Honorar je napisao/la:Fudo je napisao/la:I sta ako kojim slucajem odemo na sp, sto je u rangu sf. Sta bi to mi postigli sa tim? Da nas sramote pred jos vise ljudi.
Jesi li ti Fudo normalan?
Nema, ubio si me argumentom. I sto ne citiras sve nego samo dio napisanog?"i sta ako kojim slucajem odemo na sp, sto je u rangu sf. Sta bi to mi postigli sa tim? Da nas sramote pred jos vise ljudi. Da isti igraci po tz. "zaslugama" budu dio ekipe
Da se izmisljaju pozicije nekim igracima samo da bi igrali, npr. Ibisevicu. Da pojedinci mogu traziti alibi za naredni par godina. Da ostane i dalje Mehmed Sramota Bazdarevic ko selektor, i ako je do sad u takmicarskim utakmicama pokazao jedno veliko nista. Covjek jes pozvo veliki broj igraca, ali pola njih nije minute dobilo u takmicarskim utakmicama, tako da to za sad nikakvog utjecaja nije imalo. Meni sve njegove takmicarske utakmice, izuzimajuci grcku na strani, su bile muka za gledati i gdje se sve snosilo na ho-ruk pa sta bude. Ja teskog srca zelim da se ispadnemo sto prije iz utrke za 2. mjesto, naravno u nadi da Mesa Sramota Bazdarevic dobije otkaz i da dodje napokon neko "normalan" na mjesto selektora. Nama treba cvrsta ruka, neko ko se ne boji poslati zvijezdu na klupu ili kuci. I neko ko gleda naprijed a ne nazad na stare "zasluge" i po tome stvara prvih 11."
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool