Sarkazam?Goalgetter je napisao/la:Pobjedite Gibraltar sutra i sve vam je oprosteno.Mozete vi to.
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako ne mozemo dobiti Gibraltar, onda i ne zasluzujemo ici na SP 

Ma nismo mi brate sjebali nikakav cejf. Nama je Kipar zabio 3 komada I okrenuo 0:2. Mi raspale Grke ne mozemo uzeti. Mi smo samo sjebali sami sebi iluziju kako smo sila od ekipe koja zasluzuje velika takmicenja I sl.Amsterdam1312 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Uz boziju pomoc I max zalaganje nadam se da mogu dobiti vcs.![]()
Mi smo se sami sebi pokenjali u ćeif, da smo barem jednu tekmu uzeli Grke i da su uzeli Kipar imali bi 4 boda prednosti na drugoj poziciji i to bi bilo lagano privođenje kraju i baraž bez ikakvog beda. Međutim ovako imamo minimalne šanse za takvo nešto, rekao sam da neću pratiti utakmice više dok je Meša trener i dok se budu u ekipu konstantno gurali isti igrači. Večeras ću baciti oko na formaciju samo ali nebitno je ionako jer igraju sa yebenim Gibraltarom, no ako ne ubaci par mlađih igrača i ne proba neke druge varijante i opcije neka se rokne Meša (ništa lično protiv čovjeka ali kao trener je zaostao i ne može da vodi jednu repku i kampanju za neko ozbiljno takmičenje).
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ako ponovimo igru kao protiv Kipra, posebno kao u drugom poluvremenu, upitna je pobjeda, mada je Gibraltar vjerovatno uz Andoru i Lihenstajn najlosija reprezentacija u Evropi.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ajmo pricati malo o sastavu, ocekuje se najboljih 11
Mesa ce izvest: Begovic, Kolasinac, Sunjic, Bicakcic, Vranjes, Jajalo, Hadzic, Lulic, Visca, Ibisevic, Dzeko
Mojih top 11: Begovic, Kolasinac, Sunjic, Simunovic, Vranjes, Jajalo, Milosevic, Milicevic, Lulic, Visca, Dzeko
Bojim se da nece gurati od prve minute debitante
Mesa ce izvest: Begovic, Kolasinac, Sunjic, Bicakcic, Vranjes, Jajalo, Hadzic, Lulic, Visca, Ibisevic, Dzeko
Mojih top 11: Begovic, Kolasinac, Sunjic, Simunovic, Vranjes, Jajalo, Milosevic, Milicevic, Lulic, Visca, Dzeko
Bojim se da nece gurati od prve minute debitante
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gibraltar je najlosija reprezentacija u Europi, niko nije ni blizu. Andora bi ih lagano ponizila dok Lihtenštajn ima par onako, solidnih igraca iako ne igraju dobro ove kvalifikacije. I dalje su samo dno oni ali bi Gibraltar kazem ti sravnili sa zemljom.Crni gavran je napisao/la:Ako ponovimo igru kao protiv Kipra, posebno kao u drugom poluvremenu, upitna je pobjeda, mada je Gibraltar vjerovatno uz Andoru i Lihenstajn najlosija reprezentacija u Evropi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Volio bi vidjeti Jozu na djelu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jozo je za ona dva krmeljasa Jap Stam!MortemHz je napisao/la:Volio bi vidjeti Jozu na djelu.
- Crni gavran
- Kontakt:
Bilo bi zanimljivo napraviti kvalifikacionu grupu u kojoj bi bile Malta, Farski Otoci, Lihenstajn, Abdora, Gibraltar, Luxemburg ili npr. grupu Njemacka, Italija, Portugal, Engleska, Spanija, Francuska a slag na tortu bi bila grupa Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Grcka, Bugarska, Turska i KiparMortemHz je napisao/la:Gibraltar je najlosija reprezentacija u Europi, niko nije ni blizu. Andora bi ih lagano ponizila dok Lihtenštajn ima par onako, solidnih igraca iako ne igraju dobro ove kvalifikacije. I dalje su samo dno oni ali bi Gibraltar kazem ti sravnili sa zemljom.Crni gavran je napisao/la:Ako ponovimo igru kao protiv Kipra, posebno kao u drugom poluvremenu, upitna je pobjeda, mada je Gibraltar vjerovatno uz Andoru i Lihenstajn najlosija reprezentacija u Evropi.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pa u toj grupi nebi mi nikada sanse imali da se plasiramo bilo gdje
Zanimanja za ovu utakmicu su ista kao za neku ligasku druge kantonalne lige. Mehmed i manekeni su pokvarili sve sto se moglo pokvariti. Od vremena kad je razvaljivala euforija po 10 dana prije meceva reprezentacije, kad su se u glavi sklapale nekakve formacije i sastavi, do ovoga danas kad ne mozemo nadigrati i pobijediti fudbalske amatere i anonimuse. Imas u grupi tri totalne amaterske reprezentacije, kojima se mora zabijati po tri gola i kad te ne ide, pa nikad losiju Grcku koja na domacem terenu ne moze da nadigra raspalu Estoniju, i na kraju Belgiju kao najlaksu reprezentaciju iz prve grupe. Mi smo i pored svega toga, na tri kola prije kraja kvalifikacija, miljama daleko od baraza, a morali smo se s Belgijom boriti za to prvo mjesto i cekati njihov eventualni kiks. Frajer ode u Belgiju, hoce da se nadigrava s fudbalskom velesilom i logika da ce te ljudi demolirati. Tamo je izveo tromog Medunjanina da se nadmece sa fizicki prespremnim veznim redom Belgije, Ibisevica kao drugog napadaca i Lulica kao desno krilo. Poslije toga mu dodje Grcka u Zenicu, a on 70' bude u formaciji 4-2-4. Sad kao slag na sve to je ova bruka na Kipru. Umjesto da smo izgubili maksimalno 2:0 u Belgiji, da smo dobili Grke i tamo i kod kuce, da smo uzeli sve bodove protiv ovih amatera i da sad cekamo Belgiju u Zenici za prvo mjesto, nama je ostao jos promil sanse za hebeni baraz, u kojem smo ovakvi autsajderi protiv svih mogucih reprezentacija. I Susica sam kritikovao neprestano, ali je on one 'LLL' reprezentacije koje su u rangu Gibraltara, Kipra i Estonije razbijao sa po pet golova razlike. Na takvim protivnicima se zasluzi minimalno baraz, a onda na ovim jacim pokusavas nadmasiti ocekivanja i realnost.
Sastav koji prizeljkujem danas:
Begovic; Vranjes, Bicakcic, Simunovic, Kolasinac; Jajalo, Cimirot, Milosevic; Milicevic/Visca, Dzeko, Lulic
Svjestan sam da od ovoga nema nista, ali ako protiv ovih amatera ne isproba Jozu nakon grozne igre Vranjesa i Sunjica na stoperskim pozicijama, onda definitivno prestajem pratiti ovu reprezentaciju dok je mag Mesa na njenom celu. Cimirot jeste bio los u cetvrtak, ali ko je bio dobar?! Ne zasluzuje pljuvanje jer nije bio nista losiji od zvijezda Dzeke i Pjanica. Ipak mislim da su u veznom redu veceras sigurni Hadzic i Jajalo, a treci je vjerovatno Milicevic, ili ce ici sa dva napadaca (nadam se bar sa Kodrom), pa ce to biti Hadzic, Jajalo, Visca, Lulic i dva CF.
Sastav koji prizeljkujem danas:
Begovic; Vranjes, Bicakcic, Simunovic, Kolasinac; Jajalo, Cimirot, Milosevic; Milicevic/Visca, Dzeko, Lulic
Svjestan sam da od ovoga nema nista, ali ako protiv ovih amatera ne isproba Jozu nakon grozne igre Vranjesa i Sunjica na stoperskim pozicijama, onda definitivno prestajem pratiti ovu reprezentaciju dok je mag Mesa na njenom celu. Cimirot jeste bio los u cetvrtak, ali ko je bio dobar?! Ne zasluzuje pljuvanje jer nije bio nista losiji od zvijezda Dzeke i Pjanica. Ipak mislim da su u veznom redu veceras sigurni Hadzic i Jajalo, a treci je vjerovatno Milicevic, ili ce ici sa dva napadaca (nadam se bar sa Kodrom), pa ce to biti Hadzic, Jajalo, Visca, Lulic i dva CF.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Rijada Baića u napad!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Đaba pobjeda protiv Gibraltara kada nemamo šanse ni za baraža.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Zar sumnjas u menewobly92 je napisao/la:Sarkazam?Goalgetter je napisao/la:Pobjedite Gibraltar sutra i sve vam je oprosteno.Mozete vi to.

ako želimo u baraž situacija je jasan, danas u 18:00h svom snagom bodriti kiprane protiv estonaca i naveče belgiju protiv grček. Belgija pobjedom obeubježuje plasman na SP što znači biše opušteniji u oktobru protiv nas.
Znači danas ako bude sve kako treba tabela je sledeča
1. Belgija 22
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 13
U oktobru u prvom terminu:
BiH - Belgija
Kipar - Grčka
Inače bi bilo očekivati da Kipar tu pusti Grke, al s obzirom da smo i njih vratili u igru, ne vjerujem da će ih pustiti, čak šta više. Nama u toj utakmici igra samo 1X, znači ili pobjeda Kipra (jer zadnju igra sa Belgijom) ili remi. U slučaju remija (najpovoljnije po nas) i našeg poraza od Belgije kući :
1. Belgija 25
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 14
Zadnje kolo estonija se mora onda dobiti kako se zna i umije, Grčka će dobiti Gibraltar, a Kipar sa Belgijom igra...
Pošto bi vrlo lako mogla i gol-razlika odlučivati, večeras treba gibraltar sa što većom gol razlikom nabiti
1. Belgija 22
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 13
BiH - Belgija
Kipar - Grčka
Inače bi bilo očekivati da Kipar tu pusti Grke, al s obzirom da smo i njih vratili u igru, ne vjerujem da će ih pustiti, čak šta više. Nama u toj utakmici igra samo 1X, znači ili pobjeda Kipra (jer zadnju igra sa Belgijom) ili remi. U slučaju remija (najpovoljnije po nas) i našeg poraza od Belgije kući :
1. Belgija 25
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 14
Zadnje kolo estonija se mora onda dobiti kako se zna i umije, Grčka će dobiti Gibraltar, a Kipar sa Belgijom igra...
Pošto bi vrlo lako mogla i gol-razlika odlučivati, večeras treba gibraltar sa što većom gol razlikom nabiti
Nek si vala i ti ostavio temu 'LJ&S' i poceo pisati ozbiljne stvari, pa makar to bile rasprave sa @secom ili ove analize.FoSte95 je napisao/la:.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
I u najboljem slučaju završiš kao najgori drugoplasirani. Ni opuštenu Belgiju nismo sposobni pobjediti tako da tražiti pozitivni ishod od te utakmice je nerealno.FoSte95 je napisao/la:ako želimo u baraž situacija je jasan, danas u 18:00h svom snagom bodriti kiprane protiv estonaca i naveče belgiju protiv grček. Belgija pobjedom obeubježuje plasman na SP što znači biše opušteniji u oktobru protiv nas.
1. Belgija 22
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 13
BiH - Belgija
Kipar - Grčka
1. Belgija 25
2. BiH 14
3. Grčka 14
4. Kipar 14
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam tacno analizirao tabelu drugoplasiranih, ali mislim i ako zavrsimo 2. na tabeli bicemo najgori drugi. Pisaj ih.
- robertkosar
- Kontakt:
Dokle god je ovaj curan, uljup, neznalac i begicev poltron na klupi, mene ova repka ne interesuje dabogda danas zijsnili od gilbratara i nadam se da hoce. i ne samo to treba ove manekene i umisljene zvijezdee rastjerat na celu sa covjekom koji bira koce biti izabran od igraca u repku ( Edin Dzoko)

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
haha znaš kako kada nema zanimljivih sportskih događaja stalno obitavan na pdf-u Diskusije, ovako kada ima šta da se gleda, dole smanjujem aktivnostkobe24 je napisao/la:Nek si vala i ti ostavio temu 'LJ&S' i poceo pisati ozbiljne stvari, pa makar to bile rasprave sa @secom ili ove analize.FoSte95 je napisao/la:.Salu na stranu, odlicno si ti ovo napisao. Samo da je da se veceras kako poklopi rezultat u Grckoj i da Kipar bar uzme bod u Estoniji. Belgija bi vecerasnjom pobjedom vec obezbijedila prvo mjesto i samim tim bi sigurno bilo lakse igrati s njima na domacem terenu. Mada, ako nastavimo sa ovakvim igrama, onda nama ni tu ne gine jedna trica.

što se tiče tabele drugoplasiranih, ne mora značiti. Tu su jedino Italija i Švica/Portugal odmakli, ovo ostalo je sve tu u intervalu od 15-13 bodova.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk, Brazzzoo123, Google Adsense [Bot], kakarut, Kobayashi, Mostarska, ovisnik i 86 gostiju.