Brace yourselves, Čauš is coming.mcmanaman je napisao/la:Evo izgleda i Causevic kapitulirao. Sudeci po kraju kolumne, ..'barem do januara.', ocekuje nas nova invazija na zimu, prepare yourselves
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Madzinocar je uradio gore nego Sakho pa znamo kako je zavrsio. Klopo je lud. Oho ti se ohooo 
Re: RE: Re: Liverpool FC
Najbitnije da su njega ledja proslafera je napisao/la:Eto dođosmo i mi na svoje. Ne znsm sta je ljudima kad su i pesimisti tvrdili da coutinho nece nigdje hahahaYNWA je napisao/la:Nijednog trenutka nisam ni pomislio da ce otici, nisu ga nikako mogli dobiti u ovom prelaznom roku, a zbog nacina na koji su pokusali, vjerovatno ga nikad i nece dobiti.
Moram pohvaliti Amere i Kloppa, ovo su odigrali odlicno. I pokazali da vise niko nece moci uzeti tako lahko igraca Liverpoolu. Da klub ima visoke ambicije, i da najbolji igraci nisu na prodaju.
Jedva cekam da opet gledam madjionicara u dresu Liverpoola.
Mogu misliti kako ce im tek biti krivo kad se vrsti odma i bude normala igrao...
A najgore je to, sto ce na kraju ispasti da je prelazni rok dobar jer je ostao Cou, a znalo se da ostaje.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
jel istina da je coutinjo preksinoc kad je dao gol pustio suzu pokajnicu , jer je skontao da mu uprava liverpoola zeli dobro ne prodavsi ga i sad jedva ceka da gine za liverpool heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
hehRomariooo je napisao/la:jel istina da je coutinjo preksinoc kad je dao gol pustio suzu pokajnicu , jer je skontao da mu uprava liverpoola zeli dobro ne prodavsi ga i sad jedva ceka da gine za liverpool heh
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
rac1 mu naredio to da uradi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma Coutinho voli vise Barsu nego sebe, sad ce sebi unistiti karijeru jer ga nisu pustili [emoji23]
Sarajevo i Liverpool
Oj djece mi Bogdan i Lazar registrovani u rosteru za PL ove sezone ahahhahahaha pa te ljude ni tifus otjerati iz Livcija nece.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma morao neko popuniti mjesto obzirom da se u21 ne moraju prijavljivati.Osim13 je napisao/la:Oj djece mi Bogdan i Lazar registrovani u rosteru za PL ove sezone ahahhahahaha pa te ljude ni tifus otjerati iz Livcija nece.
Ne bi me sekunde iznenadilo da mali Jones dobije priliku na stoperskom mjestu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
On nije ni želio Coutinha u Barci hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
Re: RE: Re: Liverpool FC
Zar je taj Bogdan jos u Liverpoolu [emoji46]Osim13 je napisao/la:Oj djece mi Bogdan i Lazar registrovani u rosteru za PL ove sezone ahahhahahaha pa te ljude ni tifus otjerati iz Livcija nece.
Sarajevo i Liverpool
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Boli ga briga, sacuvao je 160 milkica heh
sta ce nam garib, hronična bol u krstima, a nece mi biti zanimljiv ni u januaru jer sad slijedi i nova dugotrajna povreda, stradat ce mu guzni mišić zbog dugog sjedenja na klupi i tribinamagaston je napisao/la:On nije ni želio Coutinha u Barci hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Daj link da narucim dres Coutinha u Barci hehRomariooo je napisao/la:ja doduse pod bolovima je igrao, mora da je anestezija popustila pa opet sisla bol u ledja heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hoce li biti organizovana parada za najveci uspjeh kluba u zadnjih 12 godina ?
ser del barça es el millor que hi ha !
Scof1eld je napisao/la:Hoce li biti organizovana parada za najveci uspjeh kluba u zadnjih 12 godina ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Barca je luda sto je to ponudila heh,a Liverpool jos ludji sto je to odbio hehOTNYS_YNWA je napisao/la:Boli ga briga, sacuvao je 160 milkica heh
Romario heh,pa ovaj je gori od onog let sto je objavljivo datume do kad ce bit zavrsen transfer heh.
Valjalo bi utalit ga u Paris sto prije da **** odavde vise ko ce ih trpit jos godinu dana heh.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.