hvala, hvala..drago mi je zbog ovih mladih momakanecko_gradacac je napisao/la:cestitam na pobjedi....
Hvala, Bosanski zmaje.Sad u Mostar dolazi meni najdraza ekipa.Bosanski zmaj je napisao/la:Rodjeni, cestitke na pobjedi,svaka cast.Eto sljedece kolo dolazimo u Mostar.Pozz iz Gradacca.
Nole1 je napisao/la:evo tek sam sad dosao sa utakmice, i mogu reci da je Velez odigrao jako jako pametno, u trenucima kada je Olimpik vrsio pritisak i bio dosta bolji, igraci Veleza su strpljivom i pametnom igrom u odbrani odbranili svoj gol (za svaku pohvalu je golman koji je odbranio tri cista zicera, jednostavno momak danas bez greske) i ponekad pokusavali nesto vise iz kontra napada kojih je bilo jako malo, na pocetku drugog poluvremena Velez je usao malo pametnije sto je rezultiralo pogotkom u 50 minuti odlicnog Okica, od 50 minute pa sve do kraja utakmice na terenu je bila samo jedna ekipa a to je Olimpik ali njihova najbolja prilika se desila sredinom drugog poluvremena kada su iz slobodnog udarca sa nekih 20-tak metara pogodili stativu, i ako ni u ovoj utakmici nije bilo najvjernijih navijaca Veleza popularnih Red Army, podrsku Rodjenim su davali momci iz Konjica (RA Konjic) sto je za svaku pohvalu, eto od mene toliko, Rodjeni sretno u nastavku sezone
Ubica dječijeg lica!R.J.W.G. je napisao/la:Usainov tetić - Ševkulino Ševanton Ševa Okić!!!![]()
![]()
Meni isto!BICE GUSTO je napisao/la:Hvala, Bosanski zmaje.Sad u Mostar dolazi meni najdraza ekipa.Bosanski zmaj je napisao/la:Rodjeni, cestitke na pobjedi,svaka cast.Eto sljedece kolo dolazimo u Mostar.Pozz iz Gradacca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.