SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la Juventinisimo » 03 sep 2017, 23:00

Sta li je tek najbolje?? :geek:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 03 sep 2017, 23:00

Ta' će Gibraltar. Daj nam Belgiju da se igramo! :opaopa:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 sep 2017, 23:00

anonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...
Potpisujem da idemo na SP sa bilo kojom igrom. Ako će nas Gibraltar dobiti a mi na EP/SP otići, može, potpisujem. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 sep 2017, 23:01

harden je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...
Ja bih ti dao nagradu jer si nevidjeni optimista :lol:
Hahaha, dođe tako nekad osjećaj. :lol:
Kad su bile kvalifikacije za EP odmah nakon izvlačenja sam rekao da nećemo ići na EP. :mrgreen:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 sep 2017, 23:02

Ja se nadam da razumijete da reprezentacija ne zaslužuje da se kvalifikuje, ni igrom nekom borbenošću ne zaslužujemo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 sep 2017, 23:05

kaze da se simunovic nije osecao dobro. tako nam je reko, kaze mehmed. ovo me plasi. moze biti da se jozo predomislio dok je video delitantizam na delu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2017, 23:06

anonymousHD je napisao/la:
harden je napisao/la:
Ja bih ti dao nagradu jer si nevidjeni optimista :lol:
Hahaha, dođe tako nekad osjećaj. :lol:
Kad su bile kvalifikacije za EP odmah nakon izvlačenja sam rekao da nećemo ići na EP. :mrgreen:
Mozda za 13 godina :kafa: Pustati Brazil ko Vizu za Buducnost do tad.
27.10.2020

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2017, 23:07

Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.

Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.
I druga priča će biti u baražu što se tiče motiva i svega, tu sam siguran.
Da je sad baraž, sa ovim reprezentacijama koje su trenutno drugoplasirane, objektivno jedino se ničemu ne bih nadao protiv Italije i Portugala, jer bi bili sasvim sigurno autsajderi protiv te dvije repke, ovo ostalo je bara-bara sa nama.

Al' nama je uvijek u takvim tekmama problem što se useremo, što nam igrači budu ili osakaćeni povredama ili u lošoj formi, što imamo lošeg stručnjaka na klupi itd... Pa tako zbog svih tih stvari gubimo lagano te neke mečeve u kojima bi po svim parametrima trebali biti ravnopravni, kao protiv Irske.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 23:07

Najbolji smo.. veceras smo pokazali karakter i to jos u gostima :D

Sad ganjati ulaznice po 100km za Belgiju i navijati sjedeci :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 03 sep 2017, 23:09

thulkazal je napisao/la:Ja se nadam da razumijete da reprezentacija ne zaslužuje da se kvalifikuje, ni igrom nekom borbenošću ne zaslužujemo...
Slazem se,ali zasluzuje li onda ova raspala Grčka ili Kipar koji nas nakanta a danas Estoniji prvi šut uputili u 90 minuti.Najpoštenije bi bilo da se onda Estonija plasira bar u baraž ,realno uzeli su 4 bobe u ove dvije tekme.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2017, 23:12

Mi sa ovim fantomom nemamo apsulutno nikakve sanse proci u baraz a ako cemo posteno tamo nemamo sta ni raditi. On stvarno, ali bas stvarno takticki ne razumije ovu igru. Meni je to nevjerovatno ali je ocito da je tako.
Kao igrac je bio strasna radilica ali bezglava naravno.
Njega i slicne je samo Osim mogao voditi i praviti rezultate s takvim. Bezgranicno poslusni i odani igraci ali bez ikakvih intelektualnih vrijednosti.
Mi na zalost sa ovakvim selektorom tj. sa njegovom postavkom igre putujemo ravno do dna.
Daj boze da se neko dosjeti i reagira na vrijeme.
Idealno bi bilo da mu se sto prije da otkaz i pokusa nesto napraviti prije konacnog kraja u sljedecoj utakmici.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2017, 23:14

Jesmo ovo dobili Gibraltar pa opet krenula euforija? Znas ti nas, **** ti nas.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 sep 2017, 23:27

Raonffa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.

Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.
I druga priča će biti u baražu što se tiče motiva i svega, tu sam siguran.
Da je sad baraž, sa ovim reprezentacijama koje su trenutno drugoplasirane, objektivno jedino se ničemu ne bih nadao protiv Italije i Portugala, jer bi bili sasvim sigurno autsajderi protiv te dvije repke, ovo ostalo je bara-bara sa nama.

Al' nama je uvijek u takvim tekmama problem što se useremo, što nam igrači budu ili osakaćeni povredama ili u lošoj formi, što imamo lošeg stručnjaka na klupi itd... Pa tako zbog svih tih stvari gubimo lagano te neke mečeve u kojima bi po svim parametrima trebali biti ravnopravni, kao protiv Irske.
Ja ne znam onda koju ste vi reprezentaciju pratili ove dvije godine :lol: Pa vidite li vi da mi ne mozemo iz akcije zabiti jednom Gibraltaru ? Imate li oci ili se fkt zayebavate i mislite pobijediti Belgiju ?

Mi nemamo igru, oni taman poslali pionire protiv nas, mi ne bi slavili u toj utakmici. Reprezentaciju pratim od 99' godine i vjerujte mi da nikada nisam vidio losiju igru. Znaci u ovih 18 godina.

Ne znam zasto se onda nadate i kroz zayebanciju, jer cete se opet po ko zna koji put osjecat syebano.

A i da nekim cudom odemo u baraz, nismo bolji od niti jedne ekipe, igrom cak niti od Crne Gore trenutno. Da ne govorim za obe Irske, Italiju i ostale ekipe.

:nedam: :nedam:
27.10.2020

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 sep 2017, 23:30

Msm da smo trenutno najgora drugoplasirana reprezentacija :( msm po tabeli ne po kvalitetu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 sep 2017, 23:32

Ma bujrum na Grbavicu, izvolite se braniti hahahahahahahahah! Zeljinim djecacima u dresu repke ne treba motiv, motiv je " Samo je jedan dom"!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 sep 2017, 23:33

Zbog Kipra nismo u Francusku direktno išli, zbog Kipra nećemo možda u baraž.

Naravno i zbog nas nismo išli i možda nećemo.

Hajde barem Euro nećemo valjda propuštati od sada tako često.

:bih:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 sep 2017, 23:34

Sa dva zadnja vezna protiv amatera igrati moze samo ovaj amater na nasoj klupi

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 03 sep 2017, 23:37

kinder_jaje je napisao/la:Sa dva zadnja vezna protiv amatera igrati moze samo ovaj amater na nasoj klupi
Igrala je i francuska protiv kuhara i konobara sa 3 npadaca pa nerjeseno hahahaha zna mesha!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 sep 2017, 23:41

dubrovnik je napisao/la:Mi sa ovim fantomom nemamo apsulutno nikakve sanse proci u baraz a ako cemo posteno tamo nemamo sta ni raditi. On stvarno, ali bas stvarno takticki ne razumije ovu igru. Meni je to nevjerovatno ali je ocito da je tako.
Kao igrac je bio strasna radilica ali bezglava naravno.
Njega i slicne je samo Osim mogao voditi i praviti rezultate s takvim. Bezgranicno poslusni i odani igraci ali bez ikakvih intelektualnih vrijednosti.
Mi na zalost sa ovakvim selektorom tj. sa njegovom postavkom igre putujemo ravno do dna.
Daj boze da se neko dosjeti i reagira na vrijeme.
Idealno bi bilo da mu se sto prije da otkaz i pokusa nesto napraviti prije konacnog kraja u sljedecoj utakmici.
Slobodno se moze reci da je kao trener dokazao da je totalna neznalica,ali pricati o tome da je na terenu bio bezglava radilica je notorna glupost,bez uvrede.Mesa je bio IGRACINA i samo takav majstor.On kad je uzme loptu u svoje noge,cik probaj da mu je oduzmes... ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 sep 2017, 23:41

Mesa bi ubio Boga u Luksemburzanima te bi ih samim time napravio ateistima.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, Beduin, Bing [Bot], HariTz, Proximic, Skojevska i 36 gostiju.