Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ostao nam je laksi posao da pobijedimo BelgijuBelminM23 je napisao/la:
Da, ali mi smo odradili obije tekme protiv najslabije rangirane reprezentacije u grupi, neki drugi jos uvijek nisu i vjerovatno ce nas preteci u tom segmentu.Pivopija je napisao/la:Trenutno su samo 4 reprezentacije dale vise golova od nas (Spanija, Njemacka, Portugal i Belgija), a mi dijelimo peto mjesto sa Italijom. Ko bi rekao, obzirom kako grozno igramo i malo sansi stvaramo.
Odradili su i Englezi i Francuzi protiv Malte i Lux, ili npr Svicarska koja ima svih 8 pobjeda a igrali su obje protiv Andore, Farskih O. i Latvije.hurem je napisao/la:Da, ali mi smo odradili obije tekme protiv najslabije rangirane reprezentacije u grupi, neki drugi jos uvijek nisu i vjerovatno ce nas preteci u tom segmentu.Pivopija je napisao/la:Trenutno su samo 4 reprezentacije dale vise golova od nas (Spanija, Njemacka, Portugal i Belgija), a mi dijelimo peto mjesto sa Italijom. Ko bi rekao, obzirom kako grozno igramo i malo sansi stvaramo.
Drugo, Gibraltar je uz San Marino i Andoru daleko najslabiji protivnik iz 6.sesira...nije tako lahko nabijati gol razliku protiv Kosova, Malte, Azerbejdzana, Kazahsatana, Moldavije, pa i sadasnjeg Luksemburga.
Stavise, ne da ne bismo nabijali razliku, nego bih pod Mesinom palicom sumnjao u gostujucu pobjedu na Malti, protiv Moldavije, Azerbejdzana...
Realno, ako dobimo (ali samo pobjeda) protiv Belgije (a sansa je nekih 0,001%) onda cemo vjerovatno biti zadnji nosioc.Sheyi je napisao/la:Treba vidjeti kakve su nam šanse, ako uopste ima, da budemo nosioci u baražu jer smo kurate sreće dobićemo opet Portugal.
Portugal ce vjerovatno biti prvi, za takvo sto potrebna im je pobjeda u zadnjem kolu protiv Svicarske.Sheyi je napisao/la:Treba vidjeti kakve su nam šanse, ako uopste ima, da budemo nosioci u baražu jer smo kurate sreće dobićemo opet Portugal.
Naravno. Zbog toga i jeste premija i uspjeh otici na Mundijal. Jednu izgubis, remiziras i vec si mozda i van kalkulacija i zavisis od drugih.velez je napisao/la:Kolika je tezina 3 boda protiv kipra.
Nevjerovatno
**** ga, ja sam mislio da je nakon utakmice sa Grckom u Zenici gotovo. Ocekivao sam da ce Grcka rutinski do kraja kao u proslim kvalima za SP, i eto onda desi sa da im Estonija uzme 2 bodova a mi prokockamo vodstvo od 2-0 protiv Kipra, nisam nikad ocekivao da ce nam to kostativelez je napisao/la:Kolika je tezina 3 boda protiv Kipra.
Nevjerovatno
Pa cak i samo pobjeda protiv Estonije bi u nekim kalkulacijama mogla biti dovoljna(naravno uz uvjet da Kiprani ne izgube od Grcke):DevilsAdvocate je napisao/la:Sad s ovom pobjedom sudjedne nam istocne bratske zemlje, Irci i Wels nemaju nikakvih sansi da budu ispred nas ako dobijemo Belgiju, a CAK u nekim kombinacijama ako Cipar ne pusti grckoj a mi barem bod Belgiji otkinemo, mozemo opet bit ispred neke od te dvije ekipe... Hvala braci preko Drine <3
Mi nikad u historiji nismo igrali u 6 kako se ja sjecam tako da mislim da je to sve nasumicno, a ova pobjeda Srbije nam je sva vrata otvorila, Grci nece dobit Kipra ako im ovi ne puste, a vjerujem da i Kipar ima jos uvjek nekih nada da mogu do barazahurem je napisao/la:Pa cak i samo pobjeda protiv Estonije bi u nekim kalkulacijama mogla biti dovoljna(naravno uz uvjet da Kiprani ne izgube od Grcke):DevilsAdvocate je napisao/la:Sad s ovom pobjedom sudjedne nam istocne bratske zemlje, Irci i Wels nemaju nikakvih sansi da budu ispred nas ako dobijemo Belgiju, a CAK u nekim kombinacijama ako Cipar ne pusti grckoj a mi barem bod Belgiji otkinemo, mozemo opet bit ispred neke od te dvije ekipe... Hvala braci preko Drine <3
Npr.Wales izgubi od Gruzije i pobjedi Irsku,
Ili Wales remizira s Gruzijom i Irskom.
Neregularno je da mi igramo u 18h protv Belgije a Kipar vs. Grcka u 20:45, jel' to zvanicno?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Proximic, Sheyi i 29 gostiju.