A tebe... Nisam to htio ali debeli prstiFederer17 je napisao/la:A vidi ga kako je sakrio sut za dva

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
A tebe... Nisam to htio ali debeli prstiFederer17 je napisao/la:A vidi ga kako je sakrio sut za dva
Raonffa je napisao/la:Drago mi zbog Finaca, yebo Grke.
A I B ( A1 vs B4 ... )Civa je napisao/la:Kako se ove grupe križaju i ko s kim igra po tim fazonima, ako je određeno i ako ima neke shema dobro bi došla?
Upravo to.The Game je napisao/la:Sta fali Jovicevoj organizaciji igre?Mirko je napisao/la: Da se i 100% s ovim slozim, a ne slazem se, opet ce Bobi i Kuzmic mnogo vise rupa u reketu zakrpit', nego Jovic i Micic u organizaciji igre.
Covjek ima 7 asistencija u prosjeku na 1 izgubljenu loptu, poslije Bogdanovica vam je najbolji igrac na prvenstvu.
Sinoc je odlicno i suterski odradio, igra dobru odbranu... ne znam sta mozes vise ocekivati od njega.
Ja bih volio da Turci izbjegnu Spaniju, jer je nekako uvijek zanimljivo gledati domacina na prvenstvu sa 15-ak hiljada ljudi na tribinama. S druge strane, bilo bi zanimljivo gledati duel Gasola i Porzingisa. Mislim i da bi Latvija imala puno vise sanse sa Spancima, negoli Turci. Btw, kad smo vec kod Turaka, ja jos ne vjerujem da se ovaj Osman ovoliko popravio u oba pravca. Uz sve to, ima odlicno tijelo kojim moze braniti cak i krilne centre. Ja bih bio prezadovoljan kad bi Atic za jedno tri godine dosao na ovaj njegov trenutni nivo. Jeste da je Chedi malo visi i krupniji, ali su generalno igrom dosta slicni (barem meni), mada je Turcin svakako energicniji u igri.nerminh74 je napisao/la:Bice interesatna utakmica turska-latvija koja izgubi ide na spance, latvici imaju dobrih 6 igraca, ali ostalo nije na nivou dok turci igraju zestoko i rotiraju 10-11 igraca tako da melju protivnike jer im nedostaje kvalitet za drugaciju igru, to im nije islo protiv ekipa koje imaju dubok roster, ali jeste protiv ovih koji nemaju, a kao sto rekoh latvija ga nema
Smjesno je da bi slovenija porazom od francuske od 5 i vise razlike mogli pasti na 3 mjesto, a to bi im bio 1 poraz
Inace i ako neki kukaju kako je lose prvenstvo, meni je odlicno, puno preokreta i nepredvidivih rezultata
Jovic je organizaciono i defanzivno jedan od najboljih plejeva u Evropi. Broj asistencija u ovom slucaju ima veoma malo veze sa protokom lopte, jer ne dolaze njemu asistencije tako sto mu neko u toku akcije baci loptu, a on je instant proslijedi i neko pukne trojku.. nego su vecinom plod njegove kreacije.Mirko je napisao/la:Upravo to.The Game je napisao/la:Sta fali Jovicevoj organizaciji igre?Mirko je napisao/la: Da se i 100% s ovim slozim, a ne slazem se, opet ce Bobi i Kuzmic mnogo vise rupa u reketu zakrpit', nego Jovic i Micic u organizaciji igre.
Covjek ima 7 asistencija u prosjeku na 1 izgubljenu loptu, poslije Bogdanovica vam je najbolji igrac na prvenstvu.
Sinoc je odlicno i suterski odradio, igra dobru odbranu... ne znam sta mozes vise ocekivati od njega.
Jovic igra na mahove. Ne znam kako ce to izgledati u zavrsnici. Teo je igrac koji tempira i podize formu tokom turnira. A igra za level bolje od Jovica.
Sinoc je Jovic imao dosta propusta i u odbrani. Asistencija je posledica dobrog protoka lopte u igri Srbije, a Jovic se od svih igraca najteze odlucuje na sut. Otuda i opticka varka u brojkama. Bogdan je kud i kamo bitniji igrac...
Sta ce biti kada nalete odbrane Spanije, Francuske, Litvanije? Kada bude trebalo ''izmisliti'' dobru poziciju za sut i asistenciju i kada ne ide?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.