irfo je napisao/la: gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodaju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
irfo je napisao/la: gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodaju
niko gori ne može biti od onog koji svom klubu želi porazeirfo je napisao/la:gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodajuHuligansaistoka je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
oni navijaju da im klub izgubi kako bi mogli reći "jesam ti reko"
to je sorta koju su izmislili poltroncici, ne postoje navijaci zelje koji zele svom klubu poraz, to ili su ubaceni elementi ili fantomski navijaci izmisljeni i forsirani od strane poltrona i uvlakacaHuligansaistoka je napisao/la:niko gori ne može biti od onog koji svom klubu želi porazeirfo je napisao/la:gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodajuHuligansaistoka je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
niko
Ima gorih i od tih, sorta koja opravdava sve živo što radi jedna sveta krava iz samo njima poznatih razloga. Time nanose dugoročnu štetu, mnogo veću od onih koji u trenutku žele poraze...Huligansaistoka je napisao/la:irfo je napisao/la:gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodajuHuligansaistoka je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
to je sorta koju su izmislili poltroncici, ne postoje navijaci zelje koji zele svom klubu poraz, to ili su ubaceni elementi ili fantomski navijaci izmisljeni i forsirani od strane poltrona i uvlakaca
Na lobotomiji dobiješ moderatora za takvo razmišljanje.Huligansaistoka je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
jovanmaksimovic WroteColon
... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone...
Pa "tvoj" je moderator, pardon "vaš" pisao da bi volio, pazi sada ovo, citiram; da nam klub ispadne iz lige.Huligansaistoka je napisao/la:ako su tebi dragi ovi kojima je poraz "voljenog" kluba uspijeh, to dovoljno govori o tebi
Zašto moj, ko je to moj, čiji sam to ja?Neandertalac je napisao/la:Pa "tvoj" je moderator, pardon "vaš" pisao da bi volio, pazi sada ovo, citiram; da nam klub ispadne iz lige.Huligansaistoka je napisao/la:ako su tebi dragi ovi kojima je poraz "voljenog" kluba uspijeh, to dovoljno govori o tebi
Opet ja kriv
Čisto sumnjam, naš stadion naša pravila.irfo je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170905017
radi se vec![]()
Samo me strah da protiv krupe ili zrinjskog ne budemo na grbavici igrali
na nasu zalist imamo veliki kompleks jos koji vucemo od vremena Tita a to je da sve sto ti komsija ili tvoj brat ostvare treba pljuvati jer svi trebaju biti isti. A biti isti znaci da su svi u istim go..ima pa kada neko hoce da izadje iz takvoga stanja svi drugi to osudjuju i javlja se jaka ljubomora i sve dok se ne srusi taj pojedinac ili udruzenje. Ja licno bi volio da repka igra i u B.Luci i Mostaru i u Tuzli i Zenici. Sve je to Nasa drzava i bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledalo da drzavni tim odigra pa makar jednu prijateljsku utakmicu kao onu u Tuzli na stadionu u Mostaru i B.Luci...Zenzo je napisao/la:Nevjerovatno kolika mrznja i zaviste prema nasem klubu i stadionu, kao i tome sto reprezentacija dolazi u glavni grad.
Ne mogu da zmislim sta ce tek da bude kada se bude radio novi teren i novi jug.
Ako je to tako, a trebalo bi biti, zašto onda odmah pišeš tako nastrojeno prema par ljudi? Svi mi volimo Želju, i ti i ja i oni, to što imate druge poglede spram nekih stvari nije razlog da se zavađate bezveze, ako imamo isti cilj prestanite s tim frkama i bodrite klub, otiđite do Bijeljine zajedno, a ne k'o da ste dušmani, takoreći maleni pa samo prcate jedni drugeHuligansaistoka je napisao/la:Valjda smo svi naši, svi imamo isto cilj. Biti br.1 klub u državi U SVIM SEGMENTIMA.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enterofuryl, MrkiMedo, N3R3D i 63 gosta.