Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To je to, zaboli me gdje igra reprezentacija bitno je da se pobjeduje. Utakmicu dvije ce svi pjeniti i onda ce postati normalno.muhamedhulk je napisao/la:Hahaha jel' to sad bitno dje se igra? Vjecnost se igralo u Ze, prije toga i na Kosevu..normala bilo. Sad se igra kod strumfeta i svi poludili; jedni kao ljubomorni, ovi drugi jos gori sa ovim hvaljenjem.
Iskreno svejedno mi je gdje ce igrati samo neka pobjedjuju..
Samo neukom čovjeku ovo izgleda kao borba, a onom pametnom kao urnisanje po nejači.belosevic28 je napisao/la:Virtual se bori ''zivotom'' k'o da Crna Gora igra![]()
To kao da se navijac Toga nafura da nesto urinise po navijacima Moldavije...veze s vezom nema.Virtu4l je napisao/la:Samo neukom čovjeku ovo izgleda kao borba, a onom pametnom kao urnisanje po nejači.belosevic28 je napisao/la:Virtual se bori ''zivotom'' k'o da Crna Gora igra![]()
Bravo knizevniceVirtu4l je napisao/la:Nije Toga već Togoa.
Moram, kad se sami nudite
Pitanje je da li je BP uopste suspendovano, ili je to jos jedna laz iz kuhinje Begica i kompanije.chily-rz je napisao/la:Realno,svejedno mi gdje ce igrati repka jer mi je i onako zadnja domaca utakmica reprezentacije ona u pobjedi nad Belgijom na Bilinom,.
No,ono što jeste smješno i apsurdno je ta sankcija UEFE ili FIFE,koga vec,.Zbog nesportskog ponašanja igraca na terenu oni suspenduju stadion što samo po sebi nema nikakvog smisla,.
Za samu reprezentaciju je vjerovatno i dobra stvar što se igra na Grbavici,kao što kolega virtual rece dosta naših reprezentativaca je svoje prve korake napravilo na Grbavici i nije im strano igrati na toj oranici dok ce s druge strane to Belgijancima sigurno biti otezavajuca okolnost,.
Ne brukaj se i ovdje.emir79 je napisao/la:Pitanje je da li je BP uopste suspendovano, ili je to jos jedna laz iz kuhinje Begica i kompanije.
Jer prosto je nemoguce da se sankcionise stadion gdje navijaci nisu nista uradili. Ja bar takav slucaj ne pamtim.
Uhljupe postavio sam pitanje.Virtu4l je napisao/la:Ne brukaj se i ovdje.emir79 je napisao/la:Pitanje je da li je BP uopste suspendovano, ili je to jos jedna laz iz kuhinje Begica i kompanije.
Jer prosto je nemoguce da se sankcionise stadion gdje navijaci nisu nista uradili. Ja bar takav slucaj ne pamtim.
http://www.fifa.com/worldcup/news/y=201 ... 02168.html
http://reso urces.fifa.com/mm/document/affederation/footballgovernance/02/90/62/84/8decision170570apcbihzh_neutral.pdf
http://www.fifa.com/governance/news/y=2 ... 06283.html
Na drugom linku imaš sve u detalje opisano zašto je stadion suspendovan i da su navijači krivi za to.
Mora on nekad i odmoriti. Dok odmara može nekom drugom.Rokoko87 je napisao/la:Emire idi pushi Safetu
Sa ljudima uvijek komuniciram normalno... steta sto ne spadas u tu kategorijuemir79 je napisao/la: Uhljupe je li te kuci nisu naucili da komuniciras normalno sa ljudima?
Javlja se najveci dvolicnjak, kako puhne vjetar tako se i povijas. Zna se koja je vrsta tih ljudi, pa i bolje je sto nisam u toj kategoriji.Virtu4l je napisao/la:![]()
Sa ljudima uvijek komuniciram normalno... steta sto ne spadas u tu kategorijuemir79 je napisao/la: Uhljupe je li te kuci nisu naucili da komuniciras normalno sa ljudima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.