Nije do SK, nacionalne TV kuće prenose također neke utakmice.BernardBarnjak je napisao/la:Svaka cast SK. Najbolje utakmice danas ne prenose.
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2017
Pukose Talijani ko kokice.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Stoji i to. Njih dvojica su bas idioti u Italijanima je pojacanje sto ih nema. Galo se zna uklopiti u ekipu kad treba.The Game je napisao/la:Nije ni Galo njima toliki problem, koliko one dvije ojebine Bargnani i Gentile. S njima u ekipi bi i Jordan prop'o.Kawhi je napisao/la: Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Kako su uzasna ova dva komentatora na hrvatskom SK. Onaj sto je radio Slovence je dobar, al ovi su katastrofa. Dobra tekma u toku oni seru o hrvatskoj reprezentaciji. Jos ih jedva covjek razumije. Mada je to i dobro u neku ruku.
Hijerarhija je nepoznata rijec Juki i Musi.Kajzer10 je napisao/la:Musa i Mirza odigrali par utakmica i Mirza naravno bio ispred 17-godisnjaka i niko nije imao problem s tim.Kawhi je napisao/la: Fazon je sto se kod njih zna ko je ko. Dragic je prvi igrac i to zna cijela ekipa pa i Luka. Kod nas bi Musa i Juka da budu ispred Mirze sto ne moze.
Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Juka je mozda bio ispred al i to je zasluzeno, jer je bio pet puta bolji igrac od Mirze prosle godine koji se propisno osramotio s obzirom u kakvom stanju je dosao igrati utakmice.
Musa ne shvata da za njega ima i previse vremena. Hoce odmah da bude Jordan. Sreca pa nemamo nesto posebno dobar ostatak repke pa i nije steta. Tu smo negdje oko 20og mjesta u Evropi.kobe24 je napisao/la: Bas tako. Kod nas bi Juka da bude iznad Mirze, a Musa bi da se nadmece s Jukom i da nekako pokupi svu popularnost te nove generacije, tj. da on bude prvo ime. S takvim njihovim stavovima, tesko cemo kad imati sve njih na okupu.
Zadnja izmjena: Kawhi, dana/u 03 sep 2017, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Stoji i to. Njih dvojica su bas idioti u Italijanima je pojacanje sto ih nema. Galo se zna uklopiti u ekipu kad treba.The Game je napisao/la:Nije ni Galo njima toliki problem, koliko one dvije ojebine Bargnani i Gentile. S njima u ekipi bi i Jordan prop'o.Kawhi je napisao/la: Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Kako su uzasna ova dva komentatora na hrvatskom SK. Onaj sto je radio Slovence je dobar, al ovi su katastrofa. Dobra tekma u toku oni seru o Hrvatskoj reprezentaciji. Jos ih jedva covjek razumije. Mada je to i dobro u neku ruku.
ostarili obojica i cvitković i vanjak
Ljudi odigrali 3 utakmice zajedno, i to jedan bio rezerva i naravno imao ulogu kao rezerva i znaju oni ko bi kome pokupio slavu.kobe24 je napisao/la: Bas tako. Kod nas bi Juka da bude iznad Mirze, a Musa bi da se nadmece s Jukom i da nekako pokupi svu popularnost te nove generacije, tj. da on bude prvo ime. S takvim njihovim stavovima, tesko cemo kad imati sve njih na okupu.

Juka je i trebao biti iznad Mirze jer je bio puno bolji igrac al i to su TRI utakmice. Da ne idemo dalje u proslost kad Mirza jest bio glavni i niko nije imao problem sa tim. Nevjerovatno, ovaj zeli ovo, onaj ono. Ja sam izgleda propustio na desetine utakmice kad su oni igrali zajedno.
I to sve na temeljis na utakmicama koje ne postoje.Kawhi je napisao/la: Hijerarhija je nepoznata rijec Juki i Musi.

Nije tema ali yebes ga sad.
Zapravo, odigrali dvije tekme zajedno.
Mirza prvu 21 sut, Juka kao puno bolji igrac tad 16. Musa naravno rezerva 5 suteva.
Mirza drugu 16 suteva, bezobrazno forsiranje ( 2/16 sut), Juka 7/12, Musa 7/11.
Covjeka ne ide ali je glavni igrac i ima najvecu slobodu, suta koliko hoce. O cemu pricate vi?
Hijerarhija
Zapravo, odigrali dvije tekme zajedno.
Mirza prvu 21 sut, Juka kao puno bolji igrac tad 16. Musa naravno rezerva 5 suteva.
Mirza drugu 16 suteva, bezobrazno forsiranje ( 2/16 sut), Juka 7/12, Musa 7/11.
Covjeka ne ide ali je glavni igrac i ima najvecu slobodu, suta koliko hoce. O cemu pricate vi?
Hijerarhija
- invincible1921
- Kontakt:
Vi bgm ko da 2K igrate pa ono imas retro ekipe...da je mirza pet godina mladji, juka duplo pametniji i pet puta manji seljober, da je musa manji egoista i da je svjetan svojih godina i kvalitete, da Đedović igra za nas mozda bi i uspjeli nesto. Ovako je sve o cemu pricate davno proslo vrijeme ili negmouce buduce
=\_1921_/=
Musa se qrci kapitenu i najboljem kosarkasu nacije, koji je duplo stariji od njega i to nije nepostovanje?! Jusuf, isto tako, glumi nekog baju, qrci se po drustvenim mrezama, hoce da se bije s publikom u dvorani, hoce da se svijet vrti oko njega i to nije bahato i neprofesionalno ponasanje?! ImasKajzer10 je napisao/la:Ljudi odigrali 3 utakmice zajedno, i to jedan bio rezerva i naravno imao ulogu kao rezerva i znaju oni ko bi kome pokupio slavu.kobe24 je napisao/la: Bas tako. Kod nas bi Juka da bude iznad Mirze, a Musa bi da se nadmece s Jukom i da nekako pokupi svu popularnost te nove generacije, tj. da on bude prvo ime. S takvim njihovim stavovima, tesko cemo kad imati sve njih na okupu.![]()
Juka je i trebao biti iznad Mirze jer je bio puno bolji igrac al i to su TRI utakmice. Da ne idemo dalje u proslost kad Mirza jest bio glavni i niko nije imao problem sa tim. Nevjerovatno, ovaj zeli ovo, onaj ono. Ja sam izgleda propustio na desetine utakmice kad su oni igrali zajedno.
I to sve na temeljis na utakmicama koje ne postoje.Kawhi je napisao/la: Hijerarhija je nepoznata rijec Juki i Musi.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sta je bilo, ne znamo. CUj qrci se. Kad dobijemo transkripte njihovog razgovora, mozemo pricati. Mozda ga je ovaj udario bez razloga, mozda mu je ovaj nesto ruzno rekao. Ne znamo. Dakle, neutemeljene tvrdnje.kobe24 je napisao/la:
Musa se qrci kapitenu i najboljem kosarkasu nacije, koji je duplo stariji od njega i to nije nepostovanje?! Jusuf, isto tako, glumi nekog baju, qrci se po drustvenim mrezama, hoce da se bije s publikom u dvorani, hoce da se svijet vrti oko njega i to nije bahato i neprofesionalno ponasanje?! Imaskompleksascicu, nemam ja vremena bezveze ici u OT, jer nisi dorastao da povezes neke osnovne stvari.
Juka se qrci preko drustvenih mreza, hoce da se bije sa publikom i to je argument da on zeli biti ispred Mirze u reprezentaciji. Genijalno.
Ja opet, pricam o kosarci i postavio sam neku statistiku, barem nesto smisleno. Vidimo da je Mirza bio glavni igrac, uzimao daleko najvise suteva iako ga nikako islo. Prije da je u to vrijeme reprezentacija bila njegova privatna prcija, nego da je on jadan ugusen i stavljen u drugi plan od ove dvojice.
kompleksacicu

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Imate posebnu temu o reprezentaciji bih. Ovdje bi trebalo da se pise o eurobasketu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kawhi je napisao/la:Dragic je vise bolji od Parkera nego sto je Luka losiji od Nanda. Isto i za Milosa i Bogdana. Rubia i Llulla sam zaboravio.lumani je napisao/la:@filip,
nisu ni Nando/Parker i Evan losi..Rubio i Llull..Srbi su uvijek dobro pokriveni na toj poz..
a sto se tice medalje,zasto da ne..Fazon je sto se kod njih zna ko je ko. Dragic je prvi igrac i to zna cijela ekipa pa i Luka. Kod nas bi Musa i Juka da budu ispred Mirze sto ne moze.kobe24 je napisao/la:Bravo za Slovence, meni su licno najdraza reprezentacija na prvenstvu. Kako je lijepo vidjeti bratski odnos izmedju dvije najvece zvijezde u ekipi, Doncica i Dragica. Kod nas svako svoj ego ima i svako po svome gura. Dok zadovoljis trenera, pa Mirzu, pa Juku, pa sad i Musu, nikad tu prave hemije nece biti. Ja se jos nadam da ce se njih trojica bar jednom okupiti pod Duletovon palicom, mada su realno male sanse za to.
Evo i Italija konacno licina nesto jer su konacno shvatili ko je ko. Belineli je broj jedan, Datome dva i Melli tri. Da je Galo tu vjerovatno bi imali problema ko i prije sto se tice toga.
Milos/Bogdan su ispred ostalih...
Kalnietis je prejak u organizaciji napada
Bellinelija odlično čuvaju
Bellinelija odlično čuvaju
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovi hrvatski komentatori su toliko prepametni, da zelim da njihova reprezentacija samo tako potone. Ovaj drugi pogotavo, on sve zna, on sve vidi. Neznam ime.
dobre guzove ima Belma
Uzasni su.Beko je napisao/la:Ovi hrvatski komentatori su toliko prepametni, da zelim da njihova reprezentacija samo tako potone. Ovaj drugi pogotavo, on sve zna, on sve vidi. Neznam ime.
Onaj nigga iz Italije nesto gadno skrivio ovoj dvojici sa SK. Kazu ne zna ni zasto je usao u igru, ni zasto je izasao, igra za reprezentaciju itd.
Samo sto otvoreno ne kazu glup je ko krc.

15.10.2013.
Grijeh prema kosarci je nacin na koji Litvanci koriste JoVala.
Beko je napisao/la:Ovi hrvatski komentatori su toliko prepametni, da zelim da njihova reprezentacija samo tako potone. Ovaj drugi pogotavo, on sve zna, on sve vidi. Neznam ime.
vjerovatno vlado vanjak,bivsi trener
ni ovaj komentator ,hrvatski,sto prenosi finska - poljska nije nista bolji u svom poslu od ove dvojice metuzalema
Toronto također furaj taj fazonKawhi je napisao/la:Grijeh prema kosarci je nacin na koji Litvanci koriste JoVala.

Toronto ima DeGrozana i Lowrya. Jesu oni smijesni kosarkasi, ali su bolji od Kalnietisa, Juškevičiusa i ostalih.Ziggs je napisao/la:Toronto također furaj taj fazonKawhi je napisao/la:Grijeh prema kosarci je nacin na koji Litvanci koriste JoVala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.