botova. Nek igraju do 70:68 ko Mahut i Isner kad imaju samo jednu stranu igre a s drugom veze nemaju. Pa nek krepu sl.mec ko ih yebe. Nek nauce retern.jestamaji je napisao/la:da, TB u odlućujućem
Btw. Dobar mec ove dvojice, vjerovao sam da moze Kevin uzeti i neka je, nisu botovi koliko sam mislio, bar ne u ovoj formi i ovo gore napisano se odnosi na tukce ko Karlovica, Grotha i tako te sto samo na servu znaju zaobadat ko trutovi a na retern qurcina. Ova dva su bar pokusavali i bilo je nekih brejkova. Kevin cak 3 minija u TB 3.seta spasio i 5 set lopti dosao sa 6:1 na 6:6 al ipak ispustio taj set.
Amerikanci pokazali jos jednom da su djubrad, pljeskati i vristati izmedju 1.e i 2.e serve i na duple greske samo mogu magarci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.