Valja nama u bihac na proljece...harden je napisao/la:Dobri ste, nije nam se puno pokvarila gol razlika
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Je li imalo Jedinstvo makar sut kakav ili je po standardnom Karac naredio da se ne prelazi centar?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedinstvo je jedan od najvecih klubova prve lige i iskreno mi je zao sto se nalazi u ovoj situaciji.
Kvalitet je bio ubjedljivo na zvijezdinoj strani.uglavnom fer i korektna utakmica jedinstvo nije zaprijetilo dok je zvijezda osim 4 gola imala jos nekoliko poluprilika.
Izgleda da je adzem dobio treci karton,
Kvalitet je bio ubjedljivo na zvijezdinoj strani.uglavnom fer i korektna utakmica jedinstvo nije zaprijetilo dok je zvijezda osim 4 gola imala jos nekoliko poluprilika.
Izgleda da je adzem dobio treci karton,
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Bravo momci! Sad Olimpic... uzimali smo do sad bodove samo protiv ekipa koja su 10.mjesto i nize osim Sloge SH... sad tek pocinje i nasoj Zvijezdi zeznut raspored jer igramo sa bolje rangiranim
Imali ste jedan sut iz slobodnog udarca sa nekih 25-30 m,nista posebno...Jedinstvo mlada ekipa ali momci su korektni i ne igraju prljavo (sto za ovu ligu nije dobro)..Ne znam kako ce to izgledati protiv drugih ekipa,ali ovo protiv nas nije izgledalo dobro...Sretno u nastavku prvenstva..harden je napisao/la:Je li imalo Jedinstvo makar sut kakav ili je po standardnom Karac naredio da se ne prelazi centar?
Cestitke momcima idemo dalje. Peto kolo bez primljenog gola. Sto se tice posjete solidna, kad se uzme u obzir kisa sto nase gledaoce standardno yebe da se nece istopit, onda treci dan Bajrama i na sve to derbi u M.Mahali + sto **** vecina okolnih sela danas igrala utakmice. Da nije svega gore navedenog bilo bi sigurno vise za 200-250.
Sto se tice kartona mislim da to nece bit problem jer ih mogu ocistit u srijedu u kupu.
A sad Olimpik, samo molim Boga da daju TV prijenos a samim tim i koliko toliko posteno sudenje. Nas ce u svakom slucaju gore biti vise nego njih tako da sto se tice toga nece imat prednost domaceg terena.
Jos jednom samo posteno sudenje pa da odigramo ko bolji. Ako nas dobiju posteno pruzit ruku i cestitat.
Sto se tice kartona mislim da to nece bit problem jer ih mogu ocistit u srijedu u kupu.
A sad Olimpik, samo molim Boga da daju TV prijenos a samim tim i koliko toliko posteno sudenje. Nas ce u svakom slucaju gore biti vise nego njih tako da sto se tice toga nece imat prednost domaceg terena.
Jos jednom samo posteno sudenje pa da odigramo ko bolji. Ako nas dobiju posteno pruzit ruku i cestitat.
Zuti se nemogu cistiti kroz kup samo crveni.ja mislim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Igrali su koliko treba dovoljno za dobar rezultat sad idemo makar bod uzet a ko je to bolje rangiran od zvijezde i po cemu bolji
Čuvajte se Olimpika i njihovih sudija. Zvijezda je u Jajcu igrala POŠTENO i pošteno odnijela bod.
Olimpik je došao sa sudijama,(Sabrija Topalović iz Zenice i Budimlić iz Bihaća) pa ono je smiješno šta je lik radio i šta je svirao. Svaki start je žuti domaćinu, a gosti par startova za direktnog crvenog . Svaki prigovor žuti, djeca što lopte dodaju kažu da je domaćim igračima i mater psovao! Na kraju 6-7 žutih i jedan crveni (2 žuta dao najboljem igraču u 30 sekundi za bezvezne faule, jedva čekao)
Kraj, produžetak od 8 minuta! Haha nikad ovi da daju...
Imate bolju ekipu od Olimpika, ali oni imaju sudije!
Olimpik je došao sa sudijama,(Sabrija Topalović iz Zenice i Budimlić iz Bihaća) pa ono je smiješno šta je lik radio i šta je svirao. Svaki start je žuti domaćinu, a gosti par startova za direktnog crvenog . Svaki prigovor žuti, djeca što lopte dodaju kažu da je domaćim igračima i mater psovao! Na kraju 6-7 žutih i jedan crveni (2 žuta dao najboljem igraču u 30 sekundi za bezvezne faule, jedva čekao)
Kraj, produžetak od 8 minuta! Haha nikad ovi da daju...
Imate bolju ekipu od Olimpika, ali oni imaju sudije!
Hvala na informacijama, vjeruj da nam je najlosija utakmifa bila u Jajcu svi su tamo podbacili. Domacin je bio korekt an kao i sudija. Vidimo se na proljece u Grafaccu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma Sabrija je go.vno kakvog nema u ovoj ligi. Nista cudno
prvoligaska verzija Eldina Jakupovica
prvoligaska verzija Eldina Jakupovica
⭐
Sledece kolo bit ce prekretnica za gradacackog prvoligasa, barem tako je sportski direktor Djuric rekao mom prijatelju juce. Ako se ne izgubi u Sarajevu Zvijezda ce najaviti borbu za PL. Naravno pita se tu i ostalih, Azmir je pokusao igrati posteno ali ne ide, sad krece cirkus sa njegove strane. Olimpik ima strasan lobi tako da ce i oni mesetariti. Savez nece dati nijednoj ekipi da se odvoji i to je valjda svima jasno jer nece moci mesetariti ako se prvak bude znao nakon desetog kola. Po meni zvijezda treba igrati rastereceno kao i do sada i vrebati iz prikrajka. Ne treba ici grlom kroz jagode i bost se sa rogatim jer je cinjenica da zvijezda nema pare kao sloga i olimpic, ali ima srce i dusu, stadion i publiku. Zvijezda do kraja polusezone ima jos cetiri gostovanja, Velezu, Iskri, Tosku i nmg se sjetiti jos kome, ponajvise sansu treba traziti u tesnju i bugojnu gdje ekipe nisu toliko kvalitetne a i nema nekog pritiska publike.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kakva crna borba za PL i najavljivanje , samo pricati da se borimo za opstanak. Tek ce da vide zvijezdice na proljece , jos je rano. Nema tog lobija koji ce u capljini ili na tim selendrama uzet bod bez 50 milja jarane. To svi znaju , mi samo trebamo igrati opusteno bez pritiska , a tu najavu i pritisak okacit tuzlacima i sarajlijama na vrat. Pa.kad im svako selo na proljece bude trazilo pare za bod , kad budu svi max zapinjali kao sto su i protiv nas tek ce da vide car ove lige. Mi se borimo za opstanak i iz utakmice u utakmicu lagano , korak po korak i mozda nam se ove sezone vrati sva nepravda , počevši od one sezone kad smo ispali iz PL pa do one utakmice sa čapljinom. Ja mislim da hoće samo ako budemo pametni , a u sarajevu ne mozemo izgubit , ova ekipa je dobila i na psiholoskom aspektu i na mudima a i shvatili su da mogu. Sad se potrudit ljudima dati kakve premije i uz podrsku navijaca uzorat ce ono stadiona u sarajevu.esprit24 je napisao/la:Sledece kolo bit ce prekretnica za gradacackog prvoligasa, barem tako je sportski direktor Djuric rekao mom prijatelju juce. Ako se ne izgubi u Sarajevu Zvijezda ce najaviti borbu za PL. Naravno pita se tu i ostalih, Azmir je pokusao igrati posteno ali ne ide, sad krece cirkus sa njegove strane. Olimpik ima strasan lobi tako da ce i oni mesetariti. Savez nece dati nijednoj ekipi da se odvoji i to je valjda svima jasno jer nece moci mesetariti ako se prvak bude znao nakon desetog kola. Po meni zvijezda treba igrati rastereceno kao i do sada i vrebati iz prikrajka. Ne treba ici grlom kroz jagode i bost se sa rogatim jer je cinjenica da zvijezda nema pare kao sloga i olimpic, ali ima srce i dusu, stadion i publiku. Zvijezda do kraja polusezone ima jos cetiri gostovanja, Velezu, Iskri, Tosku i nmg se sjetiti jos kome, ponajvise sansu treba traziti u tesnju i bugojnu gdje ekipe nisu toliko kvalitetne a i nema nekog pritiska publike.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
- gradacac10
- Kontakt:
Ajde ovi što barataju rijecima premijer liga budite hrabri i najavite 3 boda i pobjedu, ne bod da je ko kuca..
Bod nije ko kuca nego ko soliter. Jer po nekim informacijama koje imam a sto sam i na pocetku pisao favorit saveza je Olimpik. Sto se moglo vidjeti i na zadnjoj utakmici u Jajcu. Samo sto ce to smecari iz saveza drzat blizu i ne dat da se neko odvoji da bi mogli sto vise kesa uzet.
A kod nas ce sve ic dobro dok bude ovako i dok nas ne pocnu shvatat ozbiljno. Tek kad to shvate onda ce nam se natovarit na leđa.
A kod nas ce sve ic dobro dok bude ovako i dok nas ne pocnu shvatat ozbiljno. Tek kad to shvate onda ce nam se natovarit na leđa.
-
- Kontakt:
Brastvo,orasje bosna v,kakanj,i capljina nam dolaze ti moramo uzet sve bodove,i sa ovih 13 to je 28,jos koji bod otkinut tosku,travniku iskri,sa 3o,33 odlicno bi bila odradjena polusezona,ona na proljece u 4 kola 3 domace,utakmice i et prilike da se odvoji od elite
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Ovaj nas Djuric me podsjeca na Segrta ? Segrt kad je doso u klub sve nas pokupovo "pozajmicama " za nas je bio najbolji koji je ikad bio tu, mi iz lige ispadosmo a na naplatu dodjose njegove "pozajmice " i dug od ugovora ?
Usporedjivat Zdravka sa SegrtomZmajjj je napisao/la:Ovaj nas Djuric me podsjeca na Segrta ? Segrt kad je doso u klub sve nas pokupovo "pozajmicama " za nas je bio najbolji koji je ikad bio tu, mi iz lige ispadosmo a na naplatu dodjose njegove "pozajmice " i dug od ugovora ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.