Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tesko iako nisu nepobjedivi. I da smo dva puta izgubili od njih 7:0 nije sramota, bitno je uzeti bodove protiv Kipra i slabijih ali naravno, Bosna.Juventinisimo je napisao/la:Ma moze se otici u baraz..mi mozemo Belgiju pobijediti, nismo jednom..tada se nasi napale do bola...ali sa ovim selektorom...daj Boze..taj ce da izvede Djurine kucne carolije na teren..prepasce igrace, naciju i na kraju samog sebe..MortemHz je napisao/la:Da je otici druze u baraz, to nam je sad naucna fantastika.. imaju nasi momci kvalitet za takvo nesto, selektor je malouman, njima treba volje i sve bi se to promijenilo, ja i dalje tvrdim da smo mi najjaci u grupi poslije Belgije ali..Juventinisimo je napisao/la:I da odemo u baraz..sta onda??
kako igramo, mi u dvije tekme ne mozemo NIKOGA izbaciti..
Da li će Visca uspjeti probiti po strani pored pekaraOzren je napisao/la:
Ko ono reče lafo povrijeđen ?Goalgetter je napisao/la:Simunovic debituje danas.
A Cimirot?Goalgetter je napisao/la:Simunovic debituje danas.
Posto nije igrao protiv Gibraltara, mogao bi mu dati sansu danasVucevich je napisao/la:A Cimirot?Goalgetter je napisao/la:Simunovic debituje danas.
Mi smo pod pritiskom da uzmemo 9 bodova iz naredne 3 utakmice, a ne bod Belgiji i k tome jos Grcka mora da izgubi jednu.calcio je napisao/la:Ako grcka izgubi veceras a mi pobjedimo onda je sve u nasim rukama.Adnan89 je napisao/la:Mi imamo mozda 5% šanse za baraž a to je da danas grcka izgubi od belgije..da kipar pobjedi estoniju i mi gibraltar...onda grcka i kipar nemogu jedan drugom prodavati igru kad budu igrali jedan protiv drugog.
Neznam ni sto ovo pisem kad i da odemo u baraz ce mo svakako izgubiti..treba nam novi trener, jedan koji moze motivisati igrace duze nego 6 utakmica i naravno da politika ne igra ulogu.
Ali smo pod pritiskom da uzmemo najmanje bod Belgiji koja nas je razbila u prvoj utakmici i imaju gol razliku od koje se ledi krv (+31).
Mi...pritisak....Belgija..... Losa kombinacija. Pisi propalo.
Ali nada zadnja umire.
Nemoj glavom jarane, uzmi sjekiru pa ga zapaliJuventinisimo je napisao/la:Mi ako odemo u baraz..mi nikad necemo proc'..pa o tome je i pjesma otpjevana..
Dzaba da odemo...samo ce nama biti jos gore..valja se zivcirati svo to vrijeme..gristi nokte, cupati kosu, pljuvati sve okolo sebe..a ako bude napeto do kraja, jos izgubimo, mozda i tv zaplati glavom...
hmm opet ovo podcjenjivanje... Reda radi, predstavimo i neke od aduta nase reprezentacijeOzren je napisao/la:
Mozda poentuHigh je napisao/la:Belgija je posljednji put kući izgubila 1. 9. 2016., od Španije (0 - 2), u prijateljskoj utakmici, a posljednji put remizirala je 25. 3. 2017., protiv Grčke (1 - 1), u kvalifikacijama za predstojeće prvenstvo. Treba li još šta kazati?
sejo90 je napisao/la:Mozda poentuHigh je napisao/la:Belgija je posljednji put kući izgubila 1. 9. 2016., od Španije (0 - 2), u prijateljskoj utakmici, a posljednji put remizirala je 25. 3. 2017., protiv Grčke (1 - 1), u kvalifikacijama za predstojeće prvenstvo. Treba li još šta kazati?![]()
ShvatioHigh je napisao/la:sejo90 je napisao/la:Mozda poentuHigh je napisao/la:Belgija je posljednji put kući izgubila 1. 9. 2016., od Španije (0 - 2), u prijateljskoj utakmici, a posljednji put remizirala je 25. 3. 2017., protiv Grčke (1 - 1), u kvalifikacijama za predstojeće prvenstvo. Treba li još šta kazati?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.