Ma nesto kontam da nece podici rucnu, imaju 2 pobjede zasad, mozda odmori maloDANTES je napisao/la:Pa ko će ako on neće..NikicN je napisao/la:Sta mislite kako ce Schroder odigrat veceras, hocel uzimat puno suteva i na kraju krajeva hoce li preci granicu od 23.5 poena
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
- invincible1921
- Kontakt:
Kakav roling Dragica i polaganje uz faul na drugi obruc. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hajmoo Slovenci

- JohnCleese
- Kontakt:
Ovoj Sloveniji fali jedan Miha Zupan da iznese ovu triler zavrsnicu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Imam puno slobodnog vremena.Steph je napisao/la:Još nisi naučio da ne treba raspravljati s ljudima koji gledaju samo Euroligu od košarke? cccKawhi je napisao/la: Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.
Eto te ko oni što nakon što prvog poraza Warriorsa zaključiše da neće tako lako do titule.BernardBarnjak je napisao/la:Par losih poteza drugog najboljeg europskog playa svih vremena

Slovenci su trebali ovo davno dobiti. Luka konačno malo više šuteva uzeo i fino to izgleda. Razočaran sam porazom Gruzije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav talenat je Doncic, haj ti izaberi prvi na iducem draftu izmedju Luke, Portera jra i Bagleya 

15.10.2013.
JohnCleese je napisao/la:Mi uopste ne znamo kako bi izgledali kao ekipa u punom sastavu.Zadnji puta u punom sastavu bili smo u eri Mulaomerovica i vidio si kakav smo tim bili.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Kao takvi bili bi bolji samo od par reprezentacija: Islanda, Rumunije i Vb ( mozda Madjarske)
Treba da prodju barem dva okupljanja (pripreme +zvanicne utakmice) u punom sastavu pod Duskovom palicom da bi znali otprilike znali nase limite i da bi postavljali validne hipoteze.
Edit. Mislim da bi i Duletova BiH u sastavu iz pretkvalifkacija ( bez Refke) bila bolja od nabrojane 3-4 reprezentacije
ja bolan,osim mirza i jusufa koji su u nba nemamo ni jednog euroligaskog igraca
Bagley ide prvi, ali je ovaj Porter precijenjen samo tako. Znaci prespor momak za trojke, a ni šut mu nije ništa posebno kao što se mislilo.Kaunas je napisao/la:Kakav talenat je Doncic, haj ti izaberi prvi na iducem draftu izmedju Luke, Portera jra i Bagleya
Goran i Luka

Kad bi se jos Randolph sastavio u KO fazi pa mozda i do kolajne.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zagrljal Dragona i Lukice

Dragic

Samo sto mu zvaku ne spuca...
15.10.2013.
K'o Musa iTeletovicEpidaurus je napisao/la:Zagrljal Dragona i Lukice![]()
![]()

Cestitke Janezima
Doncic danas mnogo ,mnogo bolji nije samo visio na trici..Treba i Edu pohvaliti odlicno cuvao Printzezisa u Low -postu
Sloukas 2,3 ektra ass...

Gremo Slovenci.
Kako mi je drago zbog ove pobjede.

Kako mi je drago zbog ove pobjede.

- anonymousHD
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Zagrljal Dragona i Lukice![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.