Mitomanija udara svako veliko natjecanjeKawhi je napisao/la:Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Mitomanija udara svako veliko natjecanjeKawhi je napisao/la:Jer su ljudi koji nisu mogli maknuti iz Evrope bolji od čovjeka koji je godinama u NBA.
jako lijepoBernardBarnjak je napisao/la:Lijepo igra slovenija.
Jako jako lijeposave je napisao/la:jako lijepoBernardBarnjak je napisao/la:Lijepo igra slovenija.
Bolji smo od ukrajine, rumunije, Mađarske i VB odnosno ovih što će imati 0 teško da smo još od koje...mogli bi se nositi ali puno se mi zanosimo za nekoga ko ne može da ode na Euro na kojem igraju haman svi koji znaju vodit loptu.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Mi uopste ne znamo kako bi izgledali kao ekipa u punom sastavu.Zadnji puta u punom sastavu bili smo u eri Mulaomerovica i vidio si kakav smo tim bili.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Kojeg Jerebka?,valjda ne mislis na Jonasa taj je Svedjanin.invincible1921 je napisao/la:Bolji smo od ukrajine, rumunije, Mađarske i VB odnosno ovih što će imati 0 teško da smo još od koje...mogli bi se nositi ali puno se mi zanosimo za nekoga ko ne može da ode na Euro na kojem igraju haman svi koji znaju vodit loptu.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Treba dodati da Ukrajinci igraju bez stranca i svog najboljeg igrača jerebka.
Možda misli na FesenkaL-Train je napisao/la:Kojeg Jerebka?,valjda ne mislis na Jonasa taj je Svedjanin.invincible1921 je napisao/la:Bolji smo od ukrajine, rumunije, Mađarske i VB odnosno ovih što će imati 0 teško da smo još od koje...mogli bi se nositi ali puno se mi zanosimo za nekoga ko ne može da ode na Euro na kojem igraju haman svi koji znaju vodit loptu.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Pa ko će ako on neće..NikicN je napisao/la:Sta mislite kako ce Schroder odigrat veceras, hocel uzimat puno suteva i na kraju krajeva hoce li preci granicu od 23.5 poena
Izvinjavam se prenijelo me hahagaL-Train je napisao/la:Kojeg Jerebka?,valjda ne mislis na Jonasa taj je Svedjanin.invincible1921 je napisao/la:Bolji smo od ukrajine, rumunije, Mađarske i VB odnosno ovih što će imati 0 teško da smo još od koje...mogli bi se nositi ali puno se mi zanosimo za nekoga ko ne može da ode na Euro na kojem igraju haman svi koji znaju vodit loptu.irfo je napisao/la:Tuga kad vidis kakve sve reprezentacije igraju ovo prvenstvo, mi u punom sastavu smo bolji od bar pola ovih ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.