NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bila je utakmica na spisku, ali isto nikako nisam mogao da pokrenem stream.
...
-
- Kontakt:
2-2 Dane Kozulllll 
EDIT: Josip Coric 3-2

EDIT: Josip Coric 3-2
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
[KRAJ] NK Široki Brijeg - NK Rudeš 7:6 3:3 (0:2)
Naša je momčad osvojila 25. Memorijalni turnir "Ante Bruno Bušić" nakon udaraca s bijele točke.
Naša je momčad osvojila 25. Memorijalni turnir "Ante Bruno Bušić" nakon udaraca s bijele točke.
HRHB
HRHB
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jebote šta je ovo bilo. Ko rukomet
Aj na kraju bar je bilo zanimljivo. Vidim nisu svi ni igrali... A sad na Borac

- UstanikSBII
- Kontakt:
Znali se satnica sa Borcem i koji je dana sub ili ned?Ugrovacaboy je napisao/la:Jebote šta je ovo bilo. Ko rukomet![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Mi igramo nedjeljom domaće. Mislim oko 20h nije još objavilo ništa.
Na sluzbenoj pise 20hUgrovacaboy je napisao/la:Mi igramo nedjeljom domaće. Mislim oko 20h nije još objavilo ništa.
HRHB
HRHB
Vise nema Krleta,tko bi mogao sada izvoditi penale?

Mislim da je prije njega izvodio Silic pa Wagner..koji su bili skoro pa nepogresivi

Mislim da je prije njega izvodio Silic pa Wagner..koji su bili skoro pa nepogresivi
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ja ne bih imao nista protiv Josipa Corica. On je nekako alfa i omega ekipe. Mada bi i Cabraja mogao,pokazao je u finalu kupa da je hladan ko spricer[emoji1]penke je napisao/la:Vise nema Krleta,tko bi mogao sada izvoditi penale?![]()
EKONNP
Nasa momcad je dobila veliko pojacanje s momcadi na Blatu trenira svima poznati Tonća. Tonćo vrijedno trenira i očekuje prve minute za svoj omiljeni klub. Hahahah Tonco stvarno trenira s prvom momčadi
.
Odavno je on dolje na blatu sa igracimamikel48 je napisao/la:Nasa momcad je dobila veliko pojacanje s momcadi na Blatu trenira svima poznati Tonća. Tonćo vrijedno trenira i očekuje prve minute za svoj omiljeni klub. Hahahah Tonco stvarno trenira s prvom momčadi

A nerijetko je i prije utakmica s njima u hotelu i sl.
Igraj Široki ti si najbolji!
Tonca Cabrajin i Menalov miljenik haha96BadBoy je napisao/la:Odavno je on dolje na blatu sa igracima [emoji38]mikel48 je napisao/la:Nasa momcad je dobila veliko pojacanje s momcadi na Blatu trenira svima poznati Tonća. Tonćo vrijedno trenira i očekuje prve minute za svoj omiljeni klub. Hahahah Tonco stvarno trenira s prvom momčadi
Nikad necu zaboravit prijateljsku protiv Vehleza na blatu kad je branio penale njihovim igracima[emoji23] [emoji23]
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Daskripar96 je napisao/la:Tonca Cabrajin i Menalov miljenik haha96BadBoy je napisao/la:Odavno je on dolje na blatu sa igracima [emoji38]mikel48 je napisao/la:Nasa momcad je dobila veliko pojacanje s momcadi na Blatu trenira svima poznati Tonća. Tonćo vrijedno trenira i očekuje prve minute za svoj omiljeni klub. Hahahah Tonco stvarno trenira s prvom momčadi
Nikad necu zaboravit prijateljsku protiv Vehleza na blatu kad je branio penale njihovim igracima[emoji23] [emoji23]

NK Široki Brijeg
Je miljenik a samo izgleda da mu se Cabraja nekad malo previse ruga itd itd...skripar96 je napisao/la:Tonca Cabrajin i Menalov miljenik haha96BadBoy je napisao/la:Odavno je on dolje na blatu sa igracima [emoji38]mikel48 je napisao/la:Nasa momcad je dobila veliko pojacanje s momcadi na Blatu trenira svima poznati Tonća. Tonćo vrijedno trenira i očekuje prve minute za svoj omiljeni klub. Hahahah Tonco stvarno trenira s prvom momčadi
- Evolve
- Kontakt:
Ma jokEvolve je napisao/la:Bi li nama valjao ovakav sportski direktor jedan![]()

...
- Evolve
- Kontakt:
Nemislim nužno na dovođenje igrača od rivala, nego zbog nastupa što ima. Zamisli u nas Šilića ovako da se dere 

NK Široki Brijeg