Ja nesto imam osjecaj da ce razvaliti danas, ne znam zasto.invincible1921 je napisao/la:Hrvati da su igrali sa iole ozbiljnijim repkama nema šanse da bi imali 2pobjede..vidjet ćemo DNS jel se šta promijenilo.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja nesto imam osjecaj da ce razvaliti danas, ne znam zasto.invincible1921 je napisao/la:Hrvati da su igrali sa iole ozbiljnijim repkama nema šanse da bi imali 2pobjede..vidjet ćemo DNS jel se šta promijenilo.
kako bez centra na one 2 zvijerikobe24 je napisao/la:Ja nesto imam osjecaj da ce razvaliti danas, ne znam zasto.invincible1921 je napisao/la:Hrvati da su igrali sa iole ozbiljnijim repkama nema šanse da bi imali 2pobjede..vidjet ćemo DNS jel se šta promijenilo.Uglavnom, ocekujem iznenadjenje u svakom smislu, bilo pozitivno ili negativno.
Zna Planinic nekad odigrati odlicnu odbranu, mada je sad totalno van forme. Ako Vucevic ne bude na nivou, tj. ako bude nekih posljedica od ove povrede koja se spominje, onda mozda i imaju neku sansu da ga zaustave. Realno ni Crnogorci nemaju nikog ko bi Babu mogao zaustaviti. Onako hladne glave, po meni Crna Gora ima prednost, ali nesto osjecam da bi Hrvatu mogli zaigrati kao lani kad su uzeli Spance.DANTES je napisao/la: kako bez centra na one 2 zvijeri
Uzeše ih Mađari, uhvatih ja 1 i Hangu over, dobro ih je natrpaoKingJamesMVP je napisao/la:Česi love Mađare, prednost se ne spušta ispod 6 razlike
Većina gleda na SK, ne znam kakvih streamova ima za Eurobasket i da li neko gleda preko neta.BaDa12 je napisao/la:Bila bih zahvalna kad bi mi poslali linkove na kojima gledate utakmice. Sve me danas zeza...
evo ga SK streamBaDa12 je napisao/la:Bila bih zahvalna kad bi mi poslali linkove na kojima gledate utakmice. Sve me danas zeza...
Meni je ovdje HTV2, još bolje. Thanks.Kaunas je napisao/la:evo ga SK streamBaDa12 je napisao/la:Bila bih zahvalna kad bi mi poslali linkove na kojima gledate utakmice. Sve me danas zeza...
http://www.sport247.live/en/player/59ad ... ia/768/432
Ja nemam SK, a HTV2 mi ponekad zatamne.Raonffa je napisao/la: Većina gleda na SK, ne znam kakvih streamova ima za Eurobasket i da li neko gleda preko neta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.