Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

let3
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la let3 » 02 sep 2017, 15:13

LiverpoolREDS je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Boli ga briga, sacuvao je 160 milkica heh
Barca je luda sto je to ponudila heh,a Liverpool jos ludji sto je to odbio heh

Romario heh,pa ovaj je gori od onog let sto je objavljivo datume do kad ce bit zavrsen transfer heh.
Valjalo bi utalit ga u Paris sto prije da **** odavde vise ko ce ih trpit jos godinu dana heh.
:o :lol: e svašta

Majke mi, kako vi redsi izmišljate i potvarate - to je cudo jedno :tokralju: nema vam ravnih na forumu

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2017, 15:21

let3 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Boli ga briga, sacuvao je 160 milkica heh
Barca je luda sto je to ponudila heh,a Liverpool jos ludji sto je to odbio heh

Romario heh,pa ovaj je gori od onog let sto je objavljivo datume do kad ce bit zavrsen transfer heh.
Valjalo bi utalit ga u Paris sto prije da **** odavde vise ko ce ih trpit jos godinu dana heh.
:o :lol: e svašta

Majke mi, kako vi redsi izmišljate i potvarate - to je cudo jedno :tokralju: nema vam ravnih na forumu
Opusteno, zamijenio te za @leoreya, heh
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2017, 15:24

gaston je napisao/la: Opusteno, zamijenio te za @leoreya, heh
Ma jašta, ko onaj sinoc što me zamjenio za Lillarda ili nekog.
Fakat ste smiješni sa tim potvaranjem, ali eto samo naprijed :thumbup: sjajno vam ide.

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 02 sep 2017, 15:32

kad bi vam covjek citirao postove oko dovodjenja cou , heh

babuka neki vas doso u london,zavrsen cou.
Rac1 zavrsen cou,predstavljanje u petak,pa u pon pa s paulinhom zajedno bla bla bla

heh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 15:39

leorey je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:I da ode Cou nece Klopp ici sigurno nije on takav tip da napusti projekt i klub samo jer se jednoj zvijezdi prohtjelo da ide negdje. A uz to ima i dug ugovor i masnu platu :) .
Klopp ce sigurno ostati.

@gaston, zar stvarno mislis da ce Coutinho odbiti Barcelonu ? Pa hajmo realno, budi objektivan, bi li ti odbio grad na moru, igranje s Messijem i astronomsku platu ? Ja bi dosao pjeske. Vise cemo znati u ponedjeljak.
Sad u ponedjeljak ili?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2017, 15:40

Otelo je napisao/la:
leorey je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:I da ode Cou nece Klopp ici sigurno nije on takav tip da napusti projekt i klub samo jer se jednoj zvijezdi prohtjelo da ide negdje. A uz to ima i dug ugovor i masnu platu :) .
Klopp ce sigurno ostati.

@gaston, zar stvarno mislis da ce Coutinho odbiti Barcelonu ? Pa hajmo realno, budi objektivan, bi li ti odbio grad na moru, igranje s Messijem i astronomsku platu ? Ja bi dosao pjeske. Vise cemo znati u ponedjeljak.
Sad u ponedjeljak ili? Heh
Ispravljeno.

Uriniranje po Barceloni trajalo mjesec dana jbt. :rol:
Još par dana i tačno ću ih žaliti. :(
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 02 sep 2017, 16:00

leorey je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Pa normalno da nece...dobit cemo ga za realnu cijenu kao sto smo i Suareza i Neymara. Nismo mi jedinstvo da placamo po 90 mil prosjecne igrace. Transfer ce biti ispod 100 mil eura, slobodno me citiraj kad bude official.

Mozda ne znamo prodati igraca, ali zato nikad nismo bacali novac kad kupujemo kao Chelsea, City, United i slicni klubovi.
Samo da te citiram :D
Zasto me sad citiras, do kraja prelaznog roka ostalo vise od mjesec dana ? Citirat cu ja ovo pa ces vidjet kako si se zayeb'o :kafa:

:nene: :kafa: da se i ja pridruzim cestitkama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 sep 2017, 16:04

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 16:34

Eno, sad pričaju da smo im tražili 200 miliona eura... i još opet ponavljaju da je Messi dogovorio novi ugovor, koji nije potpisao. Papagaja imaju u upravi kluba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 sep 2017, 19:21

Otelo je napisao/la:Eno, sad pričaju da smo im tražili 200 miliona eura... i još opet ponavljaju da je Messi dogovorio novi ugovor, koji nije potpisao. Papagaja imaju u upravi kluba.
Nece sigurno reci da Liverpool nije zelio pregovarati i da Coutinho nije bio na prodaju, lakse reci trazili nam 200 miliona.

slika
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2017, 20:00

Posto ste me vecina citirali, samo da kazem da sam bio za dolazak Coutinha- ali za razumnu cijenu. 120M max jer toliko i vrijedi, jer recimo nikad on nece biti na podijumu za Balun. 160+ je katastrofa i hvala Bogu pa nije potpisao za nas- mada mislim da je to samo postavljeno tako jer Liverpool nije htio prodati.

I da se samo izvinem na trolovanju na ovom pdf-u, necu vise pisati ovdje do sljedeceg povezivanja vasih igraca sa Barcelonom :salut:

Vecina nasih navijaca pisali su ovdje jer ste vi tvrdili da Couthino ne zeli igrati na Camp Nou ( do onog transfer requesta). Kad zovnu Barca i Rejal to se ne odbija, makar igrali vi finale LP ove sezone. :mrgreen: Liverpool nije prodao igraca samo zbog toga jer nije mogao naci zamjenu. I hvala im sto nisu za 160M.
27.10.2020

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 sep 2017, 21:47

kad vam messi ode ostat ce samo Rejal da se ne odbija, heh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 sep 2017, 22:33

Mali Woodburn postigao jako važan gol za Wales. Mogao bi ovaj momak izrasti u sjajnog igrača, tek mu je 18 godina.
You'll never walk alone.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 sep 2017, 22:45

Believe je napisao/la:Mali Woodburn postigao jako važan gol za Wales. Mogao bi ovaj momak izrasti u sjajnog igrača, tek mu je 18 godina.
Kakav gol bolan, GOLCINA :tokralju: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 sep 2017, 23:00

Samo da se izvinem @letu heh.

Ben masinka taman zamjena za Kutijicu ako odluci da ide sljedece godine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 sep 2017, 23:25

Ja bi Coutinha iduce godine ponudio Realu heh za jedno 50ak m heh
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 sep 2017, 01:08

leorey je napisao/la:Posto ste me vecina citirali, samo da kazem da sam bio za dolazak Coutinha- ali za razumnu cijenu. 120M max jer toliko i vrijedi, jer recimo nikad on nece biti na podijumu za Balun. 160+ je katastrofa i hvala Bogu pa nije potpisao za nas- mada mislim da je to samo postavljeno tako jer Liverpool nije htio prodati.

I da se samo izvinem na trolovanju na ovom pdf-u, necu vise pisati ovdje do sljedeceg povezivanja vasih igraca sa Barcelonom :salut:

Vecina nasih navijaca pisali su ovdje jer ste vi tvrdili da Couthino ne zeli igrati na Camp Nou ( do onog transfer requesta). Kad zovnu Barca i Rejal to se ne odbija, makar igrali vi finale LP ove sezone. :mrgreen: Liverpool nije prodao igraca samo zbog toga jer nije mogao naci zamjenu. I hvala im sto nisu za 160M.
Izblamirao si se druze, mene je sramota u tvoje ime.

Dortumund je ogulio Barsu kao najvece budale...
Što se tiče bonusa za Dembelea. Od 43 njih 33 je skoro pa na našem računu, tako piše SportBild. Tako je poznato da ćemo dobiti 10 mil kad Dembele upiše 50 nastupa za Barcu nebitno da li kao rezerva ili starter, te još 10 ako se Barca u narednih 5 sezona bar jednom plasira u Lp. Ostali detalji zasad nisu poznati.
Ako ovaj Dembele vrijedi 150 miliona, Kutinjo onda, ne znam, vrijedi 250 miliona.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 sep 2017, 02:50

leorey je napisao/la:Posto ste me vecina citirali, samo da kazem da sam bio za dolazak Coutinha- ali za razumnu cijenu. 120M max jer toliko i vrijedi, jer recimo nikad on nece biti na podijumu za Balun. 160+ je katastrofa i hvala Bogu pa nije potpisao za nas- mada mislim da je to samo postavljeno tako jer Liverpool nije htio prodati.

Zato sto nismo nasli zamjenu???Navuci gace na glavu i suti.To vrijedi za sve vas
"You'll Never Walk Alone"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 03 sep 2017, 08:20

Koje smo igrače prijavili za LP? :think:
Kocka je bačena

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 sep 2017, 08:33

Coutinho je prijavljen. Bogdan je cetvrti golman. I Markovic je na spisku. Ostali klasika.
Nema Woodburna i TTA na spisku jer se igraci mladji od 21 godine ne moraju prijavljivati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.