Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

wade
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la wade » 29 avg 2010, 15:45

kako ja ranije nisam pisao u ovoj temi,ne znam ni sam...
danasnja trka zanimljiva,ali moglo je ovo jos bolje biti...
da se odmah razumijemo,od ovih vozaca nema mi niko drag nesto posebno,samo mi imaju manje i vise mrski,osim mozda vetela..i podrazumijeva se schumija...
abd da se dogodine vrati iceman pa do opet ovo pratim s uzivanjem...
hamilton **** malo crno sretno :mrgreen:
weber nesto ko i button,dolazi do bodova i ostalog svime samo ne svojim kvalitetnim voznjama :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 avg 2010, 15:47

Lishche je napisao/la: Strašno je šta su neki likovi u stanju napisati...
Sta je strasno, samo sam im pozelio da izgube bodove jer ne navijam za njih, sudar je u F1 normalna stvar a ti si dosadni smor :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 29 avg 2010, 15:53

ma ja bi volio viditi hamltona u slabijem bolidu kad on pobjedi u bolidu toro rosa nek se javi jes vettel kamikaza ali ni hamilton nije nis bolji

a u ovoj sezoni jedino kubica pokazuje da je vozacina sa prosjecnim bolidom on je u prva 3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 avg 2010, 15:55

Zanimljiva utrka, Weberu i Hamiltonu su se posložili ostali rezultati, svi su im konkurenti ispali
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2010, 15:58

Micron je napisao/la:ma ja bi volio viditi hamltona u slabijem bolidu kad on pobjedi u bolidu toro rosa nek se javi jes vettel kamikaza ali ni hamilton nije nis bolji

a u ovoj sezoni jedino kubica pokazuje da je vozacina sa prosjecnim bolidom on je u prva 3

pa logicno je, da je to sve do bolida kavog posjedujes.Eto ni Shumi ne moze do bodova sa onakvim bolidom, apoznat je kao najbolji vozac.Mogi konkurenti za titulu nekada, danas u slabim bolidima ne mogu nista, a primjer ti je Barichelo koji kako neko napisa, zabija se u covjeka kao neki amater... doduse tada je kisa zapadala nije mogao bolje ni uraditi, jer gdje god da skrene udario bi nekoga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2010, 16:23

haha kad je vettel opizdio buttona, ja iznerviran reko dabogda ti lijeva guma otpala **** jedno malo, kad mu guma otpade kasnije :D

nego, izvrsna utrka danas, svasta se izdesavalo. drago mi je da je hamilton pobjedio i da alonso nije zavrsio utrku. al vettel mi je digo zivac danas (a drag mi je vozac) nenormalno. sve u svemu, borba za naslov se svodi na hamiltona i webbera.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2010, 16:26

ovo nije formula.. :evil: razlika izmedju Kubice i Hamiltona u jednom trenutku je bila 8 sec i tako dok nije pala kisa.. pa to je bruka, to je nikakva razlika ako cemo gledati unazad dvije godine.. Boga moram moliti da padne kisa i da se nesto desis.. :evil:

inace, Vettel nije kriv.. jednostavno, momak je nesretan.. isti Kimi..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 avg 2010, 17:47

Mozete vi pricati sta hocete ali ja se ne sjecam kad je Massa nekog pretekao ove sezone i opet ima 109 bodova. :D :D
Dok se Alonso pati, bori, trudi, pretice i gdje zavrsi? Van staze. Zivio Masson. ;)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 19:15

diego_TM je napisao/la:hamilton je kamikaza al ne u smislu da nekoga namjerno udara il izbacuje kao što radi vettel pa već tri situacije očito mu hitler nešto dođe
alonso ispo popravio mi je dan tooooooo :D :D :D :D sestrinu mu mamu **** kako je ostavio bolid nebil neko poginuo :evil: :evil: :evil: :x :x :x
Sine jesi li ti normalan? Prvo Vettel je udario Buttona radi kise, drugo Vettel nije udario Liuzzija vec Liuzzi njega. Trece kad se bolid ugasi, sto je bio slucaj sa Alonsovim, nemoze on onda okrenuti kljuc i opet ga kresnuti i nastaviti.
Bolje bi ti bilo da se nejavljas vise. Prvo barem pogledaj dvije utrke, a ne nakon jedne sto si pogledo davati glupe komentare.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 29 avg 2010, 19:36

Bilal je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:hamilton je kamikaza al ne u smislu da nekoga namjerno udara il izbacuje kao što radi vettel pa već tri situacije očito mu hitler nešto dođe
alonso ispo popravio mi je dan tooooooo :D :D :D :D sestrinu mu mamu **** kako je ostavio bolid nebil neko poginuo :evil: :evil: :evil: :x :x :x
Sine jesi li ti normalan? Prvo Vettel je udario Buttona radi kise, drugo Vettel nije udario Liuzzija vec Liuzzi njega. Trece kad se bolid ugasi, sto je bio slucaj sa Alonsovim, nemoze on onda okrenuti kljuc i opet ga kresnuti i nastaviti.
Bolje bi ti bilo da se nejavljas vise. Prvo barem pogledaj dvije utrke, a ne nakon jedne sto si pogledo davati glupe komentare.
prijatelju ja formulu od '99 gledam al pravo pratim negdje od 2005. ono baš i upravu si za gašenje ali kako znaš da mu se ugasio znam da navijaš za alonsa i da ga braniš isto ko i ja hamiltona ali moraš priznati da je alonso imao luđačkih poteza nekad samo da hamilton nebi pobjedio. a za vetela pogledaj iz drugog ugla da ga je zakačio po točku prije nego se okrenuo, onda je izbacio i liuzia a on je nastavio i kontakt sa alonsom u boksu iako nisam siguran jel to on bio jer nisam one idole od komentatora mogo slušat pa sam isključio ton i koja je kazna PROLAZ KROZ BOKS kad ferrari nešto uradi novčana kazna a mclarenu se odma uzimaju bodovi??? gdje je logika
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 22:31

diego_TM je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
prijatelju ja formulu od '99 gledam al pravo pratim negdje od 2005. ono baš i upravu si za gašenje ali kako znaš da mu se ugasio znam da navijaš za alonsa i da ga braniš isto ko i ja hamiltona ali moraš priznati da je alonso imao luđačkih poteza nekad samo da hamilton nebi pobjedio. a za vetela pogledaj iz drugog ugla da ga je zakačio po točku prije nego se okrenuo, onda je izbacio i liuzia a on je nastavio i kontakt sa alonsom u boksu iako nisam siguran jel to on bio jer nisam one idole od komentatora mogo slušat pa sam isključio ton i koja je kazna PROLAZ KROZ BOKS kad ferrari nešto uradi novčana kazna a mclarenu se odma uzimaju bodovi??? gdje je logika
Kako znas da navijam za Alonsa? Nenavijam ni za jednu od te dvije ekipe, niti za njihove vozace. Jedini tim za kojeg sam navijao od konkurentnijih timova bio je BMW (navijao sam jos za arows ali oni nisu bili konkurentni). Od vozaca sam navijao za Sumahera odkad pratim F1, posle njegovog oprastanja sam navijao za Heitfelda, inace simpatisem sve nijemce.
Vidim da ti u svemu uporedjujes meklaren i ferari. Njih su kaznili onako nas ovako. Pokusaj malo realno gledati. Meni je Alonso jedan od mrzih vozaca ali danas on nije nista skrivio da ga tako napadas. Vettel je prosao Liuzzija i onda ga je Liuzzi zakacio i probio mu gumu, gdje si ti tu vidio da je Vettel nesto skrivio?
Ovo je bila teska utrka za sve vozace. Staza je bila mokra i logicno je da ce se desavati greske. Danas cak ni onaj Barikelov potez nije bio namjeran, jer i ono se desilo radi kise.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2010, 22:40

vidis da mu nije bio ukljucen ton i nije imao svjeze vijesti kao mi..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 22:44

Italia je napisao/la:vidis da mu nije bio ukljucen ton i nije imao svjeze vijesti kao mi..
stacu mu ja. Mogu gledati F1 na BHT, HRT2 i RTL, dovoljno mi je da cujem samo radio veze izmedju vozaca i boksova da skontam sta se desava. Komentatori mi nisu potrebni, samo se prosipaju bezveze ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 avg 2010, 23:02

Ma ovo više nije zanimljivo šta ja trebam kišu čekat da se nešto desi
Alonso,Vettel i Kubica pokazali da su trenutno jedini vozači Hamilton jbg došao na prvo i odvezao,Massa nevjerovatan levatima duplo brži bolid od Kubice neće da ga napadne ma bježi brate :twisted: Ali stvarno sramota sve postalo taktika nema nigdje borbe ocm ovi iz fie su levati uništiše sve zanimljivo u formuli :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 23:05

Odkad su uveli ova sira prednja krilca i uza i visa zadnja, formula je postala sranje, a jos su i bolidi puno ruzniji :x
Gledaj razlike: klikni na sliku da vidis citavu
slika
Sezona 2010 i 2009
PS. A i ovi slikovi su greska

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 29 avg 2010, 23:17

Kad su ovi BMW-ovi jurili, vise sam se plasio njih nego McLarena u borbi Ferrarija za naslov. A ruzni su sad bolidi sa izmijenjenim zadnjim krilcem, da Bog sacuvaj.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2010, 23:28

Kad vidis ovaj desni i to cudo tehnologije i onda promjene pravila i dobijes ove kante kakve su sad :x

EdisM
Kontakt:

Post Postao/la EdisM » 30 avg 2010, 02:05

Raja stvarno bih volio da znam ko na ovom site-u pise clanke.. .

"Za razliku od Buttona, njegov timski kolega Jenson Button drži prvo mjesto sa 182 boda, pa se samo rijetki nadaju da Button ove godine može odbraniti naslov. " :shock: :shock: :shock:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 avg 2010, 02:07

desi se lapsus.. pozurio novinar da prenese svjeze vijesti..

sto se tice BMW-Saubera :cry: stvarno sam ih volio, iako su tada bili prava konkurencija Kimiju, gotivio sam ih maximalno..

vjerujete da sam danas sjeo da gledam tekmu, i start uvijek uzbudjenje.. a ja ko debil trazim u prvim redovima za koga ono navijam, sta da kazem kad taj izgubi poziciju.. :(

Kimi, vrati se :(

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 02:31

Nista bez Kimija :cry:

Fkt je utrka bila jadna, jos hamilton, webber prva dva :x
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.