Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
RTS prenosi pa vjerovatno oni ne mogu il su im dali ti utakmicuSebulba je napisao/la:Koji kreteni sa SK da nema prenosa Rusija-Latvija
Inače ispade zasada dosta dobro EP, puno odličnih utakmica u zadnja 2-3 dana.
Bolje bi im sudili treneri da što ih vode..Steph je napisao/la:suđenje![]()
![]()
![]()
Napravio se krug u kom su oni najbolji, dakle oni su prvimarconato je napisao/la:Hvala Letoncima,, sad samo jos Turke da dobiju!
Ne bre, njima je bila potrebna pobjeda 17 ili preko da bi u tom krugu bili najbolji. Ovako smo mi, ali prvo oni moraju jos Turke dobiti da se ne bi gledao samo medjusobni nas i Rusa za prvo mjesto.DANTES je napisao/la:Napravio se krug u kom su oni najbolji, dakle oni su prvimarconato je napisao/la:Hvala Letoncima,, sad samo jos Turke da dobiju!
Kako **** ga. Mi njih dobili 10, rusi nas 3,oni njih 15... Odakle to da im treba 17marconato je napisao/la:Ne bre, njima je bila potrebna pobjeda 17 ili preko da bi u tom krugu bili najbolji. Ovako smo mi, ali prvo oni moraju jos Turke dobiti da se ne bi gledao samo medjusobni nas i Rusa za prvo mjesto.DANTES je napisao/la:Napravio se krug u kom su oni najbolji, dakle oni su prvimarconato je napisao/la:Hvala Letoncima,, sad samo jos Turke da dobiju!
Nemoguće.U trokutu Srbija,Letonija i Rusija sa omjerom 4-1,koš razlika je sledeća:Srbija +7,Letonija +5,Rusija -12.DANTES je napisao/la:Napravio se krug u kom su oni najbolji, dakle oni su prvimarconato je napisao/la:Hvala Letoncima,, sad samo jos Turke da dobiju!
Aha a tako.. Ja mislio drugačije se gleda. Nisam mislio kako treba.djoleprijedor je napisao/la:Nemoguće.U trokutu Srbija,Letonija i Rusija sa omjerom 4-1,koš razlika je sledeća:Srbija +7,Letonija +5,Rusija -12.DANTES je napisao/la:Napravio se krug u kom su oni najbolji, dakle oni su prvimarconato je napisao/la:Hvala Letoncima,, sad samo jos Turke da dobiju!
E sad,trebaju Letonci dobiti Turke a to neće biti nimalo lako.Mada imaju jak motiv,da izbjegnu 4.mjesto,vjerovatno Španiju i vjerovatno eliminaciju u 1/8f.Sa Crnogorcima mogu igrati za 1/4f.DANTES je napisao/la:[
Aha a tako.. Ja mislio drugačije se gleda. Nisam mislio kako treba.
Da zakljucimo da je Zinger ustvari levatina obicna koji samo u nekoj levatskoj NBA ligi moze vazit za odlicnog igraca ogromnog potencijala ?Mirko je napisao/la:Odlican rezultat!![]()
Ako Letonci uzmu Turke,
1. Srbija
2. Letonija
3. Rusija
4. Turska
Letonci ce da grizu, jer ih poraz gura na Spance...![]()
Peiners![]()
Odlican igracic! Njegovim ulaskom preokret! Grizao u odbrani, sirio igru u napadu, vadio tempo, organizovao duge napade, odlicno koristio rani ulazak Rusa u bonus...![]()
Porzingis ponovo i ocekivano slabiji... Nije isto igrati protiv Bobija, Kuzme, Mozgova, Voroncevica i igrati sa ''metar i zilet''-poluamaterima iz Belgije/Britanije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.