FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2017, 22:39

irfo je napisao/la: gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodaju
:hmmmmm:
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Huligansaistoka
Kontakt:

Post Postao/la Huligansaistoka » 04 sep 2017, 22:56

irfo je napisao/la:
Huligansaistoka je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
oni navijaju da im klub izgubi kako bi mogli reći "jesam ti reko"
gori su oni poltroncici sitni i uvlakaci koji se za marku prodaju
niko gori ne može biti od onog koji svom klubu želi poraze
niko

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 sep 2017, 23:01

A ko to ovdje zeli poraz Zelje ?

Jednom je napisao neko da mu je zelja da zijanimo od GOSK-a kako bi Slavko dobio otkaz, ali taj je pisao samo dva dana i nakon toga "nestao". Nisam vidio da to zeli neko ko redovno pise ovdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2017, 23:19

irfo je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori
niko gori ne može biti od onog koji svom klubu želi poraze
niko
to je sorta koju su izmislili poltroncici, ne postoje navijaci zelje koji zele svom klubu poraz, to ili su ubaceni elementi ili fantomski navijaci izmisljeni i forsirani od strane poltrona i uvlakaca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 sep 2017, 23:30

[
irfo je napisao/la:
ima
lažni željovci
ti su najgori

to je sorta koju su izmislili poltroncici, ne postoje navijaci zelje koji zele svom klubu poraz, to ili su ubaceni elementi ili fantomski navijaci izmisljeni i forsirani od strane poltrona i uvlakaca
Ima gorih i od tih, sorta koja opravdava sve živo što radi jedna sveta krava iz samo njima poznatih razloga. Time nanose dugoročnu štetu, mnogo veću od onih koji u trenutku žele poraze...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Huligansaistoka
Kontakt:

Post Postao/la Huligansaistoka » 05 sep 2017, 00:21

Istina, nisu ni ti zlatni. Ali su "zlatniji" od onih koji uvijek traže dlaku u jajetu. Od onih koji od jednog stabla ne vide šumu. Od onih koji ono lijepo prešute ali na najsitniji propust su najglasniji.
A ima takvih bruku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 sep 2017, 00:49

ima
lažni željovci
ti su najgori
Na lobotomiji dobiješ moderatora za takvo razmišljanje.
:mrgreen:
jovanmaksimovic WroteColon
... zelim iskreno da nam klub ispadne iz lige, i da nas svi nakantaju ove sezone...
I kada pljuješ Amara. To je osnovno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Huligansaistoka
Kontakt:

Re: FK Željeznjevo mudoičar

Post Postao/la Huligansaistoka » 05 sep 2017, 00:56

ako su tebi dragi ovi kojima je poraz "voljenog" kluba uspijeh, to dovoljno govori o tebi

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 sep 2017, 01:00

Huligansaistoka je napisao/la:ako su tebi dragi ovi kojima je poraz "voljenog" kluba uspijeh, to dovoljno govori o tebi
Pa "tvoj" je moderator, pardon "vaš" pisao da bi volio, pazi sada ovo, citiram; da nam klub ispadne iz lige.

Opet ja kriv :mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

GrbavicaBaza1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaBaza1921 » 05 sep 2017, 07:29

Stadion će biti ko bombona za nekih godinu dana. A vjerujem da ćemo ove sezone biti bogatiji i za jedan novi ćup.

GRANDE ! :bow:
Grbavica baza, bez poraza !

NE VRAĆAJ SE !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 sep 2017, 07:53

Ne ocekujem nikakva giga ulaganja do Belgije. Pojacat cemo reflektore, teren malo dotjerati i te brojace napraviti ili donijet ce nam ih iz Zenice, ako se to moze? Unutrasnjost cemo malo osvjeziti i klupe nove postaviti. Ali, nakon toga ocekujem da se krene u prave radove i da ce nam Savez pruziti pomoc jer i njima je cilj da ne bude samo Zenica za reprezentaciju. Ako prezive ove kvalifikacije, ne bi me cudilo da ih otjeraju sad kad imamo neke odnose.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 sep 2017, 08:39

Negdje sam procitao da ce ulaganje biti skoro 300000 KM (nesto ce raditi na travi da dobiju omjer 85-15% sa vjestackom i to je najskuplji dio), a jos se ne zna da li ce raditi automatske brojace i citace karti...
Znaci toliko ulaganje je super s obzirom da nas Zeljo nece ni marke dati za ovo...
Po prvi put da Savez radi nesto korisno i za dobrobit fudbala u BIH...

Normalno ne očekujem da pomognu izgradnju juga jer ipak FIFA I UEFA ne pomazu izgradnju komercijalnih stvari, pa tako ni savez nece sigurno... ali dosta od njih nek nam srede travnjak i grijace za 4. kategoriju, i nek nam uzmu onaj najlon ili sta se vec stavlja na stadione prije nego pocne padati snijeg da se ne ostecuje trava kad se bude cistio snijeg (ipak je Sarajevo puno poroznije i opasnije od Zenice zimi).... i to je ulaganje od preko milion KM, msm travnjak, grijaci i najlon....

A uprava, navijaci, ex igraci i legende, prijatelji kluba itd. ce opet isfinansirati izgradnju tribine i dokazati da smo trenutno ubjedljivo najlojalniji i najodaniji klubu kojeg volimo od svih na ovim prostorima... i da se naša ljubav ne mjeri u parama koje damo, jer i ona jedna stolica nase Fate vrijedi kao 10 desetogodisnjih nekog iole imucnijeg čovjeka, i drago mi je sto su to u klubu prepoznali i stalno pomazu i ugoscavaju Fatu na svaki moguci nacin...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 sep 2017, 09:44

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170905017

radi se vec :njanjanja:

Samo me strah da protiv krupe ili zrinjskog ne budemo na grbavici igrali :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 sep 2017, 09:53

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 05 sep 2017, 10:20

Repka mora promovisati prave vrijednosti države. Ona reprezentuje, a savez koji je nadređen mora biti u konstantnom procesu revitalizacije fudbala u BiH. Potez sa Bilinim je bio odličan, vrijeme je da se preselimo na Grbavicu i nadam se kroz naredni ciklus ostvarimo plasman na veliko takmičenje. Međutim, ukoliko trend ne bude nastavljen - imamo problem. Jer zašto ne bi forsirali, mada to izgleda nemoguće, da imamo tri ili četiri opcije za odigravanje mečeva? Pa da forsiramo i taj Mostar i Banjaluku, pa i Bihać nije za odbaciti... Možda nije priča za ovu temu, ali je isto toliko relevantna na svakoj. Mi kroz dobre igre repke i pravilno uložen novac u infrastrukturu pomažemo razvoj domaćeg fudbala. Popularizacija, infrastruktura, gledaoci... Za 10 godina tup - kandidatura za organizaciju nekog evropskog takmičenja u suradnji sa nekim od komšija.... Još da hoće uvest kakvo pravilo da mora biti određeni procenat igrača na spisku iz domaće lige....

Huligansaistoka
Kontakt:

Post Postao/la Huligansaistoka » 05 sep 2017, 12:21

Neandertalac je napisao/la:
Huligansaistoka je napisao/la:ako su tebi dragi ovi kojima je poraz "voljenog" kluba uspijeh, to dovoljno govori o tebi
Pa "tvoj" je moderator, pardon "vaš" pisao da bi volio, pazi sada ovo, citiram; da nam klub ispadne iz lige.

Opet ja kriv :mrgreen:
Zašto moj, ko je to moj, čiji sam to ja?
Valjda smo svi naši, svi imamo isto cilj. Biti br.1 klub u državi U SVIM SEGMENTIMA.
U nekim već jesmo, u nekim smo tu samo pedalj iza.
To ako ne razmišljaš u fazonu "sve je loše" odma si nečiji?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2017, 12:28

irfo je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /170905017

radi se vec :njanjanja:

Samo me strah da protiv krupe ili zrinjskog ne budemo na grbavici igrali :hmmmmm:
Čisto sumnjam, naš stadion naša pravila.

E jedino ako smo tako velikodušni pa želimo sačuvati teren, mada mislim da od toga nema ništa :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 sep 2017, 12:58

Nevjerovatno kolika mrznja i zaviste prema nasem klubu i stadionu, kao i tome sto reprezentacija dolazi u glavni grad.

Ne mogu da zmislim sta ce tek da bude kada se bude radio novi teren i novi jug.
- Zeljeznicar -

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 05 sep 2017, 13:32

Zenzo je napisao/la:Nevjerovatno kolika mrznja i zaviste prema nasem klubu i stadionu, kao i tome sto reprezentacija dolazi u glavni grad.

Ne mogu da zmislim sta ce tek da bude kada se bude radio novi teren i novi jug.
na nasu zalist imamo veliki kompleks jos koji vucemo od vremena Tita a to je da sve sto ti komsija ili tvoj brat ostvare treba pljuvati jer svi trebaju biti isti. A biti isti znaci da su svi u istim go..ima pa kada neko hoce da izadje iz takvoga stanja svi drugi to osudjuju i javlja se jaka ljubomora i sve dok se ne srusi taj pojedinac ili udruzenje. Ja licno bi volio da repka igra i u B.Luci i Mostaru i u Tuzli i Zenici. Sve je to Nasa drzava i bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledalo da drzavni tim odigra pa makar jednu prijateljsku utakmicu kao onu u Tuzli na stadionu u Mostaru i B.Luci...
A mi moramo ustrajati na ovome projektu radi nas samih kada nam se neke karte poklapaju kako bi sto prije zaokruzili ovaj projekat kojeg su sebi u upravi zacrtali.
Naprjed Zeljo.... :bih:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 sep 2017, 14:12

Huligansaistoka je napisao/la:Valjda smo svi naši, svi imamo isto cilj. Biti br.1 klub u državi U SVIM SEGMENTIMA.
Ako je to tako, a trebalo bi biti, zašto onda odmah pišeš tako nastrojeno prema par ljudi? Svi mi volimo Želju, i ti i ja i oni, to što imate druge poglede spram nekih stvari nije razlog da se zavađate bezveze, ako imamo isti cilj prestanite s tim frkama i bodrite klub, otiđite do Bijeljine zajedno, a ne k'o da ste dušmani, takoreći maleni pa samo prcate jedni druge
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, MrkiMedo, Stanceski i 46 gostiju.