AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Imal sanse kakve da Ibra odma veceras zaigra, il ima posla da iznosi stvari iz stana u Barceloni i da poplaca struju , vodu... Prosle godine tako je za Bayern odmah zaigrao Roben i dao dva gola.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tek ce potpisati ugovor sutra tako da nema nikakve sanse da igra veceras.Romariooo je napisao/la:Imal sanse kakve da Ibra odma veceras zaigra, il ima posla da iznosi stvari iz stana u Barceloni i da poplaca struju , vodu... Prosle godine tako je za Bayern odmah zaigrao Roben i dao dva gola.
E jedva cekam da ga vidim u kombnaciji sa Dinjom, kakvih ce samo poteza tu da bude. Od Pata ne ocekujem nesto posebno, vjerovatno ce opet povrede da ga uhebu, nadam se opet da grijesim i da xe se napokon i Pato potvrditi kao svjetska klasa. Nadam se i da ce Ronaldinjo biti malo ozbiljniji, s njim se nikad ne zna, valjda nece razocarati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nema šanse, jer nije prijavljen još uvjek, ali zato za drugo kolo je 100% i onda kreće ibra da ružiRomariooo je napisao/la:Imal sanse kakve da Ibra odma veceras zaigra, il ima posla da iznosi stvari iz stana u Barceloni i da poplaca struju , vodu... Prosle godine tako je za Bayern odmah zaigrao Roben i dao dva gola.

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- tony-mortale
- Kontakt:
evo u švedskim novinama intervju sa zlajom.
-Dosao sam u Barcelonu sanjajuci o osvajanju Lige prvaka. Pep Guardiola mi je oduzeo radost igranja. On je taj koji ne zeli mene. Drago mi je da je sve gotovo. U zadnjih sest mjeseci pricao je sa mnom samo dva puta. Ne znam u cemu je njegov problem, morate s njim razgovarati. Ne znam boji li se on mene, jer uobicava napustiti prostoriju kad ja udjem Ne zelim vise zbog njega gubiti vrijeme. Sad sam u Milanu i zelim vratiti radost igranja, nesto sto mi je Guardiola oduzeo. Sa Ronaldinjom i Patom imacemo tercet koji ce, nadam se Milanovim navijacima donijeti dobru zabavu, pobjede i radost. Osmijeh se konacno vraca na moje lice.
Jedva čekam da vidim majstora u crveno-crnom dresu, još se nezna koji će broj izabrati, mada to i nije bitno, malo me starh ove prve utakmice, vjerovatno će leće doći igrati bunkerčinu, iz kontri ako šta urade dobro i jest, a s takvim je teško igrati, naravno serije a nemam gdje gledati, tako da sam na streamove osuđen do kraja sezone
-Dosao sam u Barcelonu sanjajuci o osvajanju Lige prvaka. Pep Guardiola mi je oduzeo radost igranja. On je taj koji ne zeli mene. Drago mi je da je sve gotovo. U zadnjih sest mjeseci pricao je sa mnom samo dva puta. Ne znam u cemu je njegov problem, morate s njim razgovarati. Ne znam boji li se on mene, jer uobicava napustiti prostoriju kad ja udjem Ne zelim vise zbog njega gubiti vrijeme. Sad sam u Milanu i zelim vratiti radost igranja, nesto sto mi je Guardiola oduzeo. Sa Ronaldinjom i Patom imacemo tercet koji ce, nadam se Milanovim navijacima donijeti dobru zabavu, pobjede i radost. Osmijeh se konacno vraca na moje lice.
Jedva čekam da vidim majstora u crveno-crnom dresu, još se nezna koji će broj izabrati, mada to i nije bitno, malo me starh ove prve utakmice, vjerovatno će leće doći igrati bunkerčinu, iz kontri ako šta urade dobro i jest, a s takvim je teško igrati, naravno serije a nemam gdje gledati, tako da sam na streamove osuđen do kraja sezone

-
- Kontakt:
nego sta mislite kako ce IBRA biti docekan u Milanu..i kako ce mu biti na derbiju

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- tony-mortale
- Kontakt:
doček uz dobrodošlicu naravno, a derbi uz zvižduke isto naravno, al pošto je on profesionalac i nije mu prvi ovakav transfer neće to na njega nešto posebno uticati, frajer je fudbaler i svoj posao radi vrhunskieLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:nego sta mislite kako ce IBRA biti docekan u Milanu..i kako ce mu biti na derbiju![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
Svaka čast za Milan napravili su jedan od najboljih transfera posljednjih godina.Ibra stiže na posudbu,a ako budu zadovoljni (a siguran sam da hoće) mogu ga otkupiti za "samo" čini mi se 24 miliona €.
Sretno u novoj sezoni !
Sretno u novoj sezoni !
FK Pjetlovi
E ako je 24 miliona eura samo, onda za šta mi radimo...
Ma nisam nešto toliko optimističan da će dolazak Zlatana preporoditi Milan kako se ovdje moze procitati, al eto, vjerujem da ce ih pojačati onoliko koliko je u mogućnosti i trebalo bi da Milan ove sezone barem pokaže da je tu, u vrhu.
Ma nisam nešto toliko optimističan da će dolazak Zlatana preporoditi Milan kako se ovdje moze procitati, al eto, vjerujem da ce ih pojačati onoliko koliko je u mogućnosti i trebalo bi da Milan ove sezone barem pokaže da je tu, u vrhu.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- tony-mortale
- Kontakt:
za mene je i 5000 eura cifra zbog koje moram kredit dizatim ali u fudbalu nije to ništa, pa čigrinski je koštao 25 miliona eura, pa ti sad vidi kakav je igrač dmitry a kakav zlatan.hepek04 je napisao/la:E ako je 24 miliona eura samo, onda za šta mi radimo...
a od njega ja ne očekujem nikakav preporod kluba nego 20+ golova u seriji a, sve više od toga je premija, a to je mislim više nego realno
Je li prije utakmice predstavljanje zna li neko?
juve, inter, barca, milan
gdje god dodje kaze da su najbolji
Odmah znas da je Bosanac...
gdje god dodje kaze da su najbolji

Odmah znas da je Bosanac...
ser del barça es el millor que hi ha !
- tony-mortale
- Kontakt:
jest, trebalo je biti dasnas u milanelu, al ipak će biti na stadionu prije utakmice tj oko 19 h, očekuje se bar 50000 ljudiA_d_0 je napisao/la:Je li prije utakmice predstavljanje zna li neko?
Ako ko nadje link i ako ce ikako biti link od predstavljanja nek postavi.
- tony-mortale
- Kontakt:
+1, mada čisto sumnjam, našao samo slike kad je stigao na aerodromA_d_0 je napisao/la:Ako ko nadje link i ako ce ikako biti link od predstavljanja nek postavi.

Kako se blizi utakmica mene sve neka nervoza hvata. Valjda je to normalno. Ibra bi valjda prije utakmice trebao izaci i predstaviti se navijacima kako sam ja skontao. Nezna se koji ce broj uzeti.
Lecce ce kao sto smo govorili igrati bunker garant,bice to tesko probiti ali za nadati se da hocemo na kraju krajeva.
Lecce ce kao sto smo govorili igrati bunker garant,bice to tesko probiti ali za nadati se da hocemo na kraju krajeva.
- tony-mortale
- Kontakt:
evo vidio sam par slika navijača koji su ga dočekali i u jednog na dresu piše ibrahimović i broj 11, e sad jel to on stavio onako bezveze ili se zna da mu je to broj nemam pojma
Christian Abbiati Goalkeeper
13 Alessandro Nesta Defender
25 Daniele Bonera Defender
33 Thiago Silva Defender
77 Luca Antonini Defender
14 Rodney Strasser Midfielder
21 Andrea Pirlo Midfielder
23 Massimo Ambrosini Midfielder
7 Pato Forward
22 Marco Borriello Forward
80 Ronaldinho Forward
Kakvo iznenadjenje!!! Strasser u prvoj!! Volim te Allegri!!!
33 Thiago Silva Defender
7 Pato Forward
80 Ronaldinho Forward
- tony-mortale
- Kontakt:
to je pozitivno iznenađenje, a negativno po meni što nema kp boatenga, al valjda će dobiti šansu kad se ambro umori, a taj straser je meni najbolji od svih primaveraca, a puno se više pričalo o merkelu i verdiju, a onom odumadiju je davao šansu često na pripremama a nije po meni ništa posebno pokazao, uh još malo počinjeA_d_0 je napisao/la:Christian Abbiati Goalkeeper
33 Thiago Silva Defender
7 Pato Forward
80 Ronaldinho Forward