SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dinoze
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la dinoze » 02 sep 2017, 13:29

sejo90 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Pa nije Bazdarevic igrao na terenu, nego igraci.
Ovako ispada da su igraci maloumni debili pa neznaju kako se igra fudbala posto su dobili pogresne upute od Bazdarevica.
Pa nije Bazdarevic kriv sto je Dzeko izgubio svakii duel protiv igraca iz kiparske lige ili sto Pjanic 90 minuta nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu. O cemu pricamo, igraju fudbala 20 godina i onda im Bazdarevic kriv sto prkockaju vodtstvo od 2:0.
Najlakse je trenera zamjeniti a isti igraci igraju i to onako kako im se **** digne. Igraci su nam ljudska nula i sa tim se trebamo pomiriti.
Ma o tome ko je ljudska nula da ne pricamo. Kako nije trener kriv? Pa zar nije bilo ocigledno da smo u potpunosti izgubili utakmicu na sredini terena, pocetkom drugom poluvremena je to postalo toliko ocigledno da mi nije jasno kako je izostala izmjena do 60. minute u kojom bi se pojacao vezni red, a izmjena prejednostavna i ocigledna.
Jesmo gubili smo i u napadu i u sredini.
Pa raja na fudbalskom terminu poslije posla kada vidi da ima problema po sredini zatvori sredinu.
Opet kazem sta su nasi igraci to debilini maloumnici??
Jel to Dzeko ko kapiten nije vidio da nema sredine, jel to Begovic kao zamjenik kapitena nije vidio da svaki par sekundi mu Kiprani dodju pred gol, jel to Pjanic kao mozak sredine nije vidio da nemoze slati duge lopte naprijed i da treba reci Cimirotu da bude destruktivac??
Cristofi ko Maradona prelazi 3 nasa igraca na odbrambenim pozicijama, trener grlo podera sa vana moli ih da trce, da zatvore da uzmu loptu.
Pa do koga je??? Kazem lako je smjeniti trenera ali sta je sa igracima. Mi na ove igrace mozemo potrositi 30 trenera i opet ce biti isto.
Poslije Bazdarevica, Bazdarevic.
Vidite sami na sta lice ta okupljanja reprezentacije na pijanke i kurvanja nema veze koji je trener, mentalitet je takav da igraci upravljaju svim i ako im trener stane na zulj jednostavno ga izbojkotuju.
Nebranim Mesu ali bilo ko da dodze sa ovim igracima ce biti isto.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 sep 2017, 13:48

DevilsAdvocate je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Pa nije Bazdarevic igrao na terenu, nego igraci.
Ovako ispada da su igraci maloumni debili pa neznaju kako se igra fudbala posto su dobili pogresne upute od Bazdarevica.
Pa nije Bazdarevic kriv sto je Dzeko izgubio svakii duel protiv igraca iz kiparske lige ili sto Pjanic 90 minuta nije poslao ni jednu upotrebljivu loptu. O cemu pricamo, igraju fudbala 20 godina i onda im Bazdarevic kriv sto prkockaju vodtstvo od 2:0.
Najlakse je trenera zamjeniti a isti igraci igraju i to onako kako im se **** digne. Igraci su nam ljudska nula i sa tim se trebamo pomiriti.
Brate da igraci mogu sami igrati, treneri ne bi bili najbitnija figura u svakom klubu u evropi i ne bi se za svaki dobar i los rezultat odma trener isticao u prvi plan i isti dobijali otkaz nakon svake krize jer gube konce ekipe, puno vece ekipe su zbog losih trenera na terenu izgledali kao amateri, nije to nista cudno...
Pa kreni sam od sebe da si ti kapiten ekipe i vidis da je situacija kriticna da ti je ekipa pod pritiskom dali bi se ti vratio nazad da pomognes momcima da se sortiraju, ustabile odbranu, das upustva kako da se stoji i kako da se igra? Ili bi kao Dzeko rekao mene je Mesa postavio da budem ovdje ispred protivnickog sednaesterca a vi saljite visoke lopte pa ako me koja i zakaci dobro je.
Pa nije kapitenska traka samo da stoji oko ruke, imas i obaveze uz nju. Mene bi bilo stid da me trener i navijaci mole da trcim.
Poslije tekme djecije izjave neznamo sta se desilo, ja nisam bio tu, itd.
Kada se sjetim Spahica isao je i u napad i u odbranu kada vidi da nesto nestima i makar se pravio da nesto radi.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 sep 2017, 14:54

Cuo sam neke glasine da je lijevo krilo inace konobar za vikend dobio da radi u sanku da ga postede , navodno ga cuvaju za utakmicu protiv nas...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 02 sep 2017, 15:06

Bio mi je drag igrac, ali Alani majke ti ne rise!! Ispade da su sportisti neki svetci kojima se nista ne smije prigovoriti i koje uvijek treba hvaliti. Ja, eto.. trebamo ove zvijezdice i ovog amaterskog trenera dizati u nebesa zbog ovog SRAMOTNOG poraza i biti ponosni na njih... Bitno je da cemo Gibraltaru poderati gu**ve. Kako je krenulo samo cemo i repkama tog ranga moci to ciniti.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 sep 2017, 15:10

Sutra utakmica, a kao da nije. Hvala ti Mehmede. :bow:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 02 sep 2017, 15:13

Gledam sad snimak drugog poluvremena. Prvi gol se može pripisati Kolašincu. Užasno postavljanje i u toj situaciji i u situaciji prije samog gola. Čovjek nije potrčao u te dvije situacije. Drugi gol ponovo radi pasivnosti odbrane ali i veznog reda. Doduše veznog reda nismo imali tako da i ne čudi što u kadru nije bilo ni Pjanića ni Cimirota. Treći gol ponovo cijela ekipa ispada. Počelo sa Kolašincem, nastavio Jajalo, Lulić se po navici okliznuo i gotovo. Mora se reći naravno da je Meša užasno postavio taktiku što je konstanta ali podjednaki su krivci i pojedini igrači, ponajviše džeko i Kolašinac.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 sep 2017, 15:16

BelminM23 je napisao/la:Sutra utakmica, a kao da nije. Hvala ti Mehmede. :bow:
Mrsko mi uopste gledat, ne mogu vjerovat da je ovaj glupi curan jos na klupi reprezentacije...

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2017, 15:38

Sutra smo 2 na tabeli pa cemo svirati gradom i trošiti dzaba gorivo :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 sep 2017, 16:10

Ne gledam vise tekme dok je Mehmed na klupi i Edin kapiten !!!

Da je raja pametna da ih bojkotuje pa nek igraju qurcu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2017, 16:15

Nema šanse da ih gledam sutra, **** obične.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2017, 16:16

Sutra cemo povesti 2,3 razlike i onda strepiti do kraja da nam se ne ponovi Kipar.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 02 sep 2017, 17:12

slika
slika

E,moj brate...Go.vnari u savezu znaju zasto!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 02 sep 2017, 17:17

Sutra samo strpljivo :mrgreen:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2017, 17:20

Raonffa je napisao/la:Nema šanse da ih gledam sutra, **** obične.
PatriJote na aparatima. :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2017, 17:30

Sabinho je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Nema šanse da ih gledam sutra, **** obične.
PatriJote na aparatima. :kafa: :kafa:
:kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 sep 2017, 18:30

Mislim da ce eventualna sutrasnja pobjeda , protiv uvijek nezgodnog Gibraltara, pokazati da su se stvari normalizovale i da je sve ponovo u redu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2017, 18:33

DrFilgud je napisao/la:Mislim da ce eventualna sutrasnja pobjeda , protiv uvijek nezgodnog Gibraltara, pokazati da su se stvari normalizovale i da je sve ponovo u redu.
Budala ce sad protiv Gibraltara ici sa 4-5-1, zato sto su ga svi napadali zbog 4-2-2-1-1 :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 02 sep 2017, 18:38

SVI NA GRBAVICU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 sep 2017, 18:43

High je napisao/la:SVI NA GRBAVICU!
Bravo!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Drum, Google Adsense [Bot], hurem i 10 gostiju.