Brace yourselves, Čauš is coming.mcmanaman je napisao/la:Evo izgleda i Causevic kapitulirao. Sudeci po kraju kolumne, ..'barem do januara.', ocekuje nas nova invazija na zimu, prepare yourselves

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Brace yourselves, Čauš is coming.mcmanaman je napisao/la:Evo izgleda i Causevic kapitulirao. Sudeci po kraju kolumne, ..'barem do januara.', ocekuje nas nova invazija na zimu, prepare yourselves
Najbitnije da su njega ledja proslafera je napisao/la:Eto dođosmo i mi na svoje. Ne znsm sta je ljudima kad su i pesimisti tvrdili da coutinho nece nigdje hahahaYNWA je napisao/la:Nijednog trenutka nisam ni pomislio da ce otici, nisu ga nikako mogli dobiti u ovom prelaznom roku, a zbog nacina na koji su pokusali, vjerovatno ga nikad i nece dobiti.
Moram pohvaliti Amere i Kloppa, ovo su odigrali odlicno. I pokazali da vise niko nece moci uzeti tako lahko igraca Liverpoolu. Da klub ima visoke ambicije, i da najbolji igraci nisu na prodaju.
Jedva cekam da opet gledam madjionicara u dresu Liverpoola.
Mogu misliti kako ce im tek biti krivo kad se vrsti odma i bude normala igrao...
hehRomariooo je napisao/la:jel istina da je coutinjo preksinoc kad je dao gol pustio suzu pokajnicu , jer je skontao da mu uprava liverpoola zeli dobro ne prodavsi ga i sad jedva ceka da gine za liverpool heh
Ma morao neko popuniti mjesto obzirom da se u21 ne moraju prijavljivati.Osim13 je napisao/la:Oj djece mi Bogdan i Lazar registrovani u rosteru za PL ove sezone ahahhahahaha pa te ljude ni tifus otjerati iz Livcija nece.
Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
On nije ni želio Coutinha u Barci hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
Zar je taj Bogdan jos u Liverpoolu [emoji46]Osim13 je napisao/la:Oj djece mi Bogdan i Lazar registrovani u rosteru za PL ove sezone ahahhahahaha pa te ljude ni tifus otjerati iz Livcija nece.
sta ce nam garib, hronična bol u krstima, a nece mi biti zanimljiv ni u januaru jer sad slijedi i nova dugotrajna povreda, stradat ce mu guzni mišić zbog dugog sjedenja na klupi i tribinamagaston je napisao/la:On nije ni želio Coutinha u Barci hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti organizovana parada za najveci uspjeh kluba u zadnjih 12 godina ?
Barca je luda sto je to ponudila heh,a Liverpool jos ludji sto je to odbio hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Boli ga briga, sacuvao je 160 milkica heh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.