Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Effenberg
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 04:34

Kako je ljepse i lakse gledati ovog direktora tenisa, a ne spinbota koji se zakopa 50 metara iza linije na reternu i samo stenje kad je vraca. Sav nekakav izvitoperen, pogan s onim gacama, nimalo spontan. Dabogda na liniju nagazio! :lol: :lol: Jos ljudi kisnuli vani cekajuci Babukin mec i da ovaj izadje da ostavi teren ovima sto znaju bolje, a on ga razvuko. Mislio sam da cu zaspat al jok ima da se majstor zanata gleda do kraja. :D

Lagano ovako ko Babuka izadji posamaraj i vozi dalje, a ne ona pedesetosatna nadrkavanja od 64234 razmjena da se iskopa jedan hebeni poen protiv velikog Lea Mayera! Babuka za cast tenisa moras osvojiti ovo! :pray: :pray:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 04:41

Effenberg je napisao/la:Kako je ljepse i lakse gledati ovog direktora tenisa, a ne spinbota koji se zakopa 50 metara iza linije na reternu i samo stenje kad je vraca. Sav nekakav izvitoperen, pogan s onim gacama, nimalo spontan. Dabogda na liniju nagazio! :lol: :lol: Jos ljudi kisnuli vani cekajuci Babukin mec i da ovaj izadje da ostavi teren ovima sto znaju bolje, a on ga razvuko. Mislio sam da cu zaspat al jok ima da se majstor zanata gleda do kraja. :D

Lagano ovako ko Babuka izadji posamaraj i vozi dalje, a ne ona pedesetosatna nadrkavanja od 64234 razmjena da se iskopa jedan hebeni poen protiv velikog Lea Mayera! Babuka za cast tenisa moras osvojiti ovo! :pray: :pray:
Effe babuka se naljutio...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 04:48

delinjo je napisao/la: Effe babuka se naljutio...
U pravo vrijeme je i neka je. Dosta vise bilo pizdariya. Rasciscava se polje, a svakakvih hamelja se nakupilo. Smeca kao Kokoshkini, Lorenciji predaleko dogurase. Ima jos hamelja. Necu gamad da gledam ne daj boze u polufinalu, daj mi pravi tenis, a Babuka je jedan od rijetkih sto zna.

Dacu Delpu jos jednu sansu. Bilo bi dobro da rijesi mog zemu Dominika i da zakaze sukob sa Babukom. Nekako se provlaci ispod radara pravo neprimjetno. Mislim da bi i on mogao biti spasitelj tenisa, posto su ostala mraka ko Goffin/Thiem itd. skidaci gaca.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 04:53

Effenberg je napisao/la:
delinjo je napisao/la: Effe babuka se naljutio...
U pravo vrijeme je i neka je. Dosta vise bilo pizdariya. Rasciscava se polje, a svakakvih hamelja se nakupilo. Smeca kao Kokoshkini, Lorenciji predaleko dogurase. Ima jos hamelja. Necu gamad da gledam ne daj boze u polufinalu, daj mi pravi tenis, a Babuka je jedan od rijetkih sto zna.

Dacu Delpu jos jednu sansu. Bilo bi dobro da rijesi mog zemu Dominika i da zakaze sukob sa Babukom. Nekako se provlaci ispod radara pravo neprimjetno. Mislim da bi i on mogao biti spasitelj tenisa, posto su ostala mraka ko Goffin/Thiem itd. skidaci gaca.

Ne moze Delpo bez bekenda bas preozbiljne igrace pobjediti.....tesko bas... Vidjet cemo ali mislim da.nema sanse ni protiv ovako rovitog babuke.....A ima i babuka srece pa u zrijebu ovako rovitom ima sve same kujice koje tambura od kulina bana..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 04:58

delinjo je napisao/la: Ne moze Delpo bez bekenda bas preozbiljne igrace pobjediti.....tesko bas... Vidjet cemo ali mislim da.nema sanse ni protiv ovako rovitog babuke.....A ima i babuka srece pa u zrijebu ovako rovitom ima sve same kujice koje tambura od kulina bana..
Apropo kujica svi su mu kujice. Zato i jeste najbolji. Meni je samo bitno da se rijesi najvece kujetine. To kad se dogodi bicu rahat, a do tad sam nekakav napet! :mrgreen: Hocu da gledam finale u rahatluku i rasterecen! :lol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 sep 2017, 05:02

Effenberg je napisao/la:
delinjo je napisao/la: Ne moze Delpo bez bekenda bas preozbiljne igrace pobjediti.....tesko bas... Vidjet cemo ali mislim da.nema sanse ni protiv ovako rovitog babuke.....A ima i babuka srece pa u zrijebu ovako rovitom ima sve same kujice koje tambura od kulina bana..
Apropo kujica svi su mu kujice. Zato i jeste najbolji. Meni je samo bitno da se rijesi najvece kujetine. To kad se dogodi bicu rahat, a do tad sam nekakav napet! :mrgreen: Hocu da gledam finale u rahatluku i rasterecen! :lol:
Taj ce imati problema sa Dogopolovom vjeruj
VOLIM ZELJEZNICAR!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2017, 05:42

Zasad najteži protivnik, ali i najbolja igra Federera dosad.

Iako je popustio pri kraju trećeg definitivno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 sep 2017, 05:42

Zasad najteži protivnik, ali i najbolja igra Federera dosad.

Iako je popustio pri kraju trećeg definitivno.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 03 sep 2017, 08:00

Del Potro ce Thiema izlupat u 3 seta

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 03 sep 2017, 11:16

Valjda ne bude kiše pa da ne budu dvoranski uslovi narednih dana.

Jos se svi nadamo velikom polufinalu :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 sep 2017, 11:20

Roger izgleda polako ulazi u ritam, iduce kolo Kohli koji takodjer ne zna za pobjedu protiv babuke taman da se jos malo uigra :)

Nadal evidentno sporo ulazi u mec ali kad krene onda melje protivnike iduce kolo cemo vidjeti kakav je jer Dolgopolov stvarno igra odlican turnir

Kako god sve smo blize finalu prije finala Fedal :) i bitci za prvo mjesto :)

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 12:04

Volvic je napisao/la:Del Potro ce Thiema izlupat u 3 seta
:D

Lagano pajdo. I ja bi volio jer ga smislit ne mogu a i Delpo mi je drag jer on se kako kazu ne moze mrzit, mada mnogo njake u zadnje vrijeme. Mislim do USO period. Na USO samom je dosad suveren bio. Ali 3 seta nije lako pobjediti zaredom. Uzece ovaj na krkanluk jedan. Kod tebe sve extremno ovaj onog u 3, ovaj onog u 3 heheh.

Volvic
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Volvic » 03 sep 2017, 12:09

Effenberg je napisao/la:
Volvic je napisao/la:Del Potro ce Thiema izlupat u 3 seta
:D

Lagano pajdo. I ja bi volio jer ga smislit ne mogu a i Delpo mi je drag jer on se kako kazu ne moze mrzit, mada mnogo njake u zadnje vrijeme. Mislim do USO period. Na USO samom je dosad suveren bio. Ali 3 seta nije lako pobjediti zaredom. Uzece ovaj na krkanluk jedan. Kod tebe sve extremno ovaj onog u 3, ovaj onog u 3 heheh.
ma nema kod mene labavo :mrgreen:
Sala na stranu. Delpo ce ga dobit, ali naravno moguce da ide na 4. Ipak zna Thiem na Hardu malo da igra i ako mi zivce cupa i sigurno jedno 20 listica kosto :urnebes:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 sep 2017, 12:18

Dobar Federer, odlican digao igru vec i kako sam rekao ova 2 meca su mu dosla kao narucena da vrati ritam. Ako protiv Svabe bude jos bolji i odrzi kontinuitet, i nek se vrati bar na onu igru sa Wimbledona, do kraja turnira ga ne moze niko zaustavit. Svi su losi, Nadal je ocajan imat ce velikih problema s Dolgopolovom, a on i da malo digne igru, opet u ovim uslovima nema sanse u 1/2. O finalu ne treba trosit rijeci, ali idemo iz meca u mec, svabo is next i 11-0 omjer.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 12:21

@Volvic

Thiem ne znam kako te on moze zivcirat i cuditi. Mislim jeste odvratno ga gledati kako igra nekako nazor i na silu, ali je bar predvidiv. Ima neke lude nalete forme kad melje tad se sklanjaj ili na njega jasi. Ali generalno on je spinbot, slabija verzija Nadala, to ce ti njegova karijera biti. Steta jbg zali Boze talenta (a i rada jer veliki je radnik) kad mu je sudjeno da ne vidi puno titula mimo proljetnih sljakaskih svinjaca! :rol:

Njemu ce tek da svane kad Nadal ode, sto kazu jednom se smrci da drugom svane (samo da mu jaran Pablo Escobar ne krene uzimat primat na sljaci). Elem ja prema Dominiku imam neki love-hate odnos. Previse je marljiv i simpa da ga mrzim al eto opet me zivcira. Neka ga moze valjati u svrhe spasavanja tenisa. Nadoce valjda.

Bice interesantno viditi kako ce reagovat na udarce jedan drugom jer Domi ima jace bekende mnogo a Delpo forhend. Sigurno ce ga Delpo poniziti po tom krilu kad ovaj krene da spinuje a brat mu je zaravna po dijagonali! :D

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 03 sep 2017, 12:36

@Effenberg,

zivcira me, jer je simpatican momak i ima odlicnog trenera. Na Sljaci zna odlicno igrat (npr. Madrid protiv Nadala) ali na Hardu me izcupa mi zivce sa svojim nerezonskim ludim udarcima (npr protiv Ferrera u Cinci.).
DelPo zbog zgloba samo jos "slice" igra na backhendu, ali koliko Thiem grijesi nebi trebo ni to bit problem.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 13:41

Jest vala i ja sam to kod Delpa primjetio i na qurac mi ide gledat ga onakvog grdosiju a slajsa samo ko kakav pusher najgore klase. Protiv Grishe u Cinciju, ovaj mu se nudio samo tako, i po milijardu brejk lopti imao Delpo a ljudina svaku odslajsa. :rol: Gori od Damira s dropom.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 sep 2017, 13:47

Mischa Zverev veceras koraca ka prvom finalu grand slama :salut:

Momak je pravo elokventan i ne daje one genericne odgovore na postavljena pitanja, užitak za slušati
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 sep 2017, 15:43

Ma daj ba kakav Misha. Najbolje bi bilo da obojica mogu kako ispast. Cisto sumnjam da ce Ameri dozvolit oba njihova da ispadnu od ovog truta. Nadam se samo da ko god prodje ispadne u sl.rundi zbog dobrobiti tenisa.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 03 sep 2017, 18:24

Odlican prvi set Denisa i Buste

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.