Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Bolica i Vahu sam pljuvao pa donekle i Sergeja zbog odbijanja repke. Otvorenog ili tihog.
Nama ne treba selektor ,nego podobni pijun sa kojim mesetari u savezu mogu manipulisati. ...
Kakve su ono nerezonske izmjene boze mili. ...sta je ono ..
Nama treba Sergej Barbarez kao selektor.
Pomocnici da mu budu legende BiH fudbala.
Zvijezdan Misimovic,Hasan Salihamidzic, Kodro. ....
Treba nam nesto novo ljudi. .....
Dzeku boli racku i vidi se to na terenu. ....Kapitensku bi ja Kolasincu dao.
Nama ne treba selektor ,nego podobni pijun sa kojim mesetari u savezu mogu manipulisati. ...
Kakve su ono nerezonske izmjene boze mili. ...sta je ono ..
Nama treba Sergej Barbarez kao selektor.
Pomocnici da mu budu legende BiH fudbala.
Zvijezdan Misimovic,Hasan Salihamidzic, Kodro. ....
Treba nam nesto novo ljudi. .....
Dzeku boli racku i vidi se to na terenu. ....Kapitensku bi ja Kolasincu dao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vrhunac tupavosti je izjava "PREPALI SE REZULTATA"..pa koliki moraš biti moron da to izjaviš.Prepali se rezultata protiv Kipra i to rezultata od dva razlike.Ovo ako ikad neko bude pisao knjigu "Antologija glupih izjava bosanskih selektora" treba staviti na počasno mjesto.Druga bi bila "Iznenadila me Nigerija brzinom"...
Fakat sam siguran da je Gilli bio mozak iza svakog uspjeha ovog ćurana do sada, pogotovo u Grenoble Footu.
Ma bojkotirali naši igrači jer Bešić kesedžija nije pozvan. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Posebno se Cimirot isticao u bojkotuHigh je napisao/la:Ma bojkotirali naši igrači jer Bešić kesedžija nije pozvan.

Ništa se ne ističe toliko kao tvoja onanija i filija na Teletovića i Lulića.jasmin10 je napisao/la:Posebno se Cimirot isticao u bojkotuHigh je napisao/la:Ma bojkotirali naši igrači jer Bešić kesedžija nije pozvan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
VintajHigh je napisao/la:Ništa se ne ističe toliko kao tvoja onanija i filija na Teletovića i Lulića.jasmin10 je napisao/la:Posebno se Cimirot isticao u bojkotuHigh je napisao/la:Ma bojkotirali naši igrači jer Bešić kesedžija nije pozvan.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
2:0, najopasniji rezultat
Po mnogim fudbalskim komentatorima, najopasniji rezultat u fudbalu. Kada naša ekipa vodi sa 2:0, izjava se potvrdjuje. Krajnji rezultat je uvijek 2:2, a možda čak i 2:3. Kada protivnička ekipa vodi, ovo pravilo na žalost ne važi.
07.10.16
Poluvrijeme Belgija - BiH 2:0
Do kraja 4:0
Po mnogim fudbalskim komentatorima, najopasniji rezultat u fudbalu. Kada naša ekipa vodi sa 2:0, izjava se potvrdjuje. Krajnji rezultat je uvijek 2:2, a možda čak i 2:3. Kada protivnička ekipa vodi, ovo pravilo na žalost ne važi.
07.10.16
Poluvrijeme Belgija - BiH 2:0
Do kraja 4:0
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 03 sep 2017, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Za razliku od tvog lokalnog kluba, moj je barem dao igrača ovoj reprezentacijiHigh je napisao/la:Ništa se ne ističe toliko kao tvoja onanija i filija na Teletovića i Lulića.jasmin10 je napisao/la:Posebno se Cimirot isticao u bojkotuHigh je napisao/la:Ma bojkotirali naši igrači jer Bešić kesedžija nije pozvan.

Kojoj reprezentaciji?jasmin10 je napisao/la: Za razliku od tvog lokalnog kluba, moj je barem dao igrača ovoj reprezentaciji

- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad se sjetim...samo neka ide Pape, ko god da dodje, gori ne moze biti..
Moze, moze.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Fudbalskoj reprezentaciji Bosne i HercegovineHigh je napisao/la:Kojoj reprezentaciji?jasmin10 je napisao/la: Za razliku od tvog lokalnog kluba, moj je barem dao igrača ovoj reprezentaciji

Pa što onda ne navijaš za nju, već za Teletovića i Lulića? Napravio si tobožnji kult od njih. Polij se, bolan.jasmin10 je napisao/la:Fudbalskoj reprezentaciji Bosne i HercegovineHigh je napisao/la:Kojoj reprezentaciji?jasmin10 je napisao/la: Za razliku od tvog lokalnog kluba, moj je barem dao igrača ovoj reprezentaciji
Jesi ti dobar ? Kakav tobožnji kult ? Ili pod tim smatraš što sam se smijao na gluposti da je Lulic taraba i da je bolji Duljevic 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma takvi smo mi svi..ako je onaj iz Sarajeva, Zeljovci ga pljuju..onaj iz Tuzne, svi ga pljuju..
itd itd..
Balkanski mentalni sklop je syeban od davnina..tu pomoci nema..na zalost..

Balkanski mentalni sklop je syeban od davnina..tu pomoci nema..na zalost..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Zato jer si kao klupko koje je uvijek tu kad se brane gluporije tzv. legendi i patriota koje to nisu odavno i zato jer jedino ti ovdje imaš taj učmali lokalni rezon da kitiš te iz svoje nahije. Posebno što u tu šugavu priču svaki put metneš nonens sumnje u veličinu FKS. Privezao si se i jednog i drugog kao kakva frajla kojoj pođahkad baškiš ostave na jastuku, pa ih slijepo braniš. Dosadan si da valja.jasmin10 je napisao/la:Jesi ti dobar ? Kakav tobožnji kult ? Ili pod tim smatraš što sam se smijao na gluposti da je Lulic taraba i da je bolji Duljevic
Ma nisi ti dobar.
Najgore od svega ako Ibisevic veceras dadne 2-3 gola,nece ga Bog moci izbaciti iz prvog tima...
Demoliranje kvazistručnjaka.High je napisao/la:Zato jer si kao klupko koje je uvijek tu kad se brane gluporije tzv. legendi i patriota koje to nisu odavno i zato jer jedino ti ovdje imaš taj učmali lokalni rezon da kitiš te iz svoje nahije. Posebno što u tu šugavu priču svaki put metneš nonens sumnje u veličinu FKS. Privezao si se i jednog i drugog kao kakva frajla kojoj pođahkad baškiš ostave na jastuku, pa ih slijepo braniš. Dosadan si da valja.jasmin10 je napisao/la:Jesi ti dobar ? Kakav tobožnji kult ? Ili pod tim smatraš što sam se smijao na gluposti da je Lulic taraba i da je bolji Duljevic

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gibraltar 1-2 Cyprus
09.06.2017 20:45
Referee: Popov N. (Bul)
Attendance: 488, Venue: Estádio Algarve (Faro/Loulé)
0:1 (Own goal) Chipolina J. 10'
1:1 Hernandez A. (Walker L.) 30'
1:2 (Demetriou J.) Sotiriou P. 87'
37% Ball Possession 63%
12 Goal Attempts 9
4 Shots on Goal 3
7 Shots off Goal 5
Jedva su pobjedili Gibraltar ali su zato nama uspjeli zabiti 3 gola za desetak minuta. kuknjava
09.06.2017 20:45
Referee: Popov N. (Bul)
Attendance: 488, Venue: Estádio Algarve (Faro/Loulé)
0:1 (Own goal) Chipolina J. 10'
1:1 Hernandez A. (Walker L.) 30'
1:2 (Demetriou J.) Sotiriou P. 87'
37% Ball Possession 63%
12 Goal Attempts 9
4 Shots on Goal 3
7 Shots off Goal 5
Jedva su pobjedili Gibraltar ali su zato nama uspjeli zabiti 3 gola za desetak minuta. kuknjava