Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Nerko_Juventino » 21 mar 2009, 18:10

Tarik14 je napisao/la:Ja licno smatram Belgiju kao jedan ozbiljan protivnik za razliku od pojedinih ljudi na ovom forumu. Ja se nadam da cemo izvuci 4 boda jel 6 boda nije bas realno.
Upravu si Tariče, da svi u BiH imaju takvo misljenje puno manje bi bilo razocarenja kad izgubimo. Ne valja kod nas mentalitet, mi kad pobjedjujemo - najbolji smo,govorimo: ''dovedite Brazil da i njih isprasimo'', a jel jednu izgubimo, ko npr kad smo izgubili od Belgije (ko da su vec bili upisani bodovi i samo smo trebali izac na teren.Pa ljudi sta je vama??) sljedecu utakmicu prazne tribine i odmah se govori: ''Nema od nas nista....,necu vise ni na jednu utakmicu ić''. Ja znam da sad ima dosta ljudi,mojih jarana koji ce ic u Zenicu samo ako pobijedimo il izvucemo remi u Genku. To je tolko glupo i tuuzno,i nikad to necu moc shvatit. Pa ljudi BiH je BiH i da osvojimo svjetsko prvenstvo i da smo u rangu Luxemburga,to se voli i u dobru i u zlu.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 21 mar 2009, 18:13

hehehe cuj ne moramo svaku utakmicu dobiti.i ti vala bas lupas.haj da smo pobijedili tursku pa da to kazes,al vako :mrgreen: ...pa kako se mislis plasirati ako racunas da ces pobijediti svaku drugu ili trecu utakmicu..ne mozes samo slabe pobjedjivati,treba hrabo krenuti i protiv nasih "vrsnjaka" ;)
Ja lupetam??? Pa jesil doskora prosipo bodove protiv Malte,Farskih ostrva i sl???? Ovo sam govorio za proslu utakmicu kad smo izgubili 4-1,a takvi kao ti su mislili da idemo u Belgiju,ko protiv San Marina,po 3 boda,samo formalnosti radi. Eeee moj drug procitaj malo prethodni moj post i naci ces se u njemu i sve ce ti bit jasnije.
Mi samo da smo dobijali sve utakmice kod kuce, sto je i statistika na kraju pokazala bili bi na prvenstvu,a u gostima sta god doneses dobro je.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 21 mar 2009, 18:20

To je ono o cemu ja odavno govorim.Nismo mi najbolji na svijetu mada mozemo svakog dobiti.Problem nije ni euforija(Njemci bez euforije nebi zadnja turnira nista napravili narocito SP '06)Moramo ipak biti uz nase i kad gubimo(pa i protiv Moldavije)jer samo na taj nacin igraci dobijaju samopouzdanje jer jedno je igrati pred punim a nesto deseto pred polu praznim tribinama.Sad ipak imamo respektabilnu ekipu(mislim nikad bolju)pa malo vise optimizma nije na odmet.Niko nebi trebalo da spominje neke prosle utakmice sad je pred nama Belgija pa uz sav respekt ici na pobjede.poz

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 mar 2009, 18:27

Nerko_Juventino je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja licno smatram Belgiju kao jedan ozbiljan protivnik za razliku od pojedinih ljudi na ovom forumu. Ja se nadam da cemo izvuci 4 boda jel 6 boda nije bas realno.
Upravu si Tariče, da svi u BiH imaju takvo misljenje puno manje bi bilo razocarenja kad izgubimo. Ne valja kod nas mentalitet, mi kad pobjedjujemo - najbolji smo,govorimo: ''dovedite Brazil da i njih isprasimo'', a jel jednu izgubimo, ko npr kad smo izgubili od Belgije (ko da su vec bili upisani bodovi i samo smo trebali izac na teren.Pa ljudi sta je vama??) sljedecu utakmicu prazne tribine i odmah se govori: ''Nema od nas nista....,necu vise ni na jednu utakmicu ić''. Ja znam da sad ima dosta ljudi,mojih jarana koji ce ic u Zenicu samo ako pobijedimo il izvucemo remi u Genku. To je tolko glupo i tuuzno,i nikad to necu moc shvatit. Pa ljudi BiH je BiH i da osvojimo svjetsko prvenstvo i da smo u rangu Luxemburga,to se voli i u dobru i u zlu.
Potpis ko kuca, jarane! ;)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 mar 2009, 18:29

Idem u Belgiju na utakmicu aBd, a ici cu i u Zenicu pa kad bi izgubili i 5-0 u Belgiji, pratim i volim svoju reprezentaciju bez obztira na rezultat. Volim svoju drzavu pa tako i reprezentacije svoje drzave. Nikada necu reci da je nerealno da BiH pobijedi nekoga kao sto neki pisu na forumu, nikada nisam bio pesimista i nikada necu ni biti, ako je Belgija reprezentacija koje se treba bojati onda "****" i fudbal i sve, newkazem da su oni preslabi ali Bogami nisu ni jaki, mozemo se nositi sa njima i pobijediti ih aBd, da su tu Ibisevic, Salihovic, Hasagic, to bi bila glat pobijeda, a i ovako ce mo pobijediti aBd
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 21 mar 2009, 19:36

Imam neki osjecaj da cemo pobijediti u Briselu, ali me strah sta ce da bude u Zenici

Al nadati se realno 4 boda
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 mar 2009, 19:40

4 boda ko kuca,

aakobogda napast belgijance i mozemo do pobjede
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2009, 20:12

BegA_SA je napisao/la:Imam neki osjecaj da cemo pobijediti u Briselu, ali me strah sta ce da bude u Zenici
Stari ako ces ici direkt na utakmicu u Briselu, da te upozorim nemoj se cuditi ako bude prazan stadion.
To je normalno u Belgiji. Pa ti gledaj. Salim se. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 21 mar 2009, 20:42

2-1 za Bosnu u Belgiji i 1-1 i to na guzove u Zenici...To je moja prognoza......

Nego, sta bi od onog teferica u Genku? Hahahahaha, hoce li biti sta organizovano poslije utakmice??

Insallah da pobjedimo pa da se slavi do jutra !!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 21 mar 2009, 20:50

Licno vjerujem u nase momke i nadam se dobrom rezultatu kako u Belgiji tako i u zenici ocekujem 6 bodova mada bi i 4 boda bila dovoljna i uspjeh..Belgija nije bezazlen protivnik cak sta vise protivnik za respekt ali trenutno mislim da im mozemo parirati na svakoj poziciji i da smo cak sta vise i za nijansu bolji od njih ...
Cinjenica je da nama fale kljucni igraci Ibišević,Hasagić,Salihović itd.. ali ako uspijemo sklopiti dobru odbranu (a mislim da mozemo) i ako momci daju sve od sebe rezultat ce biti tu ...Mnogi se podsjecaju one utakmice kad smo izgubili od belgije 4:1pa u toj utakmici nas je prakticno jedan igrac pobjedio (Mpenza) Beelgijanci nisu imali igru nisu imali nista preskakali igru svaka lopta isla na mpenzu koji ni jednom trenutku nije bio udvojen po meni to je bila kobna greska i kostala nas .. Mislim da ovog puta nece biti tako jer ipak je Ćiro jedan velemajstor svog zanata i nece dozvoliti takve stvari ... a da negovorim da u redovima i pored nedostatka par extra dobrih igraca imamo jednog misimovića jednog Spahića Dzeku Muslimovića Pjanića itd...Ljudi vi kako hocete ali ja sam siguran u uspjeh ...
U Belgiju nazalost nemogu ići ali abd u Zenici sam uz nasu repku uz nas ponos ...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 mar 2009, 20:59

LFCBiH je napisao/la:Licno vjerujem u nase momke i nadam se dobrom rezultatu kako u Belgiji tako i u zenici ocekujem 6 bodova mada bi i 4 boda bila dovoljna i uspjeh..Belgija nije bezazlen protivnik cak sta vise protivnik za respekt ali trenutno mislim da im mozemo parirati na svakoj poziciji i da smo cak sta vise i za nijansu bolji od njih ...
Cinjenica je da nama fale kljucni igraci Ibišević,Hasagić,Salihović itd.. ali ako uspijemo sklopiti dobru odbranu (a mislim da mozemo) i ako momci daju sve od sebe rezultat ce biti tu ...Mnogi se podsjecaju one utakmice kad smo izgubili od belgije 4:1pa u toj utakmici nas je prakticno jedan igrac pobjedio (Mpenza) Beelgijanci nisu imali igru nisu imali nista preskakali igru svaka lopta isla na mpenzu koji ni jednom trenutku nije bio udvojen po meni to je bila kobna greska i kostala nas .. Mislim da ovog puta nece biti tako jer ipak je Ćiro jedan velemajstor svog zanata i nece dozvoliti takve stvari ... a da negovorim da u redovima i pored nedostatka par extra dobrih igraca imamo jednog misimovića jednog Spahića Dzeku Muslimovića Pjanića itd...Ljudi vi kako hocete ali ja sam siguran u uspjeh ...
U Belgiju nazalost nemogu ići ali abd u Zenici sam uz nasu repku uz nas ponos ...
Vidim da si novi na forumu, mozda si bio i prije ali nisi pisao, ali kad "strucnjaci" sa foruma vide ove dvije tvoje recenice, vidjeces kako ti to objasnjavaju i kako su oni "pametni", za njiha Ciro nevalja i oni misle da smo nejaki, a da su belgijanci u najmanju ruku "Argentina"
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 21 mar 2009, 21:45

Pa dobro svako ima pravo na svoje misljenje ali kad se stvari sloze i pogledaju sa strane tj. realno onda je to to hajmo malo biti realni i onda komentari nece biti tipa niko nista nezna samo su pojedini najpametniji ....

A da skoro sam se reg na forum ali pratim desavanja na forumu dugo tako da sam u toku sa desavanjima na forumu ..pisao nisam upravo zbog puno komentara (vecinom mladje populacije) koji u sebi sadrze toliko mrznje i nerealnosti cak sta vise i uvreda...JA cisto iznosim svoje misljenje i volim pisati o fudbalu pogotovo o BiH rep. i o FCL

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 21 mar 2009, 21:47

Ko ne moze da dobije Belgiju pa bilo to kuci ili na strani, taj ne moze da igra ni na EP a pogotovo na SP...Stoga ako smo jaki i ako zasluzujemo SP dobit cemo Belgiju i kuci a mozda uz malo srece i u gostima, no ako smo mi samo nafurani da smo dobri, ponovit ce nam se Madzarska ili Grcka u Zenici te Belgija ili Moldavija ili Madzarska ili slicno sa gostovanja u proslim kvalifikacijama...Od mene toliko !!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 mar 2009, 21:53

Boske je napisao/la:Ko ne moze da dobije Belgiju pa bilo to kuci ili na strani, taj ne moze da igra ni na EP a pogotovo na SP...Stoga ako smo jaki i ako zasluzujemo SP dobit cemo Belgiju i kuci a mozda uz malo srece i u gostima, no ako smo mi samo nafurani da smo dobri, ponovit ce nam se Madzarska ili Grcka u Zenici te Belgija ili Moldavija ili Madzarska ili slicno sa gostovanja u proslim kvalifikacijama...Od mene toliko !!!!
Nije to bas tako ko sto ti mislis. Cesto smo nezasluzeno izgubili. U Genku ce nas suditi Rusi i mogu oni sad pa sad da poklone jedanesterac Belgijancima ili da iscljuce jednog naseg igraca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 mar 2009, 22:05

Tarik14 je napisao/la:U Genku ce nas suditi Rusi i mogu oni sad pa sad da poklone jedanesterac Belgijancima ili da iscljuce jednog naseg igraca.
A može i UFO da sleti na stadion i da nas FIFA kazni 100.000 franaka što smo im dozvolili slijetanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 21 mar 2009, 22:10

evo mujkic primio isto tri gola..kaze ciro da ce dobiti poziv golma u najboljoj forim pa gledajuci po ovome naknadni pozvic ce dobiti adis

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 21 mar 2009, 22:18

Boske je napisao/la:Ko ne moze da dobije Belgiju pa bilo to kuci ili na strani, taj ne moze da igra ni na EP a pogotovo na SP...Stoga ako smo jaki i ako zasluzujemo SP dobit cemo Belgiju i kuci a mozda uz malo srece i u gostima, no ako smo mi samo nafurani da smo dobri, ponovit ce nam se Madzarska ili Grcka u Zenici te Belgija ili Moldavija ili Madzarska ili slicno sa gostovanja u proslim kvalifikacijama...Od mene toliko !!!!

Nije Belgija toliko losa koliko ti mislis vjeruj da bi ja volio da jest i da ih mi ono nakantamo kao i Estoniju ali tesko ja cu biti zadovoljan i rezultatom 1:0 u Belgiji a u Zenici mislim da ce bar tricu da prime ...naravno Belgijanci jer atmosfera u Zenici cini cuda ..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 mar 2009, 23:14

Ja imam jedan ruzen osjecaj da nasi navijaci nece moci da suzdrze svoje emocije te da ce se desiti nesto slicno kao protiv Norveske u Oslu 2007. godine. Tada je utakmica bila prekinuta poslje samo dvije minuta zbog silnog bacanje baklji u teren.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 mar 2009, 23:39

Virtu4l je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:U Genku ce nas suditi Rusi i mogu oni sad pa sad da poklone jedanesterac Belgijancima ili da iscljuce jednog naseg igraca.
A može i UFO da sleti na stadion i da nas FIFA kazni 100.000 franaka što smo im dozvolili slijetanje.
Muahaha ovaj je dobar care. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2009, 23:53

I evo ga nema nase lige 1 sedmice , usput da je hoce ukinuti, nego sada se ceka dvomec sa belgijom, vec me hvata ona treba u stomaku hehe, ocekujem nadam se unim plijenom a lijeo bi bilo i 4 boda osvojiti, sve u svemu ciro na tebe je red dosao.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.