Nije da nam se ne da nego ne znamo.Zenzo je napisao/la:Sta bi tek bilo da smo uzeli Grcku kuci, a sekunde nas djelile da ih uzmemo i tamo.LjoZee je napisao/la:Sta nam uradi Kipar. Sa pobjedom bi sad bilo sve drugacije. Bukvalno nam se sve poklopilo sto se tice rezultata Grcke.
Ne da nam se.
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
- JavierBosnia
- Kontakt:
Belgija nece doci sa rezervnim sastavom sigurno. Malo ce kombinovati, ali da ce se zezati, nikako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nece grcka kipra pobjediti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mozemo li nekako dovest ovog Skenderovica iz Luksemburga? On je Messi za svakog naseg igraca.
vidis sad sve grupe imaju isti broj ekipa pa se mozda i nece oduzimati ti bodovi protiv najslabijih ekipa, nisam o tome razmisljaoboomerang5 je napisao/la:90% hoćeTHEC je napisao/la:kakvo je stanje sa ostalim grupama ? - ako ja to dobro kontam mi sve i da dobijemo Belgiju i Estoniju, kad se oduzme 6 bodova dobijenih protiv Gibraltara imat cemo 14 bodova, hoce li to biti dovoljno za baraz ?

Pyro is not a crime !
Kakav kiks Francuza 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ne da se usranom do potoka.exampLe. je napisao/la:Nije da nam se ne da nego ne znamo.Zenzo je napisao/la:Sta bi tek bilo da smo uzeli Grcku kuci, a sekunde nas djelile da ih uzmemo i tamo.LjoZee je napisao/la:Sta nam uradi Kipar. Sa pobjedom bi sad bilo sve drugacije. Bukvalno nam se sve poklopilo sto se tice rezultata Grcke.
Ne da nam se.
- anonymousHD
- Kontakt:
Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...
-
- Kontakt:
a eto ako se oduzima, grupa u kojoj su CG i Danska - imaju preyeben raspored i plus igraju jedni s drugima... vrlo teško da ce neko od njih osvojiti 9 bodova, a imamo bolju gol razliku...THEC je napisao/la:vidis sad sve grupe imaju isti broj ekipa pa se mozda i nece oduzimati ti bodovi protiv najslabijih ekipa, nisam o tome razmisljaoboomerang5 je napisao/la:90% hoćeTHEC je napisao/la:kakvo je stanje sa ostalim grupama ? - ako ja to dobro kontam mi sve i da dobijemo Belgiju i Estoniju, kad se oduzme 6 bodova dobijenih protiv Gibraltara imat cemo 14 bodova, hoce li to biti dovoljno za baraz ?...kako god mi Belgiju moramo dobiti
Mesa je toliko unistio ovu reprezentaciju, da je to nemjerljivo. Uopste me ne bi iznenadilo da glatko upisemo dva poraza do kraja. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa i da dodju sa rezervnim sastavom, to je gore za nas. Opet bi bili duplo jaci, samo sto bi ti koji budu igrali imali motiv da se dokazu.JavierBosnia je napisao/la:Belgija nece doci sa rezervnim sastavom sigurno. Malo ce kombinovati, ali da ce se zezati, nikako
Mada kako god se okrene, sa kakvim god sastavom dodju, zajebavali se ili ne, nece imati ni najmanjih problema sa nama u ovakvom stanju.
Imamo sansu za SP. Prvi korak je da se ODMAH da otkaz Bazdarevicu.
U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.anonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...
Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
gatanjem do baraza
nismo imali srece zadnjih nekoliko tekmi
valjda cemo biti pravi kad bude trebalo
ja profesionalca i strucnjaka u pm.
nismo imali srece zadnjih nekoliko tekmi
valjda cemo biti pravi kad bude trebalo
ja profesionalca i strucnjaka u pm.
Kiks? Prvo svira nepostojeci ofsajd za Luxemburg, frajko izasao sam na golmana. Par minuta kasnije, isti igrac prolazi sam po desnoj strani i stativu pogodi,, odbija se lopta i sut, lopta pogodi nekog ispred samog gola. Francuska samo centarsutevi, nista konkretnoPegi10 je napisao/la:Kakav kiks Francuza
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- anonymousHD
- Kontakt:
Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.
Al' do SP-a skoro nemoguće, čisto sumnjam da mi nekog na dvije tekme možemo izbaciti, nekog ko je približnog kvaliteta kao mi ili jači od nas, a takve će reprezentacije biti u baražu.
I druga priča će biti u baražu što se tiče motiva i svega, tu sam siguran.
Najgore?anonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja bih ti dao nagradu jer si nevidjeni optimistaanonymousHD je napisao/la:Najgore od svega što ćemo otići na SP s ovakvom repkom, s ovakvim trenerom, s ovakvom igrom...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
a vec smo u barazu ?anonymousHD je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- invincible1921
- Kontakt:
Osim S. Irske ili CG ja ne znam s kim mi mozemo igrat ? Tako se pricalo i pred irsku pa nas ubise ljudi...anonymousHD je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da ćemo u baražu dobiti lakog protivnika, a za sad, ako pogledaš drugoplasirane, mislim da ima 3-4 repke s kojim možemo da igramo.Raonffa je napisao/la:U baraž možda i možemo al' za to moramo odigrati puno bolje, najbolje u Mešinom mandatu, i dobiti obje naredne tekme da se ne sekiramo oko Kipra i Grčke.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.