Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Tanjevic izgubio utakmicu, nije uopste iskoristio ono gdje je njegova ekipa najjaca. U drugoj cetvrtini su zaredom imali dvije uzasne reakcije, prvo je Todorovic promasio zicer na polaganju, a onda su imali kontru 3na1, a oni izbacili na tricu i logicno promasili. To ih sad kosta poraza. Saric me razocarao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hrvati zasluženo do pobjede, imali su odličan šuterski dan, prednost tokom čitavog meča, vrlo dobro su čuvali centarsku liniju Crnogoraca, tako da kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je pobjeda Hrvatske zaslužena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hrvati ne bi bili Hrvati da ne zakomplikuju sebi zivot i na kocku stave dobijen mec...
Takodje jedno hiljaditi mec u kome Petrovic kasni sa pozivanjem tajm-auta...
Takodje jedno hiljaditi mec u kome Petrovic kasni sa pozivanjem tajm-auta...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
-
- Kontakt:
gledao na hrt komentatori kazu Dubljevic slusa metal ,Ukic rock roll, pa mi nas Juka pade na pamet s bajom

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pobjedi se ne gleda u zube, 3-0 i sutra protiv Španjolaca za 1.mjesto
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Zaboravio si Cecu...bordobijeli je napisao/la:gledao na hrt komentatori kazu Dubljevic slusa metal ,Ukic rock roll, pa mi nas Juka pade na pamet s bajom![]()
![]()

Meni pale na pamet srpske kosarkasice i ''ajns cvaj policaj''...

Al najjace kad nabraja ko ima 3 licne i na kraju govori to su igraci sa 3 osnovne.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prošla i treća utakmica, a ni po čemu se Hrvatska ne diže. Nema kvalitetnog centra, nema skoka u napadu, nema kvalitetno odigrane igre playa sa centrom, nema zamjene za Bogdanovića koji u prosjeku igra 35minuta i već u osmini finala će biti potrošen, nema brzog protoka lopte u napadu i razrađenih akcija... A i Aco je već dao svoje sa istim akcijama i načinom igre.
ne vidim napredak i osmina finala bi trebalo biti čupanje, a ako se to ipak prođe, to će biti maksimum.. na žalost..
ne vidim napredak i osmina finala bi trebalo biti čupanje, a ako se to ipak prođe, to će biti maksimum.. na žalost..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Samo malo više da rotira Šarića i Bogdanovića, tj. da ih više odmara, tri pobjede ipak nisu slučajnost al' će Bogdanović i Šarić "crknuti" već u osmini finala ako nastave igrati u ovakvom intenzitetu.
A što je najgore nisu oni jedini koji imaju te poene u rukama, 15ak poena mogu isporučiti Simon i Tomas sigurno, Roko i Bender mogu dati isto tako nekih 10ak poena, Žorić, Planinić ili Pop mogu biti od koristi u ofanzivi, praktično svaki igrač Hrvatske ima te neke poene u rukama, al' imam osjećaj da Aco samo crta akcije za Šarića i Bogdanovića.
A što je najgore nisu oni jedini koji imaju te poene u rukama, 15ak poena mogu isporučiti Simon i Tomas sigurno, Roko i Bender mogu dati isto tako nekih 10ak poena, Žorić, Planinić ili Pop mogu biti od koristi u ofanzivi, praktično svaki igrač Hrvatske ima te neke poene u rukama, al' imam osjećaj da Aco samo crta akcije za Šarića i Bogdanovića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Turska - Srbija biće vjerujem dobra utakmica. Ali Srbija ovo uzima.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Bit ce dobra tekma, neizvjesna do kraja.
15.10.2013.
Šta bi danas vidjeli išta,CG je za klasu ispod svih ovih ekipa koje čekaju u 1/8 finala.Tek tamo će se vidjeti na čemu smo.invincible1921 je napisao/la:Hrvati da su igrali sa iole ozbiljnijim repkama nema šanse da bi imali 2pobjede..vidjet ćemo DNS jel se šta promijenilo.
Link za srbiju?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
http://www.sport247.live/en/player/59ad ... ey/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za srbiju?
Btw. izvodi Osman slobodno i uci Bismillu.

15.10.2013.
i fula
Dat ce Bog da udje sljedece 

15.10.2013.
Hvala.Kaunas je napisao/la:http://www.sport247.live/en/player/59ad ... ey/768/432StevieG8 je napisao/la:Link za srbiju?
Btw. izvodi Osman slobodno i uci Bismillu.
Bilo je na RTS1 prvih tri minute i obradujem se reko evo zaboravili zakljucat odgledat cu ko covjek kad ono djavola, ugasise signal.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Provjeri mslo kanale signal RTS su pomjerili na signal RTCG
Sale promijesao malo karte i takticki iznenadio Saridzu... Bice ovo tvrd mec.
Koliko se Turci bore, skacu k'o ludi za svakom loptom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.