SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ima li ko da će gledat ovo smeće? Hladno prebacio na Mađarska Portugal.
pusti snovi...
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Ja mislim da je ovo previse ofanzivno
Pa tko ce nesto u sredini uraditi?JavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa Anel, tko će drugi?dubrovnik je napisao/la:Pa tko ce nesto u sredini uraditi?JavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ovo mu mafija iz saveza kroji tim zato ga i drže hebo im on mater a oni njemu
MUSVDG
-
- Kontakt:
oni koji su bolji od Cimirota nisu ni pozvani,a bili su idealni za ove utakmice(Medunjanin i Vrancic,pa i Prcic),a jos je i Besic imao pravo nastupa protiv konobara,a Milicevic je svemirski brod za ViscuMokes je napisao/la:Eto sam si naveo, Milicevic za klasu bolji igrac od Visce. Nazalost, ovaj ce jos 100 godina igrati samo zbog ona 2 gola Izraelu.kobe24 je napisao/la:Hvala Bogu, svi ostali su nam zvijeri na fudbalskom terenu. Prvo, nisam rekao da Visca mora igrati, ali osim njega i Milicevica mi nemamo boljeg po toj desnoj strani. Eto, ko je po tebi u trenutnom rosteru bolji od Visce za poziciju desnog krila? Isto tako, ko ti je bolji od Cimirota za te pozicije u veznom redu? Jesu to i Hadzic i Jajalo trenutno igracine za njega?MiiisssskeeBh je napisao/la: Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga
I ne znam sta su ovoliko navalili na Cimirota, kad je barem 5 igraca bilo losije od njega
Večeras nije bitan ni sastav ni formacija jer igramo protiv ljekara, pekara i apotekara. Uvalit ćemo im 3 gola čisto na individualni kvalitet, ali zabrinjavajuće je što ova tuka od selektora ništa nije naučio i nije ubacio igrače koji nam mogu biti od koristi nego poluproizvode.
Lik i dalje forsira ovu neku 4-2-4 formaciju koju će iskoristit i protiv Belgije pa ćemo ga čagano poflautat 3+ razlike.
Lik i dalje forsira ovu neku 4-2-4 formaciju koju će iskoristit i protiv Belgije pa ćemo ga čagano poflautat 3+ razlike.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 03 sep 2017, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ocekujem izjave na kraju tekmu poput "danas nismo imali srece, nema vise mali ekipa, bilo je bas toplo" bla bla
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Kljucni igrac vecerasnje utakmice. U njega polazem najvece nade.dubrovnik je napisao/la:Pa tko ce nesto u sredini uraditi?JavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Na kakvim je drogama ovaj lik sto gostuje u ovoj emisji? Čovjek se posvađao sam sa sobom. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Nerminovic
- Kontakt:
pa to i jest' nasa igra, protiv konobara i slicnih samo znamo dugim loptamaJavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato i kazem da nam je sredina trenutno samo da sprijeci njihove napade, napadati jedino mozemo0 na taj nacin... Jedno 100 centarsuteva na utakmici. Valjda 2 budu dobra.dubrovnik je napisao/la:Pa tko ce nesto u sredini uraditi?JavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije problem pogriješiti već je problem ne viditi grešku a to Meša radi.dubrovnik je napisao/la:On uopce ne prica o nogometu ni formaciji na presici.
Sve nesto zalaganje, strah, hrabrost, zelja!
Hebo te zivot covjek kao da je pisac a ne sportas.
A Glavas je najbolji moguci komentator...
Pa cime ove nogometase u Bosni hrane mila majko?
Ovo sve dileja do dileje.
Ovaj ni ne razumije gdje Bazdarevic grijesi.
Neka nam je Bog na pomoći večeras ali neće ovo biti lako, nimalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel on samo meni lici na Klicka?Pivopija je napisao/la:Kljucni igrac vecerasnje utakmice. U njega polazem najvece nade.dubrovnik je napisao/la:Pa tko ce nesto u sredini uraditi?JavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Začepit će vam Meša svima usta kad ih večeras razvalimo 2:0 !
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ElCartel11
- Kontakt:
Problem je sto je to nasa igra otkako je curan na klupi, pa nas zato iole ozbiljnija repka busi.Nerminovic je napisao/la:pa to i jest' nasa igra, protiv konobara i slicnih samo znamo dugim loptamaJavierBosnia je napisao/la:Sa zagrijavanja vidite na sta ce se svesti igra. Kolasinac i Visca uvjezbavaju centarsuteve. Lopte sa strana i unutra na Dzeku i Kodru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sve drzimo, moze nam se.BelminM23 je napisao/la:**** ti željezničar majku
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.