Zar Željo nije igrao prijateljsku sa Fk Vitez koji igra Drugu ligu Zapad ?Merhaba je napisao/la:Ne znam zasto se pljuje Zajmovic koji je nase dijete. Neki ili ne znaju ili nece da znaju ali kako god nasu djecu moramo respektovat jer vecina njih su zaljubljenici plave boje bas kao i mi ovdje!
Protivnik OK , prijateljska , blizu , premijerligas koji je po kvaliteti bar kao pola lige. Polako , neka vrijeme govori za nas. Suzbimo safove!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 7aprildomemoj
Re: FK Željezničar
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo neka igraju, polako ih navikavati na seniore i davati šansu a od ove velike grupe koja je potpisala ocekujem da bar njih pet bude promovisano. Jednom se moralo presjeći sa polovnjacima koje smo/su forsirali i usmjeriti voz na tračnice koje vode u pravom smjeru. Možda i najveći razlog zbog kojeg podržavam Adzema koji poznaje sve ove mladiće za razliku od celave ublehe koji je kada su mu dali spisak odmahivao glavom.LjoZee je napisao/la:Vidim vec drugu utakmicu za redom Eldar Sehic dobija minutazu. Cini mi se da je on 2000 godiste. Igra na poziciji lijevog beka.
Samo igrajte Željina djeco.
Saga oko reprezentacije i gdje ce igrati svoje utakmice bi nam mogla jako puno koristiti. Nalazimo se u poziciji da uz malo lobiranja, znanja, srece mozemo dobiti znacajna sredstva koja bi se ulozila u teren ili neophodne adaptacije sto je veliki benefit. Velike zasluge za ovo idu upravi koja je svojim prijasnjim aktivnostima zasluzila ili se izborila da nas primjete i racunaju na nas. Ne treba uopste "poklonu u zube gledati" i pricati kontra saveza. Ko ih šiša, uzeti koliko god mozemo i gledati svoj interes. Jedino to mi se čini ispravno i dobro po klub.
Edit. @Alipasino, samo ti pisi paša, itekako ima smisla i ja shvatam šta želiš da kažeš. Plus kako si rekao velika većina nabrojanog jeste surova istina, koliko god se to ne sviđalo "onoj" grupici "žetona".
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije, već sa premijerligašem7aprildomemoj je napisao/la:Zar Željo nije igrao prijateljsku sa Fk Vitez koji igra Drugu ligu Zapad ?Merhaba je napisao/la:Ne znam zasto se pljuje Zajmovic koji je nase dijete. Neki ili ne znaju ili nece da znaju ali kako god nasu djecu moramo respektovat jer vecina njih su zaljubljenici plave boje bas kao i mi ovdje!
Protivnik OK , prijateljska , blizu , premijerligas koji je po kvaliteti bar kao pola lige. Polako , neka vrijeme govori za nas. Suzbimo safove!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
dali su se ikakvi radovi poceli izvoditi na grbavici u vezi sa reprezentacijom
- Doktor1921
- Kontakt:
To za radove ce nas prosvijetliti onaj nesretnik sa 50000 postova, cekaj dok on ne procita sa kakvog portala ili foruma.
Ti bi imao sigurno 100 hiljada da ti nisu banovali prethodnih 300 nickova 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za vikend po bodove u Bijeljinju.
Vjerovatno ce i radovi na stadionu brzo ako misle sve zavrsiti do oktobra.

Vjerovatno ce i radovi na stadionu brzo ako misle sve zavrsiti do oktobra.
- Zeljeznicar -
- GrbavicaBaza1921
- Kontakt:
Po bodove u Bijeljinu aBd.
Podrška Misketu i ostalim radilicama.
Šonje koje vrebaju i njihovih par satelita - doviđenja-prijatno
Podrška Misketu i ostalim radilicama.
Šonje koje vrebaju i njihovih par satelita - doviđenja-prijatno
Grbavica baza, bez poraza !
NE VRAĆAJ SE !
NE VRAĆAJ SE !
Gledaj ti ove pudlice 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta je sa stadionom, kad krecu radovi? nema puno vremena...ali valjda bude dovoljno da se srede reflektori, klupe za igrace, i ostale sitne stvari koje ce dodatno uljepsati stadion..
- kyrieirving
- Kontakt:
Vjerovatno ce sutra razgovarat o tome celnici saveza i nasa uprava posto su tek sletili u Sarajevo.bosnas_ je napisao/la:Sta je sa stadionom, kad krecu radovi? nema puno vremena...ali valjda bude dovoljno da se srede reflektori, klupe za igrace, i ostale sitne stvari koje ce dodatno uljepsati stadion..
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Uh kako bi nam valjala tri boda iz Bijeljine 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Radnik je odron ekipa. Njih je Celik dobio i ako ih ne pobijedimo bicu razocaran pravo. Uz Vitez su najlosiji i ne znaju ni sami kako imaju ovoliki broj bodova.Raonffa je napisao/la:Uh kako bi nam valjala tri boda iz Bijeljine
Izgubili od Čelika, ali su recimo dobili Zrinjskog kući, prava su domaćinska ekipa.plavousrcu je napisao/la:Radnik je odron ekipa. Njih je Celik dobio i ako ih ne pobijedimo bicu razocaran pravo. Uz Vitez su najlosiji i ne znaju ni sami kako imaju ovoliki broj bodova.Raonffa je napisao/la:Uh kako bi nam valjala tri boda iz Bijeljine
Raduje što mi tradicionalno dobro prolazimo u Bijeljini, u devet mečeva odigranih gore imamo pet pobjeda, tri remija i samo jedan poraz i to prije dvanaest godina u prvom međusobnom duelu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- MocMahale444
likCe je kupio tekmu, koga oni mogu dobitplavousrcu je napisao/la:Radnik je odron ekipa. Njih je Celik dobio i ako ih ne pobijedimo bicu razocaran pravo. Uz Vitez su najlosiji i ne znaju ni sami kako imaju ovoliki broj bodova.Raonffa je napisao/la:Uh kako bi nam valjala tri boda iz Bijeljine

Mi moramo prestati igrati ko picke i odma na pocetku tekme napasti. Nesto kao nas Mladost.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
akisarajevo92 je napisao/la:![]()

Bravo uprava 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- MocMahale444
Mora se nesto odraditi u roku 30 dana: reflektori, teren, prostorije za medije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Naše je da zasjednemo, ostalo će UEFA heheMocMahale444 je napisao/la:Mora se nesto odraditi u roku 30 dana: reflektori, teren, prostorije za medije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.