SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sta li je tek najbolje?? 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ta' će Gibraltar. Daj nam Belgiju da se igramo! 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpisujem da idemo na SP sa bilo kojom igrom. Ako će nas Gibraltar dobiti a mi na EP/SP otići, može, potpisujem.anonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Hahaha, dođe tako nekad osjećaj.harden je napisao/la:Ja bih ti dao nagradu jer si nevidjeni optimistaanonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...

Kad su bile kvalifikacije za EP odmah nakon izvlačenja sam rekao da nećemo ići na EP.

Ja se nadam da razumijete da reprezentacija ne zaslužuje da se kvalifikuje, ni igrom nekom borbenošću ne zaslužujemo...
kaze da se simunovic nije osecao dobro. tako nam je reko, kaze mehmed. ovo me plasi. moze biti da se jozo predomislio dok je video delitantizam na delu.
Mozda za 13 godinaanonymousHD je napisao/la:Hahaha, dođe tako nekad osjećaj.harden je napisao/la:Ja bih ti dao nagradu jer si nevidjeni optimistaanonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...![]()
Kad su bile kvalifikacije za EP odmah nakon izvlačenja sam rekao da nećemo ići na EP.

27.10.2020
Da je sad baraž, sa ovim reprezentacijama koje su trenutno drugoplasirane, objektivno jedino se ničemu ne bih nadao protiv Italije i Portugala, jer bi bili sasvim sigurno autsajderi protiv te dvije repke, ovo ostalo je bara-bara sa nama.anonymousHD je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.
Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
I druga priča će biti u baražu što se tiče motiva i svega, tu sam siguran.
Al' nama je uvijek u takvim tekmama problem što se useremo, što nam igrači budu ili osakaćeni povredama ili u lošoj formi, što imamo lošeg stručnjaka na klupi itd... Pa tako zbog svih tih stvari gubimo lagano te neke mečeve u kojima bi po svim parametrima trebali biti ravnopravni, kao protiv Irske.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Najbolji smo.. veceras smo pokazali karakter i to jos u gostima 
Sad ganjati ulaznice po 100km za Belgiju i navijati sjedeci
Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Sad ganjati ulaznice po 100km za Belgiju i navijati sjedeci

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Slazem se,ali zasluzuje li onda ova raspala Grčka ili Kipar koji nas nakanta a danas Estoniji prvi šut uputili u 90 minuti.Najpoštenije bi bilo da se onda Estonija plasira bar u baraž ,realno uzeli su 4 bobe u ove dvije tekme.thulkazal je napisao/la:Ja se nadam da razumijete da reprezentacija ne zaslužuje da se kvalifikuje, ni igrom nekom borbenošću ne zaslužujemo...
Mi sa ovim fantomom nemamo apsulutno nikakve sanse proci u baraz a ako cemo posteno tamo nemamo sta ni raditi. On stvarno, ali bas stvarno takticki ne razumije ovu igru. Meni je to nevjerovatno ali je ocito da je tako.
Kao igrac je bio strasna radilica ali bezglava naravno.
Njega i slicne je samo Osim mogao voditi i praviti rezultate s takvim. Bezgranicno poslusni i odani igraci ali bez ikakvih intelektualnih vrijednosti.
Mi na zalost sa ovakvim selektorom tj. sa njegovom postavkom igre putujemo ravno do dna.
Daj boze da se neko dosjeti i reagira na vrijeme.
Idealno bi bilo da mu se sto prije da otkaz i pokusa nesto napraviti prije konacnog kraja u sljedecoj utakmici.
Njega i slicne je samo Osim mogao voditi i praviti rezultate s takvim. Bezgranicno poslusni i odani igraci ali bez ikakvih intelektualnih vrijednosti.
Mi na zalost sa ovakvim selektorom tj. sa njegovom postavkom igre putujemo ravno do dna.
Idealno bi bilo da mu se sto prije da otkaz i pokusa nesto napraviti prije konacnog kraja u sljedecoj utakmici.
Jesmo ovo dobili Gibraltar pa opet krenula euforija? Znas ti nas, **** ti nas.
Ja ne znam onda koju ste vi reprezentaciju pratili ove dvije godineRaonffa je napisao/la:Da je sad baraž, sa ovim reprezentacijama koje su trenutno drugoplasirane, objektivno jedino se ničemu ne bih nadao protiv Italije i Portugala, jer bi bili sasvim sigurno autsajderi protiv te dvije repke, ovo ostalo je bara-bara sa nama.anonymousHD je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.
Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
I druga priča će biti u baražu što se tiče motiva i svega, tu sam siguran.
Al' nama je uvijek u takvim tekmama problem što se useremo, što nam igrači budu ili osakaćeni povredama ili u lošoj formi, što imamo lošeg stručnjaka na klupi itd... Pa tako zbog svih tih stvari gubimo lagano te neke mečeve u kojima bi po svim parametrima trebali biti ravnopravni, kao protiv Irske.

Mi nemamo igru, oni taman poslali pionire protiv nas, mi ne bi slavili u toj utakmici. Reprezentaciju pratim od 99' godine i vjerujte mi da nikada nisam vidio losiju igru. Znaci u ovih 18 godina.
Ne znam zasto se onda nadate i kroz zayebanciju, jer cete se opet po ko zna koji put osjecat syebano.
A i da nekim cudom odemo u baraz, nismo bolji od niti jedne ekipe, igrom cak niti od Crne Gore trenutno. Da ne govorim za obe Irske, Italiju i ostale ekipe.

27.10.2020
Msm da smo trenutno najgora drugoplasirana reprezentacija
msm po tabeli ne po kvalitetu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma bujrum na Grbavicu, izvolite se braniti hahahahahahahahah! Zeljinim djecacima u dresu repke ne treba motiv, motiv je " Samo je jedan dom"!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Zbog Kipra nismo u Francusku direktno išli, zbog Kipra nećemo možda u baraž.
Naravno i zbog nas nismo išli i možda nećemo.
Hajde barem Euro nećemo valjda propuštati od sada tako često.

Naravno i zbog nas nismo išli i možda nećemo.
Hajde barem Euro nećemo valjda propuštati od sada tako često.

-
- Kontakt:
Sa dva zadnja vezna protiv amatera igrati moze samo ovaj amater na nasoj klupi
- Sandokan87
- Kontakt:
Igrala je i francuska protiv kuhara i konobara sa 3 npadaca pa nerjeseno hahahaha zna mesha!kinder_jaje je napisao/la:Sa dva zadnja vezna protiv amatera igrati moze samo ovaj amater na nasoj klupi
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slobodno se moze reci da je kao trener dokazao da je totalna neznalica,ali pricati o tome da je na terenu bio bezglava radilica je notorna glupost,bez uvrede.Mesa je bio IGRACINA i samo takav majstor.On kad je uzme loptu u svoje noge,cik probaj da mu je oduzmes...dubrovnik je napisao/la:Mi sa ovim fantomom nemamo apsulutno nikakve sanse proci u baraz a ako cemo posteno tamo nemamo sta ni raditi. On stvarno, ali bas stvarno takticki ne razumije ovu igru. Meni je to nevjerovatno ali je ocito da je tako.

Mesa bi ubio Boga u Luksemburzanima te bi ih samim time napravio ateistima.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.